Kanas78 - komentarze
Moderator: infernal
- chel
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
zazdroszczę spódniczki - zdradzanie niebieskiego wychodzi ci na dobre.
- makar
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: 4:38:26
Ożesz ty!!!!! Fiu, fiu! Spódniczka powala! Kuruj się, kuruj, żeby na wiosnę w tym cudzie pohasać po biegowych ścieżkach. Pozdrawiam serdecznie.
- robbur
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 44:44
Ale teraz przynajmniej kolor (butów i spódniczki) jest zgodny z kolorem avatara
- kachita
- Zaprawiony W Bojach
Spódniczka prima sort! Nie wiem, czy planujesz w niej śmignąć HM w Wawie, ale jeśli tak, to będę wiedziała, kogo gonić Będzie Cię widać z daleka!
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
- wolf1971
- Zaprawiony W Bojach
Zaraz zaraz Kobietki To w bieganiu chodzi o formę czy strojenie się
W Łodzi jest taki outlet adidasa, gdzie ceny są niższe i czasami można kupić coś biegowego w dobrej cenie. Coś co kosztowało 200 można trafić za 100 czy 50 No to jak tego nie kupić?
W Łodzi jest taki outlet adidasa, gdzie ceny są niższe i czasami można kupić coś biegowego w dobrej cenie. Coś co kosztowało 200 można trafić za 100 czy 50 No to jak tego nie kupić?
- Kanas78
- Zaprawiony W Bojach
LadyE święta racja, gdyby tak stopa chciała pracować, a nie chce...
Kachita, na razie to ja będę gonić Ciebie a i to nie wiadomo... na orbim też mi dziś doskwierała po 40 minutach jazdy musiałam zejść.
No nic, pożyjemy, zobaczymy....
Kachita, na razie to ja będę gonić Ciebie a i to nie wiadomo... na orbim też mi dziś doskwierała po 40 minutach jazdy musiałam zejść.
No nic, pożyjemy, zobaczymy....
- strasb
- Zaprawiony W Bojach
Spódniczki biegowe są świetne. Myślę, że pięknie się będziesz w tym kolorku na wiosnę prezentować. A teraz zdrówka życzę!
- kachita
- Zaprawiony W Bojach
Życzę szybkiego powrotu do zdrowia! I wiesz, skoro piszesz, że bieg w tempie z 5 z przodu zaczyna być dla Ciebie normalny, to ten... ja może pójdę poćwiczyć na karimatęKanas78 pisze:na orbim też mi dziś doskwierała po 40 minutach jazdy musiałam zejść.
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
- chel
- Zaprawiony W Bojach
no właśnie, Kanas, weź nas tak nie zawstydzaj.. znaczy leć oczywiście kobieto, biegaj tak jak ci dobrze, ale sama rozumiesz - my to po starej znajomości, to nie przestaniesz nas lubić?kachita pisze: Życzę szybkiego powrotu do zdrowia! I wiesz, skoro piszesz, że bieg w tempie z 5 z przodu zaczyna być dla Ciebie normalny, to ten... ja może pójdę poćwiczyć na karimatę
- wolf1971
- Zaprawiony W Bojach
Zdradzę Wam tajemnicę tej 5 z przodu Bo Kanasek biega z mikołczem. Ostatnio biegłem za nią chwilę w blue strefie, a Pan Mikołcz krzyczał: speed up, speed up. Wniosek: to jej osobisty trener pogania ją w kierunku 5- tki