Kanas78 - komentarze
Moderator: infernal
- Kanas78
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Wolf złamał zyciowke, czas netto 1:59:14 chyba, ale miałby jeszcze lepszy czas, gdyby nie ITBS, który go złapał na 12km i od tej pory to był bieg HerrFlicka. No i mega kolka na 20km. Ja tam jestem z niego dumna!
- Księżna
- Zaprawiony W Bojach
klepnięcie w plecy prze renifera i jego hasło: "berek!" było bezcenne
Gratulacje! Gratulacje!
I jeszcze raz życzenia pozbycia się nieprzyjemności itbs.
-
- Rozgrzewający Się
Kanas biegłaś może w swojej turkusowo-zielonej bluzie w towarzystwie 2 przystojniaków (gdzieś na 4 km taką trójkę mijałam i pomyślałam, że to może ty) ?
Gratuluję wyniku !!!
Ja miałam cel dobiec i dobiegłam, tak że debiut półmaratonowy uważam za udany, cel osiągnięty !.
Gratuluję wyniku !!!
Ja miałam cel dobiec i dobiegłam, tak że debiut półmaratonowy uważam za udany, cel osiągnięty !.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 55:43.00
- Życiówka w maratonie: półmaraton 01:58:41
Czyli wyprzedzilam Wolfa o jedna setna :D :D :D ale czuje, ze gdyby nie wolfowe dolegliwosci, to On by mnie smignal..Kanas78 pisze:Wolf złamał zyciowke, czas netto 1:59:14 chyba, ale miałby jeszcze lepszy czas, gdyby nie ITBS, który go złapał na 12km i od tej pory to był bieg HerrFlicka. No i mega kolka na 20km. Ja tam jestem z niego dumna!
- Kanas78
- Zaprawiony W Bojach
Pardita, najśmieszniejsze jest to, że do pobicia czasu brutto zabrakło 10 setnych sekundy...
A na metę to już nie pamięta jak wbiegł... biec z mega kolką w stylu HerrFlicka to naprawdę ciężko.
Podeślij jakieś mądre ćwiczenia na ITBS plissss
Sylaba, tak, to byłam ja, w towarzystwie Robbura i Wolfa
Ps. Z jakim numerem biegłaś?
A na metę to już nie pamięta jak wbiegł... biec z mega kolką w stylu HerrFlicka to naprawdę ciężko.
Podeślij jakieś mądre ćwiczenia na ITBS plissss
Sylaba, tak, to byłam ja, w towarzystwie Robbura i Wolfa
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 48:42
- Życiówka w maratonie: 4:14:37
Kanas na 4km to ze mną i Faddahem biegłaś :P I mówiłaś, że Wolf już gdzieś z przoduKanas78 pisze: Sylaba, tak, to byłam ja, w towarzystwie Robbura i Wolfa
- Kanas78
- Zaprawiony W Bojach
-
- Zaprawiony W Bojach
hehe wystarczylo wspomniec o "przystojniakach" juz dokladne ustalenia padaja o kogo to moglo chodzic
Kanas ogromne gratulacje dla Ciebie i Wolfa za bieg. wielka szkoda ze i do Was to ITBS sie przypaletalo :/ czy to juz potwierdzone? lacze sie z Wami w bolu
przez ostatnie dwa miesiace przetestowalam mnostwo cwiczen i u mnie sprawdzaja sie tylko te dwa:
http://www.youtube.com/watch?v=mlYM3KWwrGY zadne rozciaganie jak dota tak nie bolalo jak to ale jak tak wytrzymam jakies 10 min to mam spokoj na niemal caly dzien. radze je robic kiedy nikogo nie ma w poblizu
http://www.youtube.com/watch?v=n-I7OJTeGRY a moze jednak to jest bardziej bolesne
Kanas ogromne gratulacje dla Ciebie i Wolfa za bieg. wielka szkoda ze i do Was to ITBS sie przypaletalo :/ czy to juz potwierdzone? lacze sie z Wami w bolu
przez ostatnie dwa miesiace przetestowalam mnostwo cwiczen i u mnie sprawdzaja sie tylko te dwa:
http://www.youtube.com/watch?v=mlYM3KWwrGY zadne rozciaganie jak dota tak nie bolalo jak to ale jak tak wytrzymam jakies 10 min to mam spokoj na niemal caly dzien. radze je robic kiedy nikogo nie ma w poblizu
http://www.youtube.com/watch?v=n-I7OJTeGRY a moze jednak to jest bardziej bolesne
- robbur
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 44:44
Hej - widziałem Waszą walkę na ostatnich metrach. Jezuuuu, co to była za walka. Sukces rodzi się w bólu.
Gratulacje kochani, cele zrealizowane .
Gratulacje kochani, cele zrealizowane .
- chel
- Zaprawiony W Bojach
Kanasek i Wolf
brawoooo! gratulacje. szkoda, że wynik okupiony takimi cierpieniami, ale za to jaki wynik!
brawoooo! gratulacje. szkoda, że wynik okupiony takimi cierpieniami, ale za to jaki wynik!
- wolf1971
- Zaprawiony W Bojach
Korzystając z gościnności Kanas chciałbym Wam podziękować za wszystko Dziękuję. To był najtrudniejszy bieg w jakim uczestniczyłem. Jednak nie ze względu na parametry trasy (a była wymagająca) czy niekorzystną aurę (była idealna), ale ze względu na walkę z samym sobą. Od 13 kilometra biegłem ze sztywniejącą nogą. Narastający ból na zewnątrz kolana nie pozwalał jej prawidłowo pracować. Nie pomogło rozciąganie czy bieg na sztywnych nogach (to wychodzi na asfalcie). Pozostało mi doczłapać się do mety na Herr Flicka Na 20 dopadła mnie kolka, zatkało mnie i już... Nie wiem jak dobiegłem do mety. Dobre tempo do 12 km pozwoliło złamać upragnione dwie godziny. Jednak mogło być dużo lepiej No cóż, będzie cel biegowy na przyszły rok.
Brawa dla wszystkich Mikołajów, którzy biegli w Połówce. Szczególnie dla jednej Mikołajki, która pokonała swój kolejny, crossowy półmaraton, pokonała własne słabości i osiągnęła założony czas. Przyszłoroczna połówka w Warszawie to będzie jej koncert biegowy
Brawa dla wszystkich Mikołajów, którzy biegli w Połówce. Szczególnie dla jednej Mikołajki, która pokonała swój kolejny, crossowy półmaraton, pokonała własne słabości i osiągnęła założony czas. Przyszłoroczna połówka w Warszawie to będzie jej koncert biegowy
- robbur
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 44:44
Miałem okazję na własne oczy doświadczyć tego tuż przed Twoim wbiegnięciem na stadion. Wielki szacunek za wytrwałość. Przeciętny obserwator nie wie ile wysiłku kryje się za tymi kilkoma cyferkami wyniku. Ja wiem.wolf1971 pisze: To był najtrudniejszy bieg w jakim uczestniczyłem. [...] ze względu na walkę z samym sobą
- strasb
- Zaprawiony W Bojach
Serdeczne gratulacje dla WolfTeam!
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 48:42
- Życiówka w maratonie: 4:14:37
A co, trzeba się promowaćLadyE pisze:hehe wystarczylo wspomniec o "przystojniakach" juz dokladne ustalenia padaja o kogo to moglo chodzic