Kanas78 - komentarze
Moderator: infernal
- Kanas78
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
-
- Zaprawiony W Bojach
no to juz cicho siedze do nastepnego treningu ...
a moje ITBS (milo ze pytasz, choc glupio mi sie tak u Ciebie o nim rozpisywac ...) o ile wogole trafnie stawiam diagnoze ma sie roznie. dzis drugi trening z opaska. o ile w niedziele bardzo pomogla tlumiac bol (ale uczucie ucisku bylo malo komfortowe ...) o tyle dzis bieglo mi sie w niej masakrycznie i dopiero na ostatnich okrazeniach bylo ok, wtedy zdalam sobie sprawe ze to chyba zasluga tego ze zsunela mi sie z uda
poki nie trafie z tym do lekarza bedzie wiec to dla mnie zagadka, a wizyte mam na 6 grudnia wyobrazacie sobie i to prywatnie (!) bo jakbym miala do niego isc z NFZ to 19 grudnia ruszaja dopiero zapisy na przyszly rok podobno jest dobry wiec mam nadzieje ze warto bedzie tyle czekac
a moje ITBS (milo ze pytasz, choc glupio mi sie tak u Ciebie o nim rozpisywac ...) o ile wogole trafnie stawiam diagnoze ma sie roznie. dzis drugi trening z opaska. o ile w niedziele bardzo pomogla tlumiac bol (ale uczucie ucisku bylo malo komfortowe ...) o tyle dzis bieglo mi sie w niej masakrycznie i dopiero na ostatnich okrazeniach bylo ok, wtedy zdalam sobie sprawe ze to chyba zasluga tego ze zsunela mi sie z uda
poki nie trafie z tym do lekarza bedzie wiec to dla mnie zagadka, a wizyte mam na 6 grudnia wyobrazacie sobie i to prywatnie (!) bo jakbym miala do niego isc z NFZ to 19 grudnia ruszaja dopiero zapisy na przyszly rok podobno jest dobry wiec mam nadzieje ze warto bedzie tyle czekac
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 55:43.00
- Życiówka w maratonie: półmaraton 01:58:41
ooo to w Mikolaja. I dla Ciebie i dla lekarza prezent dla Ciebie diagnoza, dla niego kasa.LadyE pisze:no to juz cicho siedze do nastepnego treningu ...
A ja mam w sobie wscieklosc jak stad do Warszawy , bo Garmin nawala. Dzis jade do chinskiej garmino-firmy i zobaczymy, czy ogarną garmina.
- wolf1971
- Zaprawiony W Bojach
Mysle, ze serwis Garmina jest taki sam na calym swiecie, czyli rewelacyjny. Oby ogarneli... Ja swojego wymieniam po Mikołajach. Dostanę nówkę sztukępardita pisze:A ja mam w sobie wscieklosc jak stad do Warszawy , bo Garmin nawala. Dzis jade do chinskiej garmino-firmy i zobaczymy, czy ogarną garmina.
- robbur
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 44:44
No właśnie. Jak już ma boleć, lepiej żeby za każdym razem co innego. Raz wątroba, raz ucho.
-
- Zaprawiony W Bojach
Ja ponoc tez. Ale za 10 dni. A wiesz, co to oznacza...?wolf1971 pisze:Mysle, ze serwis Garmina jest taki sam na calym swiecie, czyli rewelacyjny. Oby ogarneli... Ja swojego wymieniam po Mikołajach. Dostanę nówkę sztukępardita pisze:A ja mam w sobie wscieklosc jak stad do Warszawy , bo Garmin nawala. Dzis jade do chinskiej garmino-firmy i zobaczymy, czy ogarną garmina.
NO wlasnie.
Poza tym za 12 dni jest przeprowadzka nr 3, wiec oby Garmin by jednak tak rewelacyjny, bo inczej bedzie klops. Garmin w drodze do Chin, a ja w drodze do Kazachstanu.
wscieklosc mnie nie opuszcza
- wolf1971
- Zaprawiony W Bojach
Taaaakkkk... Bez Garmina to jak bez ręki czy bieganiapardita pisze:Ja ponoc tez. Ale za 10 dni. A wiesz, co to oznacza...?wolf1971 pisze:Mysle, ze serwis Garmina jest taki sam na calym swiecie, czyli rewelacyjny. Oby ogarneli... Ja swojego wymieniam po Mikołajach. Dostanę nówkę sztukępardita pisze:A ja mam w sobie wscieklosc jak stad do Warszawy , bo Garmin nawala. Dzis jade do chinskiej garmino-firmy i zobaczymy, czy ogarną garmina.
NO wlasnie.
Poza tym za 12 dni jest przeprowadzka nr 3, wiec oby Garmin by jednak tak rewelacyjny, bo inczej bedzie klops. Garmin w drodze do Chin, a ja w drodze do Kazachstanu.
wscieklosc mnie nie opuszcza
- wolf1971
- Zaprawiony W Bojach
Hi hi hi ten trening dobrze wróży na zawody Zapytasz zdziwiona łaj? A zobacz na wykresie jakie strefy trzymałaś, a jakie nie? Green/ yellow prawie idealnie! To strefy, w których najprawdopodobniej będziesz biec na zawodach :uuusmiech: No a to, że blue dzisiaj to nawet może i red... Jak się z powodu kontuzji ma w plecy 14 treningów, to nogi same się rwą do biegania!!! Będzie dobrze
- kachita
- Zaprawiony W Bojach
No to tym bardziej pogratulować Trzymam już teraz kciuki za niedzielę, oby Wam pogoda dopisała!Kanas78 pisze:W sumie takie interwały to dla mnie nowość.
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
- robbur
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 44:44
A może przez tą kontuzję uniknęłaś przetrenowania? Może zachowasz dzięki temu świeżość na trasie?
-
- Zaprawiony W Bojach
Kanasku, bedzie dobrze! bedzie moc!
czy planujesz pokonac swoja zyciowke z polamaratonu-spontana?
i co to za wredna praca do 20
czy planujesz pokonac swoja zyciowke z polamaratonu-spontana?
i co to za wredna praca do 20
- Kanas78
- Zaprawiony W Bojach
Ech... żeby było tak jak mówi Robbur
Parditko, a propos bicia czasu... to taka dla mnie jedna wielka niewiadoma... no i będę się zmagać sama, nie będzie "bata" w postaci Wolfa, bo walczy o swoją życiówę
A praca wredna, zgadza się... raz do 16, raz do 20:00, mam nadzieję, że do końca grudnia do 20:00, napiszę Ci na PW
Parditko, a propos bicia czasu... to taka dla mnie jedna wielka niewiadoma... no i będę się zmagać sama, nie będzie "bata" w postaci Wolfa, bo walczy o swoją życiówę
A praca wredna, zgadza się... raz do 16, raz do 20:00, mam nadzieję, że do końca grudnia do 20:00, napiszę Ci na PW
-
- Zaprawiony W Bojach
Wofl Team Wolf Team, tu pardita nadaje.
Slyszycie mnie? Haloo!
melduje, ze zadzwonił telefon z garmino-firmy i oswiadczył, że sztuka nówka nie śmigana już grzeje kopyta i można się po nią zgłaszać
Pardita melduje, ze w zwiazku z zaistnialymi okolicznosciami jutrzejszy trening odwołany, bo trzeba jechać po sprzęt, a potem na pociąg [w przypadku chęci wykonania treningu wiązałoby się to z pobudką o 4 nad ranem. Ponieważ podróż pociągiem będzie trwała 20 godzin, to więcej byłoby potem pecha z takiej "szarpaniny" niz pożytku]
odbiór!
Slyszycie mnie? Haloo!
melduje, ze zadzwonił telefon z garmino-firmy i oswiadczył, że sztuka nówka nie śmigana już grzeje kopyta i można się po nią zgłaszać
Pardita melduje, ze w zwiazku z zaistnialymi okolicznosciami jutrzejszy trening odwołany, bo trzeba jechać po sprzęt, a potem na pociąg [w przypadku chęci wykonania treningu wiązałoby się to z pobudką o 4 nad ranem. Ponieważ podróż pociągiem będzie trwała 20 godzin, to więcej byłoby potem pecha z takiej "szarpaniny" niz pożytku]
odbiór!
- Kanas78
- Zaprawiony W Bojach
Tu WolfTeam, tu WolfTeam, odbiór!!
WolfTeam melduje przyjęcie tej radosnej nowiny i cieszy się ze szczęśliwego zakończenia sprawy!
WolfTeam trzyma kciuki i prosi o trzymanie kciuków w niedzielę
WolfTeam melduje przyjęcie tej radosnej nowiny i cieszy się ze szczęśliwego zakończenia sprawy!
WolfTeam trzyma kciuki i prosi o trzymanie kciuków w niedzielę