KATOWICE - Stadion AWF, ul. T. Kościuszki 84, Sobota 9:30!

Glowraf
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

wolfi pisze:Jak to Damian nie jest za wysoki? Rafał, zostaw nam chociaż cień nadziei na jego pokonanie :)
dobra, to zostawię, jest za wysoki, zdecydowanie :bleble:
a tak w sumie, to czemu go trzeba pokonać?
i czy jeden raz wystarczy? bo na Silesia Eco Run, ale nie pamiętam którym, to go pokonałem, wcześniej dając fory i holując do mety tak ze 2 km :bum:
to tyle wystarczy? :hahaha:
Ostatnio zmieniony 04 sty 2012, 11:23 przez Glowraf, łącznie zmieniany 1 raz.
New Balance but biegowy
turek75_31
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Glowraf pisze:Rzeźnik nie oddziela mężczyzn od chłopców, ani kobiet od dziewcząt
przebiegnięcie maratonu nie czyni mężczyzną
a Xenon nie jest za wysoki ani za duży do biegania po górach
Vitam

Jeśli to traktujesz dosłownie to pewnie masz rację.
Chodziło mi oto że w życiu są wyzwania które powodują stan większego zangażowania i motywacji psychoficznej no i dużo większą euforię po zaliczeniu. To może być wiele innych rzeczy nie tylko biegowych.
A Xenon jest za wysoki

Pozdrawiam
Piotr
xenon1981
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Bziumik :) Jak nie będziesz mnie zwalniał to ...Jasne :) Tylko siem doleczem(jesli siem doleczem) :)

Myślałem że jak nie bede pisał postów to forum zrobi się "normalniejsze" widocznie wszystkich juz pogrzało i forum skażone jest już "Zdziczeniem" :)

Montana- taki stan i stolica jest Helena więc Barbara czy Helena ? :)
W Montanie jest najwiecej Niedzwiedzi Grizzly :) czyli że Barbara,Helena jest wściekła i Gryzzie ? stąd brak lęku przed Lwami i Tigerami :) i pewnie przed Chesterami takze :)
Montana posiada najkrótszą rzekę świata – Roe --- Nie mam pomyslu jak to Przenieść na BarbaręlubHelenę :) z Bziumem bym sobie poradził :)
xenon1981
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

wystarczy Raz mnie pokonać zarówno Glowraf jak i Wolfi , a także nawet Bziumik mnie pokonali po razie :) Glowraf nawet ze 2 raszy bo w 2009 w polmaratonie katowickim takze :), Wolfi tylko na tymze polmaratonie :) a Bziumik Tylko w Bielsku bo tylko tam startowalismy wspolnie :) hehe głodny rewanżu :)
turek75_31
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Glowraf pisze:
wolfi pisze:Jak to Damian nie jest za wysoki? Rafał, zostaw nam chociaż cień nadziei na jego pokonanie :)
i czy jeden raz wystarczy? bo na Silesia Eco Run, ale nie pamiętam którym, to go pokonałem, wcześniej dając fory i holując do mety tak ze 2 km :bum:
Vitam

Skoro mu pomogłeś to po co teraz takie posty piszesz?
Trzeba było go zostawić a nie teraz chwalić się własnym miłosierdziem.

Pozdrawiam
Piotr
Glowraf
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

turek75_31 pisze:
Glowraf pisze:
Vitam

Skoro mu pomogłeś to po co teraz takie posty piszesz?
Trzeba było go zostawić a nie teraz chwalić się własnym miłosierdziem.

Pozdrawiam
Piotr
wiesz, dobre pytanie, chyba napisałem ten post, żeby chwalić się własnym miłosierdziem, żeby móc się pochwalić, że kiedyś dawno temu byłem od xenona szybszy, co więcej, że mogłem biegać wkoło niego kiedy on nie miał już sił itp. itd...
turek75_31
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

wiesz, dobre pytanie, chyba napisałem ten post, żeby chwalić się własnym miłosierdziem, żeby móc się pochwalić, że kiedyś dawno temu byłem od xenona szybszy, co więcej, że mogłem biegać wkoło niego kiedy on nie miał już sił itp. itd...
[/quote]

Vitam

Czemu nie na pisałeś po prostu że byłeś od Xenona lepszy?
Pisząc że dawałeś mu fory że go ciągłeś do mety a byłeś szybszy na tyle że mogłeś biegać wkoło niego kiedy on nie miał już sił to nie jest postawa fair play. Trzeba było wygrać i tyle.
Zawsze jest ktoś lepszy i gorszy a rywalizacja polega na szacunku do konkurenta a tu moim zdaniem jej zabrakło.

Pozdrawiam
Piotr
Awatar użytkownika
wolfi
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

xenon1981 pisze:Wolfi tylko na tymze polmaratonie :)
Tak :) Dlatego ja numerek z tego biegu trzymam w pozłacanej ramce :)
xenon1981
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Oj Wy wszyscy jesteście Faszyści :)
Piotrek Atakuje :) Inni się niepotrzebnie Bronią :)
Piotrek jest z natury łowcą i jak ktoś chce się z Nim bawić w wymiane poglądów to sie konczy Wrogimi komentarzami. :)

Wszyscy zrozumcie ze my sie tu przewaznie smiejemy :) A juz Ja na pewno z WAS wszystkich i czasem z Siebie także :)
Glowraf uratowal mi wtedy wynik, pewnei bym sie zatrzymal bez Niego :)
Piotrek jest IDIOTĄ :) Ja też , ZRESZTĄ WSZYSCY jesteście IDIOTAMI wybiegajac z domu na bieganie w dupiatą pogodę albo biegając w kółko po stadionie :) IDIOTYZM :)
Piotrek dodatkwo sieje defetyzm w forum :) Ale dobrze czasem ponarzekac i nie napalać się za bardzo :)
3mcie Się IDIOCI
(kogo obraziłem to tej osoby to określenie nieDOTYCZY)
agnieszka_
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Nieźle namieszaliście.

A Spartanie rekrutują.
Jesteście zainteresowani?
xenon1981
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Agnieszka, obecnie nie biegając pracuje nad SPARTAŃSKIM brzuszkiem :) co by to wyglądać jak 300!!! :-) wtedy dopiero można założyć dumnie zbroję i ruszyć w trasę :)
agnieszka_
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

xenon1981 pisze:Agnieszka, obecnie nie biegając pracuje nad SPARTAŃSKIM brzuszkiem :) co by to wyglądać jak 300!!! :-) wtedy dopiero można założyć dumnie zbroję i ruszyć w trasę :)
A korzystasz przy tym z piłki?
(a, i nie zapominaj o grzbiecie!)
Awatar użytkownika
Bzium
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 51:08 bieżnia

Nieprzeczytany post

xenon1981 pisze:Bziumik :) Jak nie będziesz mnie zwalniał to ...Jasne :) Tylko siem doleczem(jesli siem doleczem) :)

Myślałem że jak nie bede pisał postów to forum zrobi się "normalniejsze" widocznie wszystkich juz pogrzało i forum skażone jest już "Zdziczeniem" :)

Montana- taki stan i stolica jest Helena więc Barbara czy Helena ? :)
W Montanie jest najwiecej Niedzwiedzi Grizzly :) czyli że Barbara,Helena jest wściekła i Gryzzie ? stąd brak lęku przed Lwami i Tigerami :) i pewnie przed Chesterami takze :)
Montana posiada najkrótszą rzekę świata – Roe --- Nie mam pomyslu jak to Przenieść na BarbaręlubHelenę :) z Bziumem bym sobie poradził :)
wzorowa INTERPRETACJA....uczeń dogania mistrza:P:P
Bzium - Forever!!!
"BÓL PRZEMIJA - CHWAŁA POZOSTAJE"

http://www.youtube.com/watch?v=FCo7Wn7G ... re=related
Montana
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Wszyscy zrozumcie ze my sie tu przewaznie smiejemy :) A juz Ja na pewno z WAS wszystkich i czasem z Siebie także :)
Glowraf uratowal mi wtedy wynik, pewnei bym sie zatrzymal bez Niego :)
Piotrek jest IDIOTĄ :) Ja też , ZRESZTĄ WSZYSCY jesteście IDIOTAMI wybiegajac z domu na bieganie w dupiatą pogodę albo biegając w kółko po stadionie :) IDIOTYZM :)
Piotrek dodatkwo sieje defetyzm w forum :) Ale dobrze czasem ponarzekac i nie napalać się za bardzo :)
3mcie Się IDIOCI
(kogo obraziłem to tej osoby to określenie nieDOTYCZY)

Widzę, że Tu Pan Xsenon jak sama nazwa wskazuje jest trochę "dziwny", a zapewne w warunkach normalnych to jest jak gaz bezbarwny i bezwonny ;)) Został odkryty w 1898 r. jako pozostałość po frakcjonowanej destylacji skroplonego kryptonu. To wszystko wyjaśnia, jak Pan Xsenon potrafi Wszystkich podsumować... występuje bowiem w atomowej postaci :)
http://pl.wikipedia.org/wiki/Ksenon

A zatem nie mogę zgodzić się z Panem Xsenonem, a może Atomem, że My wszyscy Tu zebrani na formu jesteśmy IDIOTAMI.
Nie żebym się obraziła ;) ale bieganie dla przyjemności nie jest żadnym wariactwem, nawet w brzydką pogodę. Uważam, że bieganie dla przyjemności ..bo po prostu "biegam bo lubię" ...wyróżnia Nas na tle innych ociężałych ludzi, którzy tak jak Xsenon, wyśmiewa się z Tych co biegają, a sam zamiast przyjechać w ostatnią sobotę ...sylwestrowy poranek...wylegiwał się w łóżku i udawał, że coś go tam szczyka w kościach ;))) Nie ładnie Proszę Pana...

A tak na marginesie, to chciałam zauważyć, że to głównie Piotrek czyli Turek podejmuje dyskusję i czuwa na straży tego forum... co się chwali :)) .. a przy tym jak ładnie pisze ;) Pisze tak starannie jak prawdziwy lis ;))
Co się tyczy szerzenia defetyzmu .... to chłopak po prostu skromny jest ;) w bieganiu jednak The Best!
Awatar użytkownika
artid2
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 50min

Nieprzeczytany post

Cześć!
Słuchajcie, pytałem już w sobotę na treningu ale chyba do końca nikt nie wiedział. Chodzi mi o Gliwice w niedzielę. Czy mamy tam szatnię, czy też trzeba przyjechać już przebranym? Ile czasu wcześniej trzeba być? Umawiamy się jakoś na miejscu? Gdzie, kiedy? :lalala: . Marudzę, ale pierwszy raz będę uczestniczył w takiej imprezie i nic nie wiem :hej: .

Ok. Sam sobie odpowiem :bum:
Wszystko opisane jest w regulaminie. Załączam link:
http://www.maratonypolskie.pl/dokument/ ... _wosp_.pdf
Ostatnio zmieniony 05 sty 2012, 00:21 przez artid2, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ