Sam nie wiem ... Na razie ból okropny w łydce i nie wiadomo co to jest, bo raczej nie achilles...Bzium pisze:...
samba...czester...mendel..piszecie się?
Moja osobista rehabilitantka stara się doprowadzić mnie do formy, dam znać jak będę gotowy.
Sam nie wiem ... Na razie ból okropny w łydce i nie wiadomo co to jest, bo raczej nie achilles...Bzium pisze:...
samba...czester...mendel..piszecie się?
Ja już to zrobiłemxenon1981 pisze:Myślę że Busa musimy wynająćJa Jade, bo w Zagłębiu fajne dziołchy są
Nie to co w Katowicach
Turek mnie przekonałchyba sie przeprowadze
agnieszka_ pisze:No pięknie...umawiacie się na treningi w niedziele a frekwencja w soboty drastycznie spada!
Jeśli nie będę w niedziele zdobywać murckowskiej Etny, to może też się wybiorę za granicę, co?
Filozof pełną gębą. Nawet bym powiedział scholastyk.turek75_31 pisze:Vitam
No tak ale w tym sporcie nie ma podziału na kategorie wagowe tylko wiekowe.
Jeśli patrzeć na wiek nic nie pokombinujemy z frekwencją a jeśli na wyniki to jesteś Olo półmaratończykiem więc też bezsensu.
Pomimo Twojej wagi wychodzi na to że jest Cię połowe.
Pozdrawiam
Piotr
olotraper pisze:Filozof pełną gębą. Nawet bym powiedział scholastyk.turek75_31 pisze:Vitam
No tak ale w tym sporcie nie ma podziału na kategorie wagowe tylko wiekowe.
Jeśli patrzeć na wiek nic nie pokombinujemy z frekwencją a jeśli na wyniki to jesteś Olo półmaratończykiem więc też bezsensu.
Pomimo Twojej wagi wychodzi na to że jest Cię połowe.
Pozdrawiam
Piotr
olotraper pisze:http://pl.wikipedia.org/wiki/Scholastyk ... lozofia%29
metoda (scholastyczna) polegająca na rozwiązywaniu problemów poprzez racjonalne badanie argumentów za i przeciw
Ze względu na rygorystyczne stosowanie jednego, ustalonego sposobu rozumowania, z czasem scholastyka zdobyła sobie wielu przeciwników. Dziś potocznie "scholastyka" oznacza metodę nauczania polegającą na udowadnianiu z góry przyjętych praw.