Jaceksik - komentarze
Moderator: infernal
- Ewa123
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 40,16
- Życiówka w maratonie: brak
Witam:)
Jacku, mam pytanie odnośnie Twojej diety. Rozumiem, rozsądnie i odchudzająco, ale wydaje mi się, że Twoja dieta jest zbyt drastyczna. I to jeszcze przy bieganiu. Wagę masz przecież super.
Jacku, mam pytanie odnośnie Twojej diety. Rozumiem, rozsądnie i odchudzająco, ale wydaje mi się, że Twoja dieta jest zbyt drastyczna. I to jeszcze przy bieganiu. Wagę masz przecież super.
-
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: brak
Waga jest niby ok, ale jednak mam delikatny brzuch, którego chciałbym się pozbyć a myślę, że dostarczam wystarczającą ilość składników, nie czuje głodu, więc myślę, że jest w porządku:)
-
- Dyskutant
LadyE pisze:Witaj Jaceksik!
bede kibicowac))
taka drobna rada - mysle ze czytelniej bedzie i dla Ciebie i dla nas jesli bedziesz podawal tempo kazdego z okrazen
Wielkie dzięki, niestety nie mam funkcji tempa poszczególnych okrążeń, a nie chce mi się każdego obliczać, ale będę dodawać średnie tempo całego treningu.
- Księżna
- Zaprawiony W Bojach
Ładnie wygląda dieta, taka zrównoważona. I owoc, i warzywo, i mięso.1 posiłek: 80g musli z mlekiem, pomarańcza, kawa z mlekiem
2 posiłek: bułka z szynką, sałatą i pomidorem, 2 mufinki, jabłko
3 posiłek: wędzona makrela, rosół z makaronem, 2 gruszki, zielona herbata
4 posiłek: jajecznica(3 jajka, szynka, pomidor, ser żółty), kilka kostek gorzkiej czekolady

Z drugiej strony... Jestem świeżo po zrobieniu zakupów do domu... dlatego tak zwróciłam na to uwagę... ponieważ... moje starsze pacholę je więcej w ciągu dnia...

-
- Dyskutant
Ja w ciągu dnia nie odczuwam głodu, patrząc na jadłospis niektórych na forum uważam, że jem dużo:)Ładnie wygląda dieta, taka zrównoważona. I owoc, i warzywo, i mięso.
Z drugiej strony... Jestem świeżo po zrobieniu zakupów do domu... dlatego tak zwróciłam na to uwagę... ponieważ... moje starsze pacholę je więcej w ciągu dnia...