Problem z Bicepsem

Biegowe "citius, altius, fortius": miejsce dla tych którzy chca biegac dalej i szybciej.
ronja
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

nie lubię ciał zrobionych stricte na siłowni. inaczej wygląda ciało mocne poprzez sensowny wysiłek - mam na myśli wspinaczkę, bieganie, wiosłowanie. boks. balet :)
PKO
PiotrSw
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Nie jestem wielkim fanem siłowni i również częściej się tam śmieje z wyglądu stałych bywalców, jednakże nie wolno wrzucać wszystkich do jednego wora.
Rozsądnie ćwicząc na siłowni, z mądrym planem i pewną sporą dozą samokontroli(tak jak i w odchudzaniu czy też jego kończeniu), można uzyskać fajne ciało.
Gdyby to na prawdę miało jakieś znaczenie, prędzej wysuwałbym tezę, że to ludzie wiosłujący, pływający i w mniejszym(rzeczywiście małym) stopniu wspinający mają śmieszne ciała. A wszystko poprzez wymienioną przez Ciebie izolacje vide pływak z wielką górą i śmiesznym dołem.
Pamiętaj, że dobra siłownia to 20 przyrządów, jakieś 150możliwych ćwiczeń.
Biegaczy nie wspominam bo to taaaaka izolacja, że na owych siłowniach się śmieją, że może i umiesz przebiec 40km ale nogi to masz słabe jak dziecko i patrząc np na moje dwugłowe to pełna racja. Boks również wykluczam, bo jak znam 7 adeptów sztuk walki to każdy z nich regularnie bywa na siłowni. A baletnicy niestety nie znam :(
T.o.m.p.o.z

Nieprzeczytany post

ronja pisze:nie lubię ciał zrobionych stricte na siłowni. inaczej wygląda ciało mocne poprzez sensowny wysiłek - mam na myśli wspinaczkę, bieganie, wiosłowanie. boks. balet :)
przepraszam bardzo a budowanie fajnej sylwetki poprzez trening siłowy to coś złego................. chyba ci się mylą pewne sprawy słuchaj to że np. bardzo umiesnieni faceci z duża masa mieśniowa to zawodowcy to jest uch zawód tak samo jak zawodem jest kolarz zawodowy który sa potwornie chudzi i mysle że takie ciało potwornie chudego kolarza zawodowego tez by ci się nie podobało. Reasumując nie wkładaj do jednego worka ciała zawodowego kultyrysty i ciała faceta wysportowanego co ćwiczy na siłowni metoda bodybuilding.

Tompoz
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ