![hahaha :hahaha:](./images/smilies/icon_lol.gif)
![Obrazek](http://images35.fotosik.pl/1113/9eb763a8650429e7med.jpg)
Nie miałam osobistego fotografa, to jakoś sobie trzeba radzić.
![oczko :oczko:](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
Moderator: infernal
Kredk@ pisze:strasb oświeć mnie proszę, co to są grzyby!Zaczynam nierozumieć, co piszesz.
Widzę, że treningowo jak zwykle idziesz świetnie. Normalnie podziwiam, za zorganizowanie, chęci, zapał. Zdrowia!!!
Plusch, a czemu Ty tak od progu przepraszasz.plusch pisze:Sorki, za może trochę off topic, ale chciałem Cię zapytać o buty.
Nie wiem czy dobrze pamiętam, ale chyba na Twoim forum wyczytałem, że biegasz w butach Brooks Green Silence.
Jeśli tak, to biorąc pod uwagę, że są to unisexy, chciałem się zapytać czy są to buty z dużą amortyzacją, czy nadają się do stopy neutralnej, (zbliżonej do supinującej). No i jak wygląda sprawa z rozmiarówką tzn. czy wkładka w cm jest dokładnie taka sama jak w innych butach?
No i ogólnie jak je oceniasz?
Strasb naprawde?strasb pisze:Motywacją jest fakt, że mam wrażenie, że moje nogi w prezencji ogólnej dość na grzybach skorzystały.
Hehe, do butów mam słabość, a jak to zoltar stwierdził analizuję je iście po męsku, ale nie tracąc przy tym kobiecości.plusch pisze:Wow, dzięki za super wyczerpującą opinię.
Ogólnie szukam buta, który stanowiłby drugą parę do obecnych Lunarglide'ów, z drugiej strony chciałbym właśnie spróbować buta z trochę mniejszą amortyzacją, i z tego co piszesz, to buty te są raczej minimalistyczne, więc mogłyby być ok. Szkoda tylko, że w Krakowie nie ma dystrybutora tych butów, żeby można je było pomacać.
Napisz jeszcze czy biegasz z pięty czy ze śródstopia, choć na długich dystansach to raczej ciężko cały czas ze śródstopia.
Napisałaś jeszcze o Hyperspeedach, wcześniej o nich nie słyszałem. One, jak widzę też mają mało pianki, czy się mylę?