ioannahh pisze:dzieki, mam podobnyzoltar7 pisze:Ioannahh chcesz mojego avatara ?
ioannahh - komentarze
Moderator: infernal
- zoltar7
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: żenująca
- Życiówka w maratonie: brak
Teraz sama zrozumiałaś Bolt tak szybko biega w kolcach... po prostu facet chce się ich jak najszybciej pozbyć z nóg
Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
- ioannahh
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 39:46
- Kontakt:
cos w tym jest, chyba rozszyfrowales zasady tej zabawy
- DOM
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 34:27
- Życiówka w maratonie: 2:36:045
Trasa biegu sylwestrowego w Łodzi jest bardzo przyjemna. Ostatni raz biegłam kilka lat temu, ale z tego co mi wiadomo wciąż pozostaje ta sama (trasa - choć rok temu skrócona z powodu nawałnicy śnieżnej).
Jak jest śnieg to jest ciężko
Mnie niestety znowu nie będzie, choć co roku obiecuję sobie start w rodzinnym mieście.
Powodzenia - nie wiem, czy będzie konkurencja, ale życzę szybkiego biegu. Tylko wyluzuj troszkę z treningami przed startem No chociaż, ze dwa dni!!!
Jak jest śnieg to jest ciężko
Mnie niestety znowu nie będzie, choć co roku obiecuję sobie start w rodzinnym mieście.
Powodzenia - nie wiem, czy będzie konkurencja, ale życzę szybkiego biegu. Tylko wyluzuj troszkę z treningami przed startem No chociaż, ze dwa dni!!!
- ioannahh
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
dzieki.
mam zagwozdke, bo ten bieg pod Bydgoszcza wyglada jeszcze bardziej zachecajaco - podobno jest pelna dycha i plaska trasa.. ale dojazd duzo gorszy - do Lodzi mamy swietne pociagi, ktore jada poltorej godziny i nie kosztuja majatku. no i mamy transport z dworca na miejsce biegu. szkoda by bylo rezygnowac z takiej okazji
mam tylko nadzieje, ze pogoda dopisze.. od dwoch dni jest tragicznie i jestem naprawde zalamana. dzisiaj to juz jest jakies apogeum beznadziejnosci. w prognozach pogody mowia, ze to tylko chwilowa awaria i bedzie lepiej - oby tak rzeczywiscie bylo. Boze, jakze inny jest swiat w tym lepszym półroczu.. a ja to sie zachowuje jak jakis Werter albo inny romantyk z weltszmercem.. żebym taka płodna literacko była jak oni...
- Raul7
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: Trójka z przodu :P
- Życiówka w maratonie: Trójka z przodu...
Jak dolecisz w łodzi do mety, zrób nawrót i wal jeszcze 400m :D albo przed startem stań 400m wcześniej i będziesz mieć pełną dyche :D
- kamil9998
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 44:26
W łodzi trasa niby ma 9,8km ale jest trudna czyli tak jakbyś biegła całe 10km po asfalcie, a nawet więcej. W ostatnim roku nie popisali się organizacyjnie bo zmienili trasę i nikt nie wiedział, ale w poprzednich latach było super. Fajna trasa, ciepły posiłek po, szatnie i wgl. No i można vipów zobaczyć biegnie Kszczot i Bednarek
- ioannahh
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
no to teraz mnie juz zupelnie dobiłeś zalezalo mi na tym, zeby pobiec pełną i szybką dychę.. a tu ani pełna, ani szybka.. cholera, moze jednak ta Brzoza...kamil9998 pisze:W łodzi trasa niby ma 9,8km ale jest trudna czyli tak jakbyś biegła całe 10km po asfalcie, a nawet więcej.
Raul7 pisze:Jak dolecisz w łodzi do mety, zrób nawrót i wal jeszcze 400m :D albo przed startem stań 400m wcześniej i będziesz mieć pełną dyche :D
ta, tylko skad mam wiedziec, ze 400 metrow to 400 metrow? garmin to podstepne stworzenie i nie nalezy mu ufac
- zoltar7
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: żenująca
No z tą płodnością to nie należy przesadzać, ale ten twój blog... to taki trochę grafomański jestioannahh pisze:
a ja to sie zachowuje jak jakis Werter albo inny romantyk z weltszmercem.. żebym taka płodna literacko była jak oni...
Temu się darzy, kto dobrze waży.
- ioannahh
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
omg, czym sobie zasluzylam na taki watpliwy komplement?
- ioannahh
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
zabiles mnie.. masz pw