plan dla zaawansowanych ? czym go poprzedzic..

Biegowe "citius, altius, fortius": miejsce dla tych którzy chca biegac dalej i szybciej.
kubcio2341
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

witam. czy plan ten dla zaawansowanych http://www.bieganie.pl/?show=1&cat=2&id=1577 moge rozpoczynac jako moj poczatek sezonu? zaczynalem juz rozbiegania poczatkiem listopada, dopadla mnie choroba i musialem przerwac. teraz chcialbym wznowic trenigi i czy moge zaczac tak jak jest tutaj w rozpisce rowno z poczatkiem 1 tyg grudnia czy odpuscic zaczac to pozniej a teraz zrobic pare tygodni lekkiego rozbiegania ? prosze o porady.
PKO
Awatar użytkownika
krasnoludek6
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: <40
Życiówka w maratonie: 3:27

Nieprzeczytany post

plan jest bardzo fajny,tylko po co teraz kiedy zaczynasz dopiero swoja przygode z bieganiem.
osobiscie wybralbym narazie ;grudzien styczen i luty ,pobiegac przyzwyczaic organizm i pozniej wprowadzic plan a plan fajny.

Rozumiem ,ze Ty dopiero zaczynasz a jak zle mysle to napisz cos wiecej o obecnych dokonaniach jak biegales do tej pory ,co juz potrafisz zrobic .
Ktos kiedys powiedzial z trenerow ,ze na poczatku przygody w bieganiu wystarcza proste srodki pozniej jest juz kombinacja gdzie organizm juz jest przyzwyczjony[[ chodzi mi oto ;;to podbiegi ,to interwaly, skipy ,biegi ciagle jakas metoda powtorzeniowa jest tego wiele!

a mi osobiscie podoba sie bardzo wprowadzenie do treningu i te rozne cwiczenia,,pozdrawiam kolege i biegaj bez kontuzji :taktak:
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ