SZCZECIN - ul. Litewska 20. Sobota 9:30!
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Znacie może jakichś kręgarzy z okolic Szczecina?
http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... 64#p375564
http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... 64#p375564
- kolcichy
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Cześć Mistrzowie
Dawno mnie tu nie było. Uskuteczniam treningi indywidualne, a że się przeprowadziłem tymczasowo do Koszalina, to na BBL nie docieram.
Mam do Was ogromną prośbę. W dalszym ciągu mam problemy z moimi dogami. Po dłużysz biegach - ok 10km - na drugi dzień mnie bolą i przez jakiś tydzień nie odpuszczają. I w związku z tym poszukuję dobrego specjalisty (cena już chyba nie gra roli - chcę móc dużo biegać) - czy znacie kogoś na prawdę dobrego? Byłem już u dr Gutowskiego - kazał dwa miesiące nie biegać i miało przestać. Nie przestało. Kolejny - z Koszalina - kazał mi zastosować wkładki ortopedyczne, bo stwierdził u mnie koślawość. Jeden i drugi ani zdjęcia RTG, ani nic. "Diagnoza" na gębę z opisu i oglądania nóg.
Bardzo byłbym Wam wdzięczny za polecenie kogoś na prawdę dobrego - może być też spoza Szczecina - jestem w stanie dojechać gdzie będzie trzeba.
Z góry dzięki za pomoc.
Piotrek
Dawno mnie tu nie było. Uskuteczniam treningi indywidualne, a że się przeprowadziłem tymczasowo do Koszalina, to na BBL nie docieram.
Mam do Was ogromną prośbę. W dalszym ciągu mam problemy z moimi dogami. Po dłużysz biegach - ok 10km - na drugi dzień mnie bolą i przez jakiś tydzień nie odpuszczają. I w związku z tym poszukuję dobrego specjalisty (cena już chyba nie gra roli - chcę móc dużo biegać) - czy znacie kogoś na prawdę dobrego? Byłem już u dr Gutowskiego - kazał dwa miesiące nie biegać i miało przestać. Nie przestało. Kolejny - z Koszalina - kazał mi zastosować wkładki ortopedyczne, bo stwierdził u mnie koślawość. Jeden i drugi ani zdjęcia RTG, ani nic. "Diagnoza" na gębę z opisu i oglądania nóg.
Bardzo byłbym Wam wdzięczny za polecenie kogoś na prawdę dobrego - może być też spoza Szczecina - jestem w stanie dojechać gdzie będzie trzeba.
Z góry dzięki za pomoc.
Piotrek
- kolcichy
- Zaprawiony W Bojach
Hej. Forma jest, gorzej z nogami ;/ Cały czas odmawiają posłuszeństwa. Na 28 grudnia jestem zarejestrowany do Carolina Medical Center i zobaczymy, co Oni powiedzą. Na razie 2 max 3 treningi w tygodniu tak do 10km mi pozostaje... Za to zacząłem intensywnie uskuteczniać squash'a - na prawdę super sprawa! Dzięki temu podtrzymuje konychę ;p
Pzdr
Pzdr
-
- Rozgrzewający Się
Witam,
byłem w sobotę pierwszy raz razem z grupką początkujących pasjonatek biegania.
Było zimno deszczowo i ...fajnie. Wszystkim się podobało, więc tak trzymać ..i do
zobaczenia w sobotę.
Pozdrawiam
byłem w sobotę pierwszy raz razem z grupką początkujących pasjonatek biegania.
Było zimno deszczowo i ...fajnie. Wszystkim się podobało, więc tak trzymać ..i do
zobaczenia w sobotę.
Pozdrawiam
-
- Rozgrzewający Się
Witam Wszystkich,
jak ustaliliśmy na ostatnim spotkaniu w Wigilię, w najbliższą sobotę
spotykamy się przynosząc dodatkowe ( poza sportowymi ) ubrania..jednym słowem
TRENING PRZEBIERAŃCÓW.
Czas puścić wodze fantazji, zapomnieć o aspekcie praktycznym ....trochę humoru na pożegnanie
Starego i powitanie Nowego Roku.
Do zobaczenia w sobotę
P.S. Dla najlepszego stroju nagroda !!!
jak ustaliliśmy na ostatnim spotkaniu w Wigilię, w najbliższą sobotę
spotykamy się przynosząc dodatkowe ( poza sportowymi ) ubrania..jednym słowem
TRENING PRZEBIERAŃCÓW.
Czas puścić wodze fantazji, zapomnieć o aspekcie praktycznym ....trochę humoru na pożegnanie
Starego i powitanie Nowego Roku.
Do zobaczenia w sobotę
P.S. Dla najlepszego stroju nagroda !!!