Aniad1312 - komentarze
Moderator: infernal
- chel
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Aniu, spóźnione - kajam się - sto lat! dużo zdrowia i uśmiechu i oby 'run' przynosiło ci dużo 'fun' (a przy okazji także 'records' ).
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
I ja! I ja!
- wolf1971
- Zaprawiony W Bojach
Spoznione zyczenia urodzinowe, wszystkiego co tylko sobie wymarzysz. Skoro jest taka pogoda za oknem, masz BCB, to moze pora na roztrenowanie? Mi brak biegania zaczyna sie podobac. Mozna poplywac, wyleczyc kontuzje i nabrac checi do biegania No i pewnie chec pisania blogaska Ci wroci.
-
- Zaprawiony W Bojach
- wolf1971
- Zaprawiony W Bojach
No ja tez nie robie.. Wiem jednak, ze musze dac na luz i nie biegac. Daje sobie w kosc na basenie. Nawet dzisiaj mam mega obolale nogi po basenie... I delektuje sie kondycja nabyta przy bieganiu. A i kontuzje lecze, i mysle o planach na przyszly rok, i zaraz ... Dobre tez sa cwiczenia na nogi i pompki. Dobrze, ze sa sklepy w necie to nie biegam za prezentami
- birdie
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 0:50
Hej, Aniu masz jakis plan do polowki w Poznaniu ? ja do tej pory zawsze sobie cos wyszukalam i lepiej bylo mi sie motywowac wg planu, ale teraz na razie biegam tak sobie, ok 10 km x 3/4 w tygodniu + ok 18/20 km w niedziele. Musze jednak poszukac jakiegos planu zebym miala 'bat', bo czasem sie nie chce, zwlaszcze kiedy za oknem ciemno i zimno.
Moze masz cos ?
Moze masz cos ?
- wisnia
- Zaprawiony W Bojach
ja to nie poszłam wczoraj bo piekłam pierniki na przykład... i był dylemat: pierniki czy trening. ale trening można było przełożyć, a czas na kilkugodzinne pieczenie pierników (kiedy w moim przypadku było to połączone z większą akcją) nie zawsze jest tak łatwo znaleźć.
w ogóle to szkoda, że w okresie przedświątecznym często ludzie są tak zabiegani (dosłownie czy też nie ), że nie mają czasu przeżyć tych świąt. ja niestety tak w tym roku mam...
w ogóle to szkoda, że w okresie przedświątecznym często ludzie są tak zabiegani (dosłownie czy też nie ), że nie mają czasu przeżyć tych świąt. ja niestety tak w tym roku mam...
-
- Zaprawiony W Bojach