Poznań - okolice parku sołackiego - początkujący

Zak
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Poznań - okolice parku sołackiego – początkujący

Witam, właśnie zaczynam biegać i zastanawiam się czy biega ktoś z Was w okolicy Parku sołackiego. Chętnie bym się podłączył bo zdecydowanie potrzebuje motywacji
New Balance but biegowy
Crocodil
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Niestety truchtam po drugiej stronie Poznania, na Ratajach ale skoro pojawiasz się już w Parku Sołackim, szukasz motywacji i chcesz czerpać frajdę z biegania, to zapraszam na spotkania Biegam Bo Lubię, które odbywają się w soboty o 9:30, na stadionie Olimpii, czyli o rzut beretem :) Wszyscy są mile widziani, początkujący może nawet zwłaszcza - yacool nauczy Cię jak zachować luz zanim nabierzesz złych nawyków ;)
Zak
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

A w tę sobotę też się spotykacie?
Crocodil
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Odpowiedź krótka: Tak :)

Odpowiedź bardziej rozbudowana: Oficjalnie 24 grudnia zajęć Biegam Bo Lubię nie ma (BBL to akcja ogólnopolska) ale nieoficjalne spotkanie i ćwiczenia będą jak co tydzień :) Niestety ja osobiście nie mogę w tą sobotę w nich uczestniczyć - wyjeżdżam na Święta... W wątku który wcześniej podlinkowałem zawsze znajdziesz najświeższe informacje na temat spotkań, np. jeśli miałaby się zmienić godzina albo miejsce. Zapraszam! :)
Platini76
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ja biegam w Parku Sołackim, 3 razy w tygodniu. Ćwiczę przed debiutem w półmaratonie 1 kwietnia w Poznaniu. Biegam wieczorami i prawie zawsze kogoś spotykam.
ODPOWIEDZ