wiec moze i tym razem uda sie nie dotrzymac obietnicygwynbleidd pisze:Ale tym razem obiecałem sobie że wreszcie będzie inaczej! NIE RZUCAM!

Moderator: infernal
Takie MPG to super pomysł, jakiś czas temu wpadłem na pomysł, że aby dać szansę "chudzielcom" można by liczyć zamiast prędkości energię kinetyczną. Wzór na nią to E=mv2 czyli że prędkość nadal byłaby ważniejsza od wagi ale już mielibyśmy sensowne proporcjegasper pisze:Pietia, w wadze to już jestem blisko - może sie zapiszemy na MP grubasów ?
A ja pogratuluję, jak w przyszłym roku nadal nie będziesz palić.ioannahh pisze:gratulacje - za bieg i za noworoczne postanowienie
no i w sobotę start na gp...
po buraczanym to moze i tak, ale.. te camele?!w każdym razie buraczany z martini to świetny suplement diety każdego sportowca, który bardzo gorąco polecam, mimo że za cholerę nie nabiegam tych trzydziestu jeden.
hmmm..kulawy pies pisze: wiadro płatków owsianych
romka chleba razowego z olejem z lnianki i burak.
worek ryżu z jabłkami
źródło.. naukowo zatwierdzona pasza dla koni wyczynowychSKŁAD:
płatki jęczmienne, płatki kukurydziane, włókna buraków cukrowych, ziarna owsa, melasa z buraków cukrowych, cięta lucerna, kiełki jęczmienne, siemię lniane, kiełki pszenne, otręby pszenne, olej z kiełków kukurydzianych, olej lniany i słonecznikowy, syrop jabłkowy, kiełki kukurydzy, wytłoki z jabłek, sól himalajska, mączka z glonów morskich, drożdże piwne, pestki słonecznika, siekane siano.