KATOWICE - Stadion AWF, ul. T. Kościuszki 84, Sobota 9:30!

Awatar użytkownika
olotraper
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 01:01:45
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

turek75_31 pisze:[quote="olotraperZadufany Piotruś powinien wiedzieć, że jestem od niego mocnieszy ....szkoda, że nie w bieganiu :-).
Ja Piotrusia coś ostatnio nie mogę spotkać, ani w Katowicach, ani w Sosnowcu, Wystarczy spojrzeć w jego run-loga w ostatnim tygodniu opuścił dwa dni treningowe z siedmiu dni, które zwykle robił! i przebiegł tylko 59 km. Zaczyna się obijać wyraźnie. :-)
Vitam

Mam depresje biegową ale powoli mi przechodzi.
Nie wiem Olo skąd wziąłeś te 59 km ale rzeczywiście mało biegam ostatnio i cieszę się że mi to wypomniałeś postaram się poprawić.
Nie było mnie dziś na BBLu bo biegałem dziś w Błędowie z Pogoria Biega

Pozdrawiam
Piotr[/quote]
Ciekawe kiedy ja będę i czy będę systematycznie co tydzień biegać 60 km :-)
Na Pogorii się pływa, a nie biega :-), tak mi teraz się skojarzyło. Ja latem, jak sobie tam pobiegałem to potem obowiązkowo schładzałem się w wodzie. Może warto by było zrobić Pogoria biega i pływa. Myślę,że Wolfiemu, by się spodobało.
Obrazek
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
olotraper
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

arkadi22 pisze:A dlaczego nie ma jeszcze żadnej relacji z Gliwic? ;)
Jak Wam się dziś biegało ?

Ja przez większość trasy przeklinałem, że niecałe 1,5h przed biegiem zjadłem cały talerz zupy-krem z brokułów :ble:
Ale i tak cel osiągnięty - życiówka pobita, będzie dobry punkt odniesienia na ten rok :)

Wolfi - szacun :hej: :
CAPTURE12-01-08@14`44`08001.JPG
Marcin, jak się biegło w mundurze galowym, to tak odmiana biegu surwiwalowego, tylko inny mundur :-)
Obrazek
Awatar użytkownika
wolfi
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Dzięki Arek, tak właśnie mi się wydawało, że pióropusz nie trzyma fasonu :)

Olo no zdecydowanie bardziej galowy niż do biegania :) Ale nie było źle, choć dzisiaj trochę inaczej wykorzystałbym agrafki :) A pływanie i bieganie jestem za, a nawet coś bym do tego dołożył.

Piotrek no fajny bieg:) Choć ja akurat rzadko narzekam. Od nas kilka osób zrobiło życiówki, ale to nie była trasa na szybkie bieganie. Po chodniku, taka trochę ekstremalna, w sumie ciekawa odmiana. I Toi-Toie praktycznie na trasie, przydatne, w razie jakby coś:) Biuro zawodów miało małą przepustowość, jakby wszyscy przyszli na ostatnią chwilę jak to zwykle bywa, to mógł być chaos. Ale nie wiem czy tak było bo się grzaliśmy w szatni wtedy. A reszta na plus: świetny pomiar czasu, herbata, szatnie, depozyt, ładny medal.
turek75_31
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Vitam

Olo, jak będziesz chciał tyle biegać to na pewno dasz radę i to już nie długo.
Fajnie Wolfi że wspomniałeś o TojToju ale ja nie na każdych zawodach mam problemy z żołądkiem.
Widziałem Wasze wyniki jak na środek zimy nieżle się zapowiada.
Krzychu co tak wolno?

Pozdrawiam
Piotr
dadziap
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 00:57:34
Życiówka w maratonie: 04:54:07

Nieprzeczytany post

no tak ... jako ostatnia na mecie z naszej szóstki BBLowców w Gliwicach też muszę coś dodać.

Nie zakładałam życiówki na ten bieg, miało być miło i lightowo, a wyszedł hard-core. Jarek miał być moim partnerem podczas biegu (bo normalnie tylko plecy mu widzę), ale go poniosło " bo nas wszyscy wyprzedzali". No cóż, ja jestem przyzwyczajona :P.
W każdym razie wykończył mnie na pierwszych 3 km i potem była tylko droga przez mękę. Biedny Jaruś... się nasłuchał:D
Organizacja - duży plus.
Trasa do d... - chodnik (1250m) wokół placu w środku miasta i wszystko co się z tym wiąże: metalowe słupki i inne ustrojstwa. Widziałam jak jeden facet nieźle wyrżnął na takim słupku. Potem chłopaki zaczęli krzyczeć :" uwaga słupki", " corsa na chodniku"
Ładna koszulka, ładny medal i nowy system chipowy (chipy RFID przyklejone do numerów startowych)
http://www.datasport.pl/index.php?co=news&id=32 - tu można o nich poczytać

Ogólnie - impreza na plus

a i doping na wielki plus - nie wiem który z was krzyczał, ale wielkie dzięki !!!
Obrazek
turek75_31
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

[/quote]
Ciekawe kiedy ja będę i czy będę systematycznie co tydzień biegać 60 km :-)
Na Pogorii się pływa, a nie biega :-), tak mi teraz się skojarzyło. Ja latem, jak sobie tam pobiegałem to potem obowiązkowo schładzałem się w wodzie. Może warto by było zrobić Pogoria biega i pływa. Myślę,że Wolfiemu, by się spodobało.[/quote]

Vitam

Ja nienawidzę pływać a nawet leżeć zamoczony w wannie. Moczenie się ograniczam do niedzielnej solanki a tak to prysznic.
Nie mam zielonego pojęcia co fajnego jest w pływaniu.
A Wolfiego to nie ma po co brać na Pogorię bo jak zobaczy wode to nie będzie biegał

Pozdrawiam
Piotr
Awatar użytkownika
olotraper
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

turek75_31 pisze:Vitam

Pozdrawiam
Piotr
Nawet 5% dzisiaj z tego przebiegłem :-)
Obrazek
turek75_31
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

olotraper pisze:
turek75_31 pisze:Vitam

Pozdrawiam
Piotr
Nawet 5% dzisiaj z tego przebiegłem :-)

Vitam

Tydzień ma przecież 7 dni więc nie pękaj dasz radę. A jak nie w tym tygodniu to w następnym.

Pozdrawiam
Piotr
Awatar użytkownika
wolfi
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Piotrek być może się zdziwisz, ale jak pisałem o ToiToiach to nie myślałem o Tobie:)

A właśnie wróciłem z basenu i a propo tej Pogorii to chciałem Wam napisać, że można Nemo odwiedzić po drodze:)

Jakby ktoś miał ochotę jutro pobiegać to zapraszamy z Agnieszką na trening. Zbiórka o 19 pod Pomnikiem Powstańców Śląskich:)
Awatar użytkownika
arkadi22
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: 0:53:53

Nieprzeczytany post

dadziap pisze: Ogólnie - impreza na plus

a i doping na wielki plus - nie wiem który z was krzyczał, ale wielkie dzięki !!!
To byłem ja - Jarząbek :hahaha:
Montana
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

A propos...."(...)Nie mam zielonego pojęcia co fajnego jest w pływaniu.
A Wolfiego to nie ma po co brać na Pogorię bo jak zobaczy wode to nie będzie biegał

Pozdrawiam
Piotr"

Hej :)
Piotrek, jak to nie wiesz co jest fajnego w pływaniu? Pływanie to sama przyjemność.. zaraz po bieganiu oczywiście ;)
Pływanie rozluźnia wszystkie napięte mięśnie, masuje ciało, relaksuje i odstresowuje duszę. To ukojenie dla ciała i duszy :)
Ciało staje się giętkie i elastyczne, a przy tym lekkie jak piórko :)
Czy ktoś się może z tym nie zgodzić?

Ja jestem Za pływaniem :) i bieganiem.
Pozdrawiam
H&M ;)

P.S. A co z tą imprezą w stylu lat 80 tych? Bziumo, będziesz miał ten strój Bony M?
Awatar użytkownika
Bzium
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 51:08 bieżnia

Nieprzeczytany post

Montana pisze: Hej :)
Piotrek, jak to nie wiesz co jest fajnego w pływaniu? Pływanie to sama przyjemność.. zaraz po bieganiu oczywiście ;)
Pływanie rozluźnia wszystkie napięte mięśnie, masuje ciało, relaksuje i odstresowuje duszę. To ukojenie dla ciała i duszy :)
Ciało staje się giętkie i elastyczne, a przy tym lekkie jak piórko :)
Czy ktoś się może z tym nie zgodzić?

Ja jestem Za pływaniem :) i bieganiem.
Pozdrawiam
H&M ;)

P.S. A co z tą imprezą w stylu lat 80 tych? Bziumo, będziesz miał ten strój Bony M?
Dla Piotra POZDRAWIAM ukojeniem dla ciała jest masaż jego lubej...a dla duszy rozmowa ze mną...wiec i po co pływać???

Czekam na cynk od Meegi co z strojem.
Bzium - Forever!!!
"BÓL PRZEMIJA - CHWAŁA POZOSTAJE"

http://www.youtube.com/watch?v=FCo7Wn7G ... re=related
Madalein
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Bzium pisze:
Montana pisze:
Dla Piotra POZDRAWIAM ukojeniem dla ciała jest masaż jego lubej...a dla duszy rozmowa ze mną...wiec i po co pływać???

Czekam na cynk od Meegi co z strojem.

W moim teatrze chyba będzie problem z tym strojem bo jest karnawał ale znalazłam coś zgodnego z Twoimi oczekiwaniami Bzium na tej stronie

http://www.biala-orchidea.pl/stroje-karnawalowe.php
"Najważniejsze zdają się wiara i chęć osiągnięcia celu. Bez tego nie ma szans na wielkie sukcesy" Haile Gebrselassie
agnieszka_
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Ufff, aleście się rozgadali:)

Gratulacje dla Wspaniałej Szóstki z Gliwic! fajnie zaczęliście sezon:)

Z wolfim (poza tym, że stale zbieramy nakrętki) postanowiliśmy wreszcie reaktywować czwartki.
Biegamy w centrum juz dzisiaj: zbiórka o 19 przy Pomniku Powstańców Sląskich. Zapraszamy wszystkich chętnych.
Awatar użytkownika
Bzium
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 51:08 bieżnia

Nieprzeczytany post

agnieszka_ pisze:
Z wolfim (poza tym, że stale zbieramy nakrętki) postanowiliśmy wreszcie reaktywować czwartki.
Biegamy w centrum juz dzisiaj: zbiórka o 19 przy Pomniku Powstańców Sląskich. Zapraszamy wszystkich chętnych.
i jak wszystko szybko się po układało w całość...
Najpierw olewasz zaproszenie i imprezę u mnie...potem długo milczysz...FAKT nie musisz się z niczego tłumaczyć i tego nie robisz(ja taż bym tak zrobił). W końcu jakoś tak szarpanie rozmawiamy...
Odpuszczas soboty...i już wszystko wiem. WOLFI gratuluje:)

Czyli Firmy już nie otwieramy...masz innego lepszego współ-pratnera do interesów. Faktycznie może lepszy wybór bo ja bym za bardzo się panoszył w podejmowaniu decyzji.

Zatem Powodzenia...a ja odbijam w swoim kierunku...w tą mniej uczęszczaną stronę:)
Ps. Nie gniewam się Agnieszko...takie życie..

Trzymka są knopie..
Tak po kaszubski zapodałem sobie:P
Bzium - Forever!!!
"BÓL PRZEMIJA - CHWAŁA POZOSTAJE"

http://www.youtube.com/watch?v=FCo7Wn7G ... re=related
ODPOWIEDZ