Komentarz do artykułu Saucony zaprasza na premierę linii 8 mm - 6 grudnia w SklepieBiegacza
- bieganie.pl
- Zaprawiony W Bojach
Skomentuj artykuł Saucony zaprasza na premierę linii 8 mm - 6 grudnia w SklepieBiegacza
- rockduck
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: brak
Progrid Guide w tej kolorystyce niebiesko-limonkowej jest świetny, jesli ceny na beda na poziomie takim jak starsze wersje to juz wiem co zastąpi LunarHaze
- zoltar7
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: żenująca
Ciekawy ten Xodus 3, obniżenie pięty to rewolucyjna poniekąd zmiana w stosunku do poprzednich wersji tego buta, właściwie to chyba nowy but, tylko nazwa została ta sama.
Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
Nie znam dobrze butów Saucony, ale samo zmniejszenie spadku pięta-śródstopie to nie żadna rewolucja ani nie "drastyczne cięcie". To raczej ewolucja; dobrze że we właściwym kierunku. Nie używałbym w tym przypadku określeń bieganie naturalne czy obuwie minimalistyczne skoro sam producent twierdzi, że nie zredukował amortyzacji i stabilizacji.
Dla mnie to jest dalej obuwie "tradycyjne" z tą różnicą, że Saucony zaczęło się wycofywać z ślepej uliczki i zmniejszać grubość podeszwy. I to im się chwali.
Dla mnie to jest dalej obuwie "tradycyjne" z tą różnicą, że Saucony zaczęło się wycofywać z ślepej uliczki i zmniejszać grubość podeszwy. I to im się chwali.
"Odbywający się przez skórę recykling energii poprawia obieg krwi, dostarczając więcej sił w życiu codziennym i sporcie." - Reebok
Buty "inspirowane są samochodowym systemem zawieszenia, który siłę uderzenia zamienia w napęd." - Adidas
Buty "inspirowane są samochodowym systemem zawieszenia, który siłę uderzenia zamienia w napęd." - Adidas
- rockduck
- Zaprawiony W Bojach
Dobrze zrozumialem, ze 6 grudnia bedzie premiera tylko modelu Xodus ? Bo tytul mowi o premierze linii 8 mm, szkoda ze na reszte bedzie trzeba czekac bo Progrid Guide mnie zainteresowal...
- artur_totalfit
- Wyga
- Życiówka na 10k: 39.20
- Życiówka w maratonie: 3.20
- Kontakt:
lepszą datą byłby 8 grudnia 
serio - nic nie ma na stronie saucony.com o nowych xodusach

serio - nic nie ma na stronie saucony.com o nowych xodusach

artur
----------------------------
Sport GURU
największy sklep stacjonarny dla biegaczy i triathlonistów w Warszawie (Gocław, Meissnera 1/3 róg Fieldorfa)
sportGURU.pl
sklep.sportGURU.pl
Sport GURU
największy sklep stacjonarny dla biegaczy i triathlonistów w Warszawie (Gocław, Meissnera 1/3 róg Fieldorfa)
sportGURU.pl
sklep.sportGURU.pl
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
6 grudnia po prostu będą w Polsce dostępne pierwsze modele ze spadkiem 8mm i będzie to Xodus. Guide, Triumph i Hurricane dopiero w przyszłym roku. A Xodus jest akurat dobry na warunki zimowe.rockduck pisze:Dobrze zrozumialem, ze 6 grudnia bedzie premiera tylko modelu Xodus ? Bo tytul mowi o premierze linii 8 mm, szkoda ze na reszte bedzie trzeba czekac bo Progrid Guide mnie zainteresowal...
- Księżna
- Zaprawiony W Bojach
Łiiii... się ucieszyłam że będę miała pretekst do odwiedzin Sklepu Biegacza, już-już meila chciałam słać - ale to nie krakowski a warszawski magazyn. 

- Buniek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 35:35
- Życiówka w maratonie: 2:57:09
Nowością w tych butach będzie nie tylko ograniczenie spadku pieta- palce, ale także, i jak sądzę może nawet ważniejsze, ograniczenie ich wagi przez zastosowanie nowego rodzaju pianki
Krzysiek
- artur_totalfit
- Wyga
- Życiówka na 10k: 39.20
- Życiówka w maratonie: 3.20
- Kontakt:
ciekawa sprawa z tymi xodusami - przed chwilą - (miesiąc?) czyli mocno niedawno premiera 2.0 a tutaj już trójka ... Chyba że wejście 2.0 na polski rynek było opóźnione i stąd taki rozjazd czasowy 

artur
Sport GURU
sportGURU.pl
sklep.sportGURU.pl
Sport GURU
sportGURU.pl
sklep.sportGURU.pl
-
- Dyskutant
- Lokalizacja: Bielsko-Biała,Gliwice, Katowice, Kraków, Poznań, Warszawa ...cdn.
- Kontakt:
Saucony Xodus 2.0 są dostępne w Polsce od jesieni 2010
Maciek
www.sklepbiegacza.pl
www.sklepbiegacza.pl
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Okazało się, że trochę uczestników w błąd wprowadziłem ale takie miałem informacje. Nowy Xodus ma 4 mm spadek.
Sorry, jeśli to komuś psuje jakieś plany .
Sorry, jeśli to komuś psuje jakieś plany .