KATOWICE - Stadion AWF, ul. T. Kościuszki 84, Sobota 9:30!

Awatar użytkownika
Bzium
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 51:08 bieżnia
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Montana pisze:
Widzę, że Tu Pan Xsenon jak sama nazwa wskazuje jest trochę "dziwny", a zapewne w warunkach normalnych to jest jak gaz bezbarwny i bezwonny ;)) Został odkryty w 1898 r. jako pozostałość po frakcjonowanej destylacji skroplonego kryptonu. To wszystko wyjaśnia, jak Pan Xsenon potrafi Wszystkich podsumować... występuje bowiem w atomowej postaci :)
http://pl.wikipedia.org/wiki/Ksenon

A tak na marginesie, to chciałam zauważyć, że to głównie Piotrek czyli Turek podejmuje dyskusję i czuwa na straży tego forum... co się chwali :)) .. a przy tym jak ładnie pisze ;) Pisze tak starannie jak prawdziwy lis ;))
Co się tyczy szerzenia defetyzmu .... to chłopak po prostu skromny jest ;) w bieganiu jednak The Best!
Piotrek ile jej zapłaciłeś...albo co gorsza coJEJ zrobiłeś..że taka zapatrzona w Ciebie i tak Ciebie wychwala???
Basiu...Ogranicz te proszki które on Ci sprzedaje.
za to grozi do 3 lat pozbawienia wolności :)
Bzium - Forever!!!
"BÓL PRZEMIJA - CHWAŁA POZOSTAJE"

http://www.youtube.com/watch?v=FCo7Wn7G ... re=related
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
wolfi
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

To może przez tą winnicę :) Choć też chciałbym zauważyć, że Piotrek przy każdej swojej wypowiedzi zawsze grzecznie się przywita i uprzejmie pozdrowi wszystkich :)

A też sobie czytałem ten regulamin z Gliwic. I zapowiada się ciekawie. Trasa to 8 kółek po 1,25 km. Prawie jak stadionie. Jak biegne to mam problem z liczeniem do 5. Chyba będzie trzeba jakiś system wymyślić żeby to ogarnąć :)
Awatar użytkownika
olotraper
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 01:01:45
Kontakt:

Nieprzeczytany post

agnieszka_ pisze:
olotraper pisze:
agnieszka_ pisze:Właśnie sobie uświadomiłam, że też jestem za wysoka.
Ja właśnie dlatego nie startuję w Rzeźniku, przeciwnie do Turka, który znów np. za mało teraz trenuje.
Jesteś w takim razie w zdecydowanej mniejszości. Większość odmowę udziału w Rzeźniku (albo późniejszy nieudany start) tłumaczy pogodą (która w każdej edycji jest nieodpowiednia) a nie swoimi niedoskonałymi warunkami.
A to ja jeszcze mam w złym kolorze strój do biegania :-)
Obrazek
Awatar użytkownika
olotraper
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Glowraf pisze:Rzeźnik nie oddziela mężczyzn od chłopców, ani kobiet od dziewcząt
przebiegnięcie maratonu nie czyni mężczyzną
a Xenon nie jest za wysoki ani za duży do biegania po górach
Xenon chodzi na siłkę to na pewno mężczyzna :-), ... bo tam fajne laski też zaglądają.
Obrazek
Awatar użytkownika
olotraper
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Glowraf pisze:
wolfi pisze:Jak to Damian nie jest za wysoki? Rafał, zostaw nam chociaż cień nadziei na jego pokonanie :)
dobra, to zostawię, jest za wysoki, zdecydowanie :bleble:
a tak w sumie, to czemu go trzeba pokonać?
i czy jeden raz wystarczy? bo na Silesia Eco Run, ale nie pamiętam którym, to go pokonałem, wcześniej dając fory i holując do mety tak ze 2 km :bum:
to tyle wystarczy? :hahaha:
A Ty taki chwalipięta jesteś. My i bez tego wiemy, że Xenon kiepściutko biega :-). Myślę, że teraz Xenon bez problemy by Cię pokonał i na pewno nie buduje swojej marki kosztem innych i jakimiś historycznymi zdarzeniami. No, ale wybaczam y Ci ludzie lasu tak mają, że nie potrafią się znaleźć w towarzystwie.
Obrazek
Awatar użytkownika
olotraper
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

xenon1981 pisze:Oj Wy wszyscy jesteście Faszyści :)
Piotrek Atakuje :) Inni się niepotrzebnie Bronią :)
Piotrek jest z natury łowcą i jak ktoś chce się z Nim bawić w wymiane poglądów to sie konczy Wrogimi komentarzami. :)

Wszyscy zrozumcie ze my sie tu przewaznie smiejemy :) A juz Ja na pewno z WAS wszystkich i czasem z Siebie także :)
Glowraf uratowal mi wtedy wynik, pewnei bym sie zatrzymal bez Niego :)
Piotrek jest IDIOTĄ :) Ja też , ZRESZTĄ WSZYSCY jesteście IDIOTAMI wybiegajac z domu na bieganie w dupiatą pogodę albo biegając w kółko po stadionie :) IDIOTYZM :)
Piotrek dodatkwo sieje defetyzm w forum :) Ale dobrze czasem ponarzekac i nie napalać się za bardzo :)
3mcie Się IDIOCI
(kogo obraziłem to tej osoby to określenie nieDOTYCZY)
Ja w ogóle uważam, że to całe biegani to jakieś dziwne, jakby nie można było autem podjechać. Po co się męczyć, tak samo Ci taternicy włażą na te góry, a tam nic nie ma. Po co oni tam łażą. Nie ma to, jak siłka. Cieplutko, napoje i odżywki, sauna, solarium, prysznic, ręczniczek, leżaczek.
Obrazek
turek75_31
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Bzium pisze:
Montana pisze:
Widzę, że Tu Pan Xsenon jak sama nazwa wskazuje jest trochę "dziwny", a zapewne w warunkach normalnych to jest jak gaz bezbarwny i bezwonny ;)) Został odkryty w 1898 r. jako pozostałość po frakcjonowanej destylacji skroplonego kryptonu. To wszystko wyjaśnia, jak Pan Xsenon potrafi Wszystkich podsumować... występuje bowiem w atomowej postaci :)
http://pl.wikipedia.org/wiki/Ksenon

A tak na marginesie, to chciałam zauważyć, że to głównie Piotrek czyli Turek podejmuje dyskusję i czuwa na straży tego forum... co się chwali :)) .. a przy tym jak ładnie pisze ;) Pisze tak starannie jak prawdziwy lis ;))
Co się tyczy szerzenia defetyzmu .... to chłopak po prostu skromny jest ;) w bieganiu jednak The Best!
Piotrek ile jej zapłaciłeś...albo co gorsza coJEJ zrobiłeś..że taka zapatrzona w Ciebie i tak Ciebie wychwala???
Basiu...Ogranicz te proszki które on Ci sprzedaje.
za to grozi do 3 lat pozbawienia wolności :)
Vitam

Nic jej nie robiłem, nawet się z Beatą nie słyszałem. Wiesz Darku to po prostu czar, a tych tabletek od Ciebie nikomu nie dawałem.

Pozdrawiam
Piotr
xenon1981
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ja bezbarwny i bezwonny :-) oj i jeszcze że niebiegający... Zobaczymy :)
Ja gazem? Ja lampą Xenonową w sensie że lubię, błyszczeć :) i świeciĆ przykładem choćby tu na forum :)
Jest jakis lepszy? ... przykkład?
I waleczny jak Xena wojownicza ksiezniczka :)
HannahHelenaMontana- motywujesz do szybszego powrotu na szosę :)

A Piotrek niech lepiej trenuje :) bo jak wrócę to będziemy grzać kółka na Pogorii :-)
turek75_31
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

xenon1981 pisze:Ja bezbarwny i bezwonny :-) oj i jeszcze że niebiegający... Zobaczymy :)
Ja gazem? Ja lampą Xenonową w sensie że lubię, błyszczeć :) i świeciĆ przykładem choćby tu na forum :)
Jest jakis lepszy? ... przykkład?
I waleczny jak Xena wojownicza ksiezniczka :)
HannahHelenaMontana- motywujesz do szybszego powrotu na szosę :)

A Piotrek niech lepiej trenuje :) bo jak wrócę to będziemy grzać kółka na Pogorii :-)
Vitam

Idę zaraz pobiegać trochę a Ty wracaj wracaj
ale kółek przynajmniej 3-4

Pozdrawiam
Piotr
Montana
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Xenon, Ty wiesz, że ja tak z przekory.. skoro Ty o mnie tak "słodko" ;) to nie mogłam się nie odwdzięczyć ;)) a skoro pilnym uczniem Bziummmma jesteś to tym bardziej ;)
Ale jak mi Piotrek opowiedział, że Ty to tak faktycznie,,, nie symulujesz z tą kontuzją... to wracam honor.. i mam nadzieje, że szybko wrócisz do zdrowia...mam nadzieje, że jeszcze pokażesz na co Cię stać ;) Staniesz oko w oko ze swoim mistrzem ;)

Bziumo, a Ty o jakich proszkach mówisz? Masz coś dobrego co pomaga w lepszych osiągnięciach ...biegowych?
Mnie by się coś takiego przydało ;) Ale puki co nic nie łykam,a Piotrek nic nie rozprowadza ;)
Czasem mam dobry humor...Dzięki za troskę :hejhej:

Bziumo, a gdzie Ty w zasadzie biegasz w swojej okolicy?
Ja jutro pobiegam z rana, ale nie wiem co z sobotą :( Będzie ktoś?

Piotrek dzisiaj wspominał mi o "Biegu dzika".. biegł już ktoś na dzika? ;) Jak jest?
Bieg odbędzie się 22.01.2012.. chyba się wybiorę :)
Pozdrawiam... puki co ;)

P.S. Olo, a Ty gdzie na siłownie chodzisz, że tam takie panny są? :taktak:
Miły ukłon dla wolfi :)
Awatar użytkownika
Bzium
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Montana pisze:Xenon, Ty wiesz, że ja tak z przekory.. skoro Ty o mnie tak "słodko" ;) to nie mogłam się nie odwdzięczyć ;)) a skoro pilnym uczniem Bziummmma jesteś to tym bardziej ;)
Ale jak mi Piotrek opowiedział, że Ty to tak faktycznie,,, nie symulujesz z tą kontuzją... to wracam honor.. i mam nadzieje, że szybko wrócisz do zdrowia...mam nadzieje, że jeszcze pokażesz na co Cię stać ;) Staniesz oko w oko ze swoim mistrzem ;)

Bziumo, a Ty o jakich proszkach mówisz? Masz coś dobrego co pomaga w lepszych osiągnięciach ...biegowych?
Mnie by się coś takiego przydało ;) Ale puki co nic nie łykam,a Piotrek nic nie rozprowadza ;)
Czasem mam dobry humor...Dzięki za troskę :hejhej:

Bziumo, a gdzie Ty w zasadzie biegasz w swojej okolicy?
Ja jutro pobiegam z rana, ale nie wiem co z sobotą :( Będzie ktoś?

Piotrek dzisiaj wspominał mi o "Biegu dzika".. biegł już ktoś na dzika? ;) Jak jest?
Bieg odbędzie się 22.01.2012.. chyba się wybiorę :)
Pozdrawiam... puki co ;)

P.S. Olo, a Ty gdzie na siłownie chodzisz, że tam takie panny są? :taktak:
Miły ukłon dla wolfi :)
Aż sie zakrztusiłem ranną kawą... Wy mieszkacie w jednym bloku?
Pozdrawiam Piotr i Hanna Montana..... "a Ty ; a TY; a gdzie Ty..."
Cóż za powtażalność :P:P

Xenonik jest gites...dobry rywal nie jest zły:) już czekam aż dokuśtyka na stadion..choć by tylko trochę poszydzić z Nas:) uwielbiam to:)
Jutro oczywiście biegamy na stadioniku AWFu...zapraszam serdecznieee

A zaspokajając Twoją ciekawość HannaMontana, to ja ostatnio niestety nie biegam...zgrywam bohatera przed wami a cokolwiek ruszam sie tylko w soboty. Data mojego powrotu na ulice:P:P jest mi jeszcze dokładnie nie znana. Ale na pewno nastąpi...
Gladiator Ulicy :)

Ps. natomiast u Olka na siłowni to już nie są Panny, a dawno rozwódki +45 i szkolą się by jak wyrwąć młode mięso to nie dać mu sie wyrwać spod skrzydła...królowej Matki :P:P

PIOTR niePOZDRAWIAM cię:P
Bzium - Forever!!!

turek75_31
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Vitam

A żebyś się jeszcze raz zakrzkusił to Ci powiem że wcześniej przez 20 kilka lat też mieszkaliśmy w jednym bloku.
Mnie jutro nie będzie bo ja idę na trening z Agą G. Muszę trenować z lepszymi od siebie bo jak "bezbarwny i bezwonny"
wróci...

Pozdrawiam (Bziuma nie)
Piotr
Awatar użytkownika
Bzium
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

turek75_31 pisze:Vitam

A żebyś się jeszcze raz zakrzkusił to Ci powiem że wcześniej przez 20 kilka lat też mieszkaliśmy w jednym bloku.
Mnie jutro nie będzie bo ja idę na trening z Agą G. Muszę trenować z lepszymi od siebie bo jak "bezbarwny i bezwonny"
wróci...

Pozdrawiam (Bziuma nie)
Piotr

..czyli jak do nas przychodzisz to biegasz z gorszymi od siebie...ma się rozumieć.

ej..Hanna...zejdź te kilka pięter niżej i stuknij go w łebek od Nas Wszystkich...
ale nie tak by mu się przyjemnie zrobiło..tylko wiesz...tak w dziób mocno...by włosy mu się naprostowały:P:P:P
Bzium - Forever!!!

turek75_31
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Bzium pisze:
turek75_31 pisze:Vitam

wróci...

Pozdrawiam (Bziuma nie)
Piotr

..czyli jak do nas przychodzisz to biegasz z gorszymi od siebie...ma się rozumieć.

ej..Hanna...zejdź te kilka pięter niżej i stuknij go w łebek od Nas Wszystkich...
ale nie tak by mu się przyjemnie zrobiło..tylko wiesz...tak w dziób mocno...by włosy mu się naprostowały:P:P:P
Vitam

Źle to zrozumiałeś.
Akurat ja nie mam chyba mani wyższości ( przynajmniej jeśli chodzi o bieganie) wręcz przeciwnie z reguły pomogę, poradzę, skrytykuję.
Na BBLu jest kilka osób słabszych ode mnie i kilka mocniejszych. Ja szanuje wszystkich biegaczy bez względu na wyniki. Jesteśmy jedną rodziną biegową i fajnie że możemy w K-cach się spotkać i razem pobiegać niezależnie od stopnia wytrenowania.
A Agnieszka G. to profesionalna zawodniczka ( wielokrotna mistrzyni polski ) i myślę że nawet Ty mógłbyś się od Niej conieco nauczyć.

Pozdrawiam
Piotr
Montana
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Hej...ojj z tymi włosami to chyba nie da rady ;))
a propos zejścia kilka pięter do Piotrka... to jakoś dziwnym trafem to Piotrek mnie uprzedził i zawitał do mnie ;)
Ale żal mi się chłopaka zrobiło, bo taki coś zmęczony był i tą marchewką co z nią na zakupy chodzi, wiuchał i wiuchał...;)))
Tak na poważnie myślę, że Piotrek po prostu z Nowym rokiem ma mocne postanowienie poprawy swoich osiągnięć biegowych i stąd wysoko postawiona poprzeczka :) Co nie Piotrek?

A Bziumo,,, co Ty się tak oszczędzasz? Gladiatorem się nazywasz, a tu jak słyszę, nawet na ulicę nie wychodzisz??? ;)
Dzisiaj paskudna pogoda na bieganie, to fakt, cały czas pada...biegał dzisiaj ktoś??
Pozdrawiam...

P.S. Ale z tymi łyżwami to chyba nie wypali... jutro i w niedzielę, ślizgawka w Spodku dopiero o 15:00 :((
http://www.mosir.katowice.pl/Informacje.html
ODPOWIEDZ