OLSZTYN - Kortowo, ul. Prawocheńskiego 7, Sobota 9:30!
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Mam takie pytanko, bo od dawna nie byłam nad Jeziorem Długim, a słyszałam,że teraz tam remonty są. I chciałam się dowiedzieć, czy można normalnie tam biegać? Bo od jutra chciałabym zacząć...
A po zdjęciach widzę, że dużo osób było tam biegać:)
A po zdjęciach widzę, że dużo osób było tam biegać:)
- runkris
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 45:28
- Życiówka w maratonie: 3:37:19
Wczoraj biegaliśmy po asfalcie na leśnej do oczyszczalni i z powrotem.
Wokół jeziora są już prowadzone roboty drogowe ale nie jest to uciążliwe, można biegać, gdzieniegdzie jest już wysypany żwir ale nie przeszkadza w bieganiu.
Mimo wszystko zapraszam do wspólnego biegania w sobotę o 9:30 na stadionie w Kortowie![uśmiech :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
Wokół jeziora są już prowadzone roboty drogowe ale nie jest to uciążliwe, można biegać, gdzieniegdzie jest już wysypany żwir ale nie przeszkadza w bieganiu.
Mimo wszystko zapraszam do wspólnego biegania w sobotę o 9:30 na stadionie w Kortowie
![uśmiech :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
- pine
- Wyga
Biegałem w okół długiego chyba we wtorek.
Biegłem tam od ul. leśnej do mostu ok, nowa droga wyłożona, dalej leśna ścieżka więc też ok ale później jest piach, błoto i ciężko się biegnie. Od mostu do końca już jest ok.
Biegać można ale lepiej nie dzień po deszczu.
Biegłem tam od ul. leśnej do mostu ok, nowa droga wyłożona, dalej leśna ścieżka więc też ok ale później jest piach, błoto i ciężko się biegnie. Od mostu do końca już jest ok.
Biegać można ale lepiej nie dzień po deszczu.
- techgraph
- Zaprawiony W Bojach
Zakończenie prac nad Jez. Długim w połowie 2012r.
Ten "piach" o którym piszecie (na północ od mostu) zostanie jeszcze utwardzony tzw. polimerem więc w przyszłości do biegania będzie to rewelacyjna ścieżka
No gorzej że oświetlenie w zasadzie kończy się na wysokości mostu.
Jakbyście chcieli obejrzeć kształt (mapkę) przyszłych ścieżek wokół jeziora piszcie na email techgraph@poczta.onet.pl prześlę pdf
Ten "piach" o którym piszecie (na północ od mostu) zostanie jeszcze utwardzony tzw. polimerem więc w przyszłości do biegania będzie to rewelacyjna ścieżka
No gorzej że oświetlenie w zasadzie kończy się na wysokości mostu.
Jakbyście chcieli obejrzeć kształt (mapkę) przyszłych ścieżek wokół jeziora piszcie na email techgraph@poczta.onet.pl prześlę pdf
-
- Stary Wyga
ja się zapisałem mailowo ale nie dostałem żadnego potwierdzenia ?SzymonOlsztyn pisze:W tym tygodniu spotykamy sie:
a\ sobota 9:30 BBL
b\ niedziela godzina 12:00 pod ratuszem - bieg w ramach WOŚP , ognisko i kiełbaski
Dużo osób szykuję się na niedzielny bieg WOŚP ???
tak czy siak bede w niedziele
-
- Rozgrzewający Się
- runkris
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 45:28
- Życiówka w maratonie: 3:37:19
Zgłoszenia do biegu wysyłamy na adres podany na stronie organizatora http://www.sp15olsztyn.usr.pl/aktualnos ... page_2.htm
- techgraph
- Zaprawiony W Bojach
Wiadomo że w takim happeningu pobiegną również nie biegający na co dzień ...
więc proponuję żeby nie narzucać poświadomie zbyt dużego tempa ...
pobiec tyłem ...
więc proponuję żeby nie narzucać poświadomie zbyt dużego tempa ...
pobiec tyłem ...
![:niewiem:](./images/smilies/niewiem.gif)
- techgraph
- Zaprawiony W Bojach
wspomnienie lata ...
moi Pacemakerzy ...![hahaha :hahaha:](./images/smilies/icon_lol.gif)
moi Pacemakerzy ...
![hahaha :hahaha:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- SzymonOlsztyn
- Rozgrzewający Się
techgraph- to są Twoi kuzyni? hehe
w czym oni biegali? widze 3x adidaski i 3x asicsy.... ?
![oczko ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
w czym oni biegali? widze 3x adidaski i 3x asicsy.... ?
- techgraph
- Zaprawiony W Bojach
no dobra to rodzina ... przyznaje się
ja bym się bardziej zastanawiał jak oni do tej skody wleźli ...
Andrzej
ja bym się bardziej zastanawiał jak oni do tej skody wleźli ...
Andrzej
- SzymonOlsztyn
- Rozgrzewający Się
Od dawna wiadomo ze skoda fabia to duze i pojemne auto a szczegolnie w wersji kombi...
8 osob wejdzie tam w schemacie 2 + 4 + 2 (na kocykach w przestronnym bagazniku) i z takim zestawem mozna podrozowac po maratonach calej europy....![oczko ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
8 osob wejdzie tam w schemacie 2 + 4 + 2 (na kocykach w przestronnym bagazniku) i z takim zestawem mozna podrozowac po maratonach calej europy....
![oczko ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
- techgraph
- Zaprawiony W Bojach
oj widzę że duże zainteresowanie rodziną ... a więc napiszę coś jeszcze ...
od lewej ...
cioteczka Teferi (jak widać we fryzjerstwie robi), dalej wujek Haile (mówię wam dusza towarzystwa), bratanek Mengystu (dziwak straszny), obok to jego (bratanka) sąsiad (słynie z tego że jako jedyny w wiosce ma telewizor, jakoś imienia zapomniałem), no dalej ja ... a z prawej tych dwóch to bracia Gugsa i Dire (zawsze mi się mylą, ale prawie pewien jestem że tym razem nie), ten z nawiększym pucharem to miejscowy listonosz, aż wreszcie najbardziej z prawej lekarz drużyny i zarazem dietetyk Ahmed ...
... i weź te imiona powymyślaj ...
od lewej ...
cioteczka Teferi (jak widać we fryzjerstwie robi), dalej wujek Haile (mówię wam dusza towarzystwa), bratanek Mengystu (dziwak straszny), obok to jego (bratanka) sąsiad (słynie z tego że jako jedyny w wiosce ma telewizor, jakoś imienia zapomniałem), no dalej ja ... a z prawej tych dwóch to bracia Gugsa i Dire (zawsze mi się mylą, ale prawie pewien jestem że tym razem nie), ten z nawiększym pucharem to miejscowy listonosz, aż wreszcie najbardziej z prawej lekarz drużyny i zarazem dietetyk Ahmed ...
... i weź te imiona powymyślaj ...
-
- Dyskutant
po debiucie w zawodach czas na debiut na forum, a więc witajcie
byłem dzisiaj nad Długim i faktycznie zapowiada się elegancko, zrobiłem Długie, poprawiłem Kortowskim i 13km połknięte:)
teraz dopiero sobota bo pracy dużo i wyjazd rodzinny, Kris jako że to mój jedyny kontakt do Ciebie napisz proszę czy w sobotę Kamanda z Jarot poleci na nogach do Kortowa? gdzie zbiórka i o której? jeżeli info wrzucacie w innym miejscu daj znać gdzie szukać, z góry dziękuję
pzdr
byłem dzisiaj nad Długim i faktycznie zapowiada się elegancko, zrobiłem Długie, poprawiłem Kortowskim i 13km połknięte:)
teraz dopiero sobota bo pracy dużo i wyjazd rodzinny, Kris jako że to mój jedyny kontakt do Ciebie napisz proszę czy w sobotę Kamanda z Jarot poleci na nogach do Kortowa? gdzie zbiórka i o której? jeżeli info wrzucacie w innym miejscu daj znać gdzie szukać, z góry dziękuję
pzdr