Bydgoszcz - trasy biegowe & biegacze

feelipe
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Witam, jestem poczatkujacym biegaczem ale zaliczylem pare startow w tym sezonie i chcialbym jeszcze w paru imprezach wziac udzial :) stad moje pytanie czy jest ktos kto jezdzi dosc czesto na rozne biegi i szuka kogos do podzialu kosztow dojazdow. Wlasnego auta nie posiadam ale na paliwo zawsze sie dorzuce :) najbardziej by mnie inetersowal maraton warszawski :) znajdzie sie ktos :) pozdrawiam
Obrazek
New Balance but biegowy
Piochu
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Nooo to i ja się wpiszę.

Osiedle: Czyżkówko
Częstość biegania: 3x w tygodniu
Trasy:Asfaltowe uliczki osiedlowe
Dystans: Zwykle między 10, a 13km ( biegam godzinę )
Pora: Tylko i wyłącznie wieczorna/późno wieczorna.
GG:7554329

Zatem imię me Jarek, zaś wiek to 24, bo widzę że to ludzi interesuje. Robię "Tupu tupu" dla lepszej formy i samopoczucia, wyłącznie po zmroku bowiem jestem zimnolubny i dopiero wieczorami jest temperatura odpowiednia :ble: .Za trasy wybieram uliczki osiedlowe ponieważ po zmroku ciężko biegać w lesie, a ten mi najbliższy zamienił się w poligon dla koparek. Mogę z kimś spróbować potuptać :hejhej:, zobaczyć czy pasujemy do siebie biegowo :lalala:
feelipe
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Ale nudy w tej Bydgoszczy, nie ma zadnych imprez biegowych :smutek: Nuda, nic sie nie dzieje jak w polskim filmie. Torun i Łubianka jakos potrafią zrobic GP Torunia (top cross) czy GP Łubianki a u nas nic, szkoda ze taka bida

Aha, dla zainetersowanych to w niedziele jest bieg na szwederowie :hejhej:
Obrazek
13marcin13
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

ja biegam często w lesie na Błoniu :) Trasę zaczynam od akademików. Biegam ok 7-12km jeśli ktoś
chciałby się przyłączyć to zapraszam!

jeśli ktoś posiada sensor nike + to zapraszam również do zabawy ->
http://nikerunning.nike.com/nikeos/p/ni ... 435968701/

:)
PEAgnieszka
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

.
Ostatnio zmieniony 27 mar 2012, 13:38 przez PEAgnieszka, łącznie zmieniany 1 raz.
jacekklimko
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 46

Nieprzeczytany post

Witam, chciałbym dołączyć do grupy biegaczy w Bydgoszczy. Wiem, że jest grupa, która biega w Myślęcinku ale z tego, co się orientuję to grupa nie spotyka się w zimie. Dzisiaj widziałem niedaleko Łuczniczki grupę prawie 10 osób. Wie ktoś, czy jest to grupa otwarta, czy można do niej dołączyć.

Pozdrawiam
Jacek
hausi
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Witam! poznam kogoś do wspólnego biegania w okolicach skrzyżowania ul. gdańskiej i artyleryjskiej / kamiennej - do Myślęcinka, w godzinach popołudniowych. Jestem raczej początkującym biegaczem. mój mail: hausi21@wp.pl
pozdrawiam. Agnieszka
feelipe
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

jacekklimko pisze:Witam, chciałbym dołączyć do grupy biegaczy w Bydgoszczy. Wiem, że jest grupa, która biega w Myślęcinku ale z tego, co się orientuję to grupa nie spotyka się w zimie. Dzisiaj widziałem niedaleko Łuczniczki grupę prawie 10 osób. Wie ktoś, czy jest to grupa otwarta, czy można do niej dołączyć.

Pozdrawiam
Jacek
jezeli chodzi o Myslecinek to z tego co wiem w niedziele o 11 sie zbiera grupka biegaczy kolo karczymy "Kummerówka"
A co do grupy, ktora biega w rejonie Łuczniczki to link; http://www.maratonypolskie.pl/mp_index. ... code=14820 to jest ich forum, bedziesz wiedzial co i jak :)
pzdr
Obrazek
jacekklimko
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Dziękuję bardzo za informację, forum znalazłem i nie mogę się już doczekać następnego spotkania. :)

Pozdrawiam
Awatar użytkownika
giggsy11
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Można jeszcze raz prosić o link, bo ten coś mi nie chce się wczytać, a szukając samemu po forum jakoś nie widziałem tego tematu.
"jeżeli czegoś bardzo chcesz to niezbyt odległe to jest"
jacekklimko
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

A ja znalazłem. ;)

http://www.maratonypolskie.pl/mp_index. ... 2&bieganie

Na forum nie ma podanych dni i godzin spotkań ale wywnioskowałem, że jest to każdy poniedziałek i czwartek o godzinie 19.00. Może ktoś potwierdzić?

Do zobaczenia
Jacek
feelipe
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

jacekklimko pisze:A ja znalazłem. ;)

http://www.maratonypolskie.pl/mp_index. ... 2&bieganie

Na forum nie ma podanych dni i godzin spotkań ale wywnioskowałem, że jest to każdy poniedziałek i czwartek o godzinie 19.00. Może ktoś potwierdzić?

Do zobaczenia
Jacek
spotkania sa w czwartki o 19.00 o poniedzialkach nie slyszalem. jak nie bedzie padac to tez chcialem sie jutro pojawic. jeszcze jutro mozesz wejsc na stronke maratonow i sie upewnic czy ktos bedzie.
Obrazek
Awatar użytkownika
giggsy11
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Dla tych co jeszcze może nie wiedzą- w Bydgoszczy 6 maja odbędzie się bieg na 10 km. Fajna trasa, start ze stadionu Zawiszy, meta na wyspie młyńskiej. Wpisowe 40 zł, a więcej informacji na biegajznami.eu. Zapisywać się i do zobaczenia na trasie!
"jeżeli czegoś bardzo chcesz to niezbyt odległe to jest"
misha46
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Widzę, że samo Czyżkówko biega :) zatem jak ktoś ma ochotę to mogę się dołączyć zawsze raźniej się biega w dwie osoby lub wiecej :)
w grę wchodzą biegi:
asfaltem po Czyżkówku, w kierunku Osowej, często biegam koronowska-wiejska-koronowska i tak parę okrążeń,
Myślęcinek,
Jachcicie jak najbardziej też :)

a co do biegania Czyżkówko - Myślęcinek, mówicie poważnie? przecież ten beton to męka dla stawów :/ lepiej by było od Smukały biec do Myśla.

dystanse - do 10 kilometrów,
pora: różnie, najczęściej biegam po 20, ale mogę się dostosować

gg: 2866279
mail: lbndt@yahoo.pl

Pozdrawiam
deny
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 1:03:56

Nieprzeczytany post

Witajcie.

Wróciłem na uczelnię i do mieszkania w Bdg we wrześniu. Przez wakacje biegałem dla poprawienia wydolności w swoich stronach. Teraz mieszkam niedaleko multikina i tutaj prośba: nie znam absolutnie żadnych tras w Bydgoszczy, a jakoś tak nie lubię biec po ulicach, może ktoś polecić jakąś traskę niedaleko Kordeckiego właśnie? Coś mniej więcej 10 km. A może jest ktoś, kto biega w tych okolicach? Tylko nie wiem, czy za słaby nie będę :)
ODPOWIEDZ