Ścieżki Biegowe - Lublin

mitura.net
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

szkoda że pracuję wiecznie wtedy gdy się spotykacie :(
New Balance but biegowy
Justyna Grzywaczewska
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

U Was 10 osób, u nas 14, razem 24. W tym samym czasie, w różnych miejscach.
Jeśli chcemy zrobić coś razem (czytaj: Maraton Lubelski), musimy połączyć siły. Trzeba zastanowić się, jak to zrobić, by wszyscy byli zadowoleni.

Zapraszam na drugie spotkanie ws. organizacji maratonu - środa, 30.11, g. 18, sala 305, TVP Lublin (ul. Raabego 2).

Serdecznie pozdrawiam!

Justyna
BBL Lublin
Awatar użytkownika
TomM
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 00:37:51
Życiówka w maratonie: 02:59:53

Nieprzeczytany post

Fajnie byłoby zrobić duży bieg w Lublinie - zgłaszam się na chętnego do pomocy - ale może Maraton na start gdzie nie mamy żadnych tradycji organizacji tego typu imprezy - to trochę za dużo? Wg mnie najlepszym biegiem w tym okresie byłaby piątka - dlaczego? a no dlatego że w pierwszą niedzielę czerwca jest zawsze bieg w Urszulinie 10km wg mnie fajnie by sie to komponowało. Po drugie nie da się niestety obgonić biegu z samych uczestkików BBL i Ścieżek wieć trzeba zapewnić noclegi...jestem sceptykiem ale zaznaczam to jest moja opinia i pomogę Wam bez względu na dystans biegu :taktak: . Pozdrawiam
zby
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Organizacja Maratonu nie bedzie na pewno łatwą sprawą, są jednak na to perspektywy. Też na początku pomyslałem, ze to może za duza impreza, z drugiej strony trzeba mierzyć wysoko. Maraton jest takim symbolicznym ukoronowaniem biegów ulicznych. W trakcie tej planowanej imprezy miałyby być zresztą biegi na kilku różnych dystansach. Napiszcie co o tym w ogóle myślicie?
Mamy już patronat Prezydenta Lublina i Wojewody Lubelskiego. Przypominam, dziś kolejne spotkanie organizacyjne, kto chce niech przyjdzie - TV Lublin, środa, godz. 18 00.
Justyna Grzywaczewska
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Rozumiem sceptycyzm, ale zupełnie nie podzielam!!!! ;) wiadomo, że potrzeba mnóstwo pracy, ale przede wszystkim chęci -- a tego nam nie brak. Zapraszam na kolejne spotkanie - czwartek, 15.12.2011, g. 18, TVP Lublin ul. Raabego 2, s. 305.

(O poparciu wojewody nic nie wiem, ale na pewno wspiera nas prezydent i marszałek województwa ;))

J.
zby
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Faktycznie, omyłkowo przechrzciłem marszałka województwa na wojewodę.
Awatar użytkownika
Piotr Kitliński
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Witam !!!
Przypominam, że w sobotę uczestniczymy w świetnej zabawie z atrakcyjnymi nagrodami ufundowanymi przez Nike Lublin Plaza

Zasady:

Każdy uczestnik za jednorazowy trening na Ścieżce Biegowej otrzyma 5% rabatu do Sklepu Nike Lublin Plaza , które się kumulują. W sumie za 6 biegów można zgarnąć 30 % rabatu na nową kolekcję biegową , zamiennie na 15% z wyprzedaży kolekcji biegowej. Rabatowe spotkania odbywać się będą w każdą sobotę od 26.11. aż do 31.12. Kto przybędzie 3 grudnia na pierwsze spotkanie ma szansę nawet na 25%.

Podczas sylwestrowego finału wspólnego biegania wśród wszystkich, którzy przynajmniej raz uczestniczyli w zajęciach rozlosujemy nagrody:
• koszulka biegowa
• komplet czapeczka + rękawiczki
• zestaw NIKE+.

Dodatkowo dla uczestników sobotnich spotkań istnieje możliwość przetestowania zestawu NIKE+ (szczegóły w sklepie Nike Lublin Plaza i na pierwszym spotkaniu na Ścieżkach Biegowych).

Data: sobota 3.12.2011r
Miejsce:Wąwóz LSM od strony ul. Nadbystrzyckiej, zbiórka przy tablicy Ścieżek Biegowych
Godzina:10.00
Dystans: od 1 do 10 kilometrów (w zależności od poziomu wytrenowania)

Pozdrawiam Piotr Kitliński

PS Chciałbym też spotkać się z jak największą ilością uczestników Ścieżek Biegowych by przedstawić propozycję ewentualnego innego terminu zajęć (od stycznia).
Awatar użytkownika
Piotr Kitliński
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Witam !!!
Co raz większa grupa biegaczy uczestniczy w konkursie Nike Lublin Plaza. Jak rozmawialiśmy na zajęciach bieganie jest wielką przyjemnością a jak jeszcze będą nagrody to będzie pięknie. Dzisiaj na zajęciach było 14 wspaniałych. Mówię tak bo pogoda nie zachęcała do biegania na świeżym powietrzu. Myślę, że do stania i chodzenia nie zachęcała bo jak staliśmy i czekaliśmy to padało, po zajęciach kiedy wymienialiśmysię cennymi uwagami biegowymi też padało a gdy biegaliśmy zero kropli deszczu.

Pozdrawiam i zapraszam za tydzień.

Piotr Kitliński
Ścieżki Biegowe

Oto jeszcze kilka fotek ze wspólnego biegania.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Piotr Kitliński
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Witam !!!
Przypominam, że cały czas jesteśmy na etapie organizacji MARATONU LUBELSKIEGO. Na następne spotkanie mam przygotować propozycje tras. Jak wiecie mam spore doświadczenie w biegach ulicznych na 5,10,15 kilometrów jak również w półmaratonie. Niestety jeszcze nie biegałem MARATONU. Chciałbym aby nasza trasa była atrakcyjna. Mam kilka pomysłów ale może też Wy podpowiecie coś co spowoduje, że trasa Naszego maratonu będzie mile wspominana po jej ukończeniu.
O pomoc poprosiłem Henryka Czornika, który pomoże m.in. nawiązać współpracę z Zarządem Dróg i Mostów w Lublinie.
Czekam na Wasze podpowiedzi bo 15 grudnia o 18.00 kolejne spotkanie dla "zapalonych do organizacji maratonu".
Wszyscy czytający te słowa również są zaproszeni.
Piotr Kitliński
Trener Ścieżek Biegowych
Awatar użytkownika
TomM
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 00:37:51
Życiówka w maratonie: 02:59:53

Nieprzeczytany post

A co tu taka cisza :trup: ... Prezes się nic nie chwali, że się na Berlin zapisał... :taktak:
zby
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Z wahaniami ale zapisałem się. Wahania, bo ostatnio kompletnie nie mam czasu na treningi. Ale Berlin mobilizuje, a wcześniej jeszcze Maraton Lubelski :) W Berlinie zapisy zamknięto 8 grudnia (40 000 zgłoszeń, płatność przy zapisie). Imponujace. Będzie niemal 600 Polaków, w tym 4 herosów z Lublina ;)
A jutro kolejne spotkanie w sprawie Maratonu Lubelskiego, TVP Lublin, godz 18
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Piotr Kitliński
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Witam !!!
Dzisiaj mając troszkę czasu pobiegałem w południe w pobliżu mojego miejsca pracy. Wspominałem sobie jak 10 lat temu codziennie pokonywwałem tutaj kolejne kilometry. Nim sie spostrzegłem na iPodzie pokazało się 12 kilometrów. Słoneczna bezwietrzna i w odpowiedniej temperaturze pogoda i nogi same lecą.

Mam nadzieję, że jutro na wspólnym bieganiu na Ścieżkach Biegowych pojawią się stali bywalcy jak również Ci którzy chcą rozpocząć przygodę i poczuć przyjemność z biegania. Jest około 4 miesiące na przygotowanie się do różnych testów, sprawdzianów jakie się odbywają na naszej Ścieżce. W maju przed nami POLSKA BIEGA a w czerwcu do wyboru w Lublinie MARATON LUBELSKI lub 10 kilometrów. Kto wcześniej zacznie ten lepiej się przygotuje.

PRZYPOMINAM RÓWNIEŻ O KONKURSIE NA ŚCIEŻKACH BIEGOWYCH ORGANIZOWANYM Z NIKE LUBLIN PLAZA - każdy ma szanse jeszcze teraz dołączyć i brać udział w losowaniu cennych nagród i zdobywać promocyjne bonusy do sklepu.

Zapraszam!!!

sobota 10.00 Wąwóz LSM od strony ul. Nadbystrzyckiej

Piotr Kitliński trener ze Ścieżek Biegowych w Lublinie
Szogi
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Chociaż biegać nie mogłem, to z zapałem wszystkich fotografowałem. Pozdrawiam.

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Piotr Kitliński
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Witam !!!
Super zdjęcia Henryku i mamy nadzieję, że za tydzień stawisz się zdrowy na zajęcia.

Już 37 losów ma sansę wygrania cennych nagród. Każdy ma szansę dołączyć jeszcze dwukrotnie 24 grudnia i w czasie finału 31 grudnia.

Na ostatnim spotkaniu dzięki uprzejmości Piotrka Gawdy z ORTO OPTYMIST gimnastykę wykonaliśmy na sali w jego klinice.

Oto dodatkowe zdjęcia z sobotnich zajęć.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Piotr Kitliński
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

UWAGA OGŁOSZENIE !!!

8 stycznia 2012 roku finał WOŚP
Tego dnia w Lublinie wiele imprez a jedna z nich to bieg POLICZ SIĘ Z CUKRZYCĄ
Rozmawiałe z organizatorem p. Sebastianem Krzesiakiem, który bardzo chętnie widziałby podczas biegu Nas lubelskich biegaczy.
Niedługo będzie można się zarejestrować na stronie http://www.wosp.lublin.pl/?id=shownews - powstanie zakładka BIEG.
Każdy oprócz poparcia akcji uczestnicząc w biegu otrzyma koszulkę.

Parę informacji które orzymałem telefonicznie:
Data: 8 stycznia 2012r. godz. 12.00
Miejsce: Galeria OLIMP
Dystans ok 3,7 km
Trasa: Start - Galeria Olimp zbieg w dół zakręt w prawo (AL. Smorawińskiego) , przebiegnięcie obok REALU (Szeligowskiego) i powrót Związkową do Olimpu - nie wiem czy biegniemy ulicami czy ścieżką rowerową.

Pozdrawiam Piotr Kitliński
Trener Ścieżek Biegowych
ODPOWIEDZ