i wszystko w temacie:)Mendel pisze:To najlepsza pora na ANIĘBzium pisze: ...
w nocy to o 2, anie o 22 :P
KATOWICE - Stadion AWF, ul. T. Kościuszki 84, Sobota 9:30!
- Bzium
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 51:08 bieżnia
- Życiówka w maratonie: brak
Bzium - Forever!!!
"BÓL PRZEMIJA - CHWAŁA POZOSTAJE"
http://www.youtube.com/watch?v=FCo7Wn7G ... re=related
-
- Stary Wyga
Vitam
Co tu taka cisza? Pewnie wszyscy dużo biegają i nie mają później siły nic napisać.
Dzisiejszy trening w pięknych okolicznościach przyrody na Pogorii III i IV. Ekipa BBLu w składzie: Jakub, Xenon, Czester i Turek z asystą Dalii doświadczała trenigu krosowego.
Pozdrawiam
Piotr
Co tu taka cisza? Pewnie wszyscy dużo biegają i nie mają później siły nic napisać.
Dzisiejszy trening w pięknych okolicznościach przyrody na Pogorii III i IV. Ekipa BBLu w składzie: Jakub, Xenon, Czester i Turek z asystą Dalii doświadczała trenigu krosowego.
Pozdrawiam
Piotr
- Chester04
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 00:42:26
- Kontakt:
Również polecam, piękne tereny do biegania, aż dech zapiera - treneiro myślę potwierdzi Niestety trochę sił trzeba włożyć żeby wybrać się na "czwórkę", posypuję w tym miejscu głowę popiołem gdyż dziś umarłem... w butach :D Pozytywny akcent dnia to padający na ścieżce "deszcz" w formie szronu roztopionego wychodzącym słońcem i padającego z drzew.turek75_31 pisze:Vitam
Pozdrawiam
Piotr
Chciałem też zdementować plotki nt. mojego "dłuższego posiedzenia w krzakach" gdy mi odbiegliście - nie wystąpiło :D Nie wiem skąd w ogóle taki pomysł, mówiłem przecież że lecę sie odlać, a że i tak się już mocno ciągnąłem za Wami to nie było sensu żebyście czekali :D
-
- Zaprawiony W Bojach
Ja tylko mówiłem że gonisz Zająca... Piotrek dzisiaj z jednym Zającem 69 a dodam że to był samiec
zrobilismy jakieś 18.5km w miłej atmosferze
zrobilismy jakieś 18.5km w miłej atmosferze
- Chester04
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 00:42:26
- Kontakt:
-
- Stary Wyga
Vitam
Gdybym był żądny przygód to biegałbym z Olem.
Mam natomiast pytanko do organizatorów.
Czy na zakończenie tegorocznej edycji akcji BBL będziecie organizować spotkanie podsumowujące tegoroczną edycję? Można by zrobić plany na nadchodzący sezon jak również nagrodzić za obecny tych którzy absolutnie na to nie zasłużyli.
Pozdrawiam
Piotr
Czy na zakończenie tegorocznej edycji akcji BBL będziecie organizować spotkanie podsumowujące tegoroczną edycję? Można by zrobić plany na nadchodzący sezon jak również nagrodzić za obecny tych którzy absolutnie na to nie zasłużyli.
Pozdrawiam
Piotr
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 00:57:34
- Życiówka w maratonie: 04:54:07
Podobno zakończenie będziemy robić w Sylwestra. Myśleliśmy ( w sobotę) nad jakimś wspólnym biegiem, ale w oficjalnych bazach niczego nie znalazłam. Może ktoś wie o jakimś biegu w naszej okolicy coby godnie ten sezon zakończyć?turek75_31 pisze:Vitam
Pozdrawiam
Piotr
W innym wypadku chyba zrobimy coś we własnym zakresie
- olotraper
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 01:01:45
- Kontakt:
A w którym lesie biagałaś? Pokaż na google maps? Jakieś fajne miejsce? Ja czasami biegam nad Balatonem.Fuerte25 pisze:A ja dzisiaj w planie miałem skromne 8km w okolo 35 minut, i nagle pewna BiegamBoLubie biegaczka wyskakuje z propozycją "No to może wybieganie po ciemku" Jako że po Ciemku wychodzą mi najlepsze rzeczy w życiu to się zgodziłem
w nocy to o 2, anie o 22 :P
Wczoraj biegalam 20km i poszlam na trening jak jeszcze bylo jasno. Pomyslalam "nie jest ciemno pójde do lasu zeby pobiegac po miekkim." Taaaaa... Ostatnie 4 km to chyba mój rekord zyciowy tak szybko uciekalam z lasu gdzie zrobilo sie bardzo szybko, bardzo ciemno
-
- Zaprawiony W Bojach
PŁakałem tak bo okostna bo golenie bo piszczele ... zrobiłem ponad 18km po POgorii i z miejsca mi zlazło wszystko a to dlatego że.... całą trase poza może 1.5km odcinkiem pokonałem po ziemi, piasku trawie... I mam rozwiązanie mpoich problemów
Zadam forumowiczom jedno pytanie, jak zwykle z zakresu BO MNIE BOLI taki ból między biodrem a pachwiną... wyczuwalny dyskomfort przy nacisku na wewnętrzną stronę uda.
Najprościej zidentyfikować ból siadając normalnie przy biurku wygodnie i próbując unieść nogę do góry... boli i prawie nieda sie tego zrobic
Podczas biegania pobolewa ale da się wytrzymać Boli podczas chodzenia, im mniej dynamiczne ruchy wykonuje im wolniej sie poruszam tym bardziej odczuwalny ból
Zadam forumowiczom jedno pytanie, jak zwykle z zakresu BO MNIE BOLI taki ból między biodrem a pachwiną... wyczuwalny dyskomfort przy nacisku na wewnętrzną stronę uda.
Najprościej zidentyfikować ból siadając normalnie przy biurku wygodnie i próbując unieść nogę do góry... boli i prawie nieda sie tego zrobic
Podczas biegania pobolewa ale da się wytrzymać Boli podczas chodzenia, im mniej dynamiczne ruchy wykonuje im wolniej sie poruszam tym bardziej odczuwalny ból
-
- Stary Wyga
Vitam
Może powinieneś iść na jakieś masażealbo biegać po czymś jeszcze miększym.
Pozdrawiam
Piotr
Może powinieneś iść na jakieś masażealbo biegać po czymś jeszcze miększym.
Pozdrawiam
Piotr
- wolfi
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
dadziap pisze:Podobno zakończenie będziemy robić w Sylwestra. Myśleliśmy ( w sobotę) nad jakimś wspólnym biegiem, ale w oficjalnych bazach niczego nie znalazłam. Może ktoś wie o jakimś biegu w naszej okolicy coby godnie ten sezon zakończyć?turek75_31 pisze:Vitam
Pozdrawiam
Piotr
W innym wypadku chyba zrobimy coś we własnym zakresie
Spotkanie na zakończenie sezonu już zdaje się było. Za treningi się lepiej weźcie:) Choć jak będziemy robić tyle spotkań to może CityRock zostanie naszym sponsorem:)
A z biegów okołosylwestrowych to jest na Dolinie kończący serię Maratonów Himalajskich i w Krakowie też coś jest.
- Bzium
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 51:08 bieżnia
prosze o wysłanie mi e-maila kto i gdzie startował jako BBL i jaki rozmiar (potencjalny) koszulki by chciał..jeśli los mu bedzie sprzyjał:)
Spotkanie sylwestrowo...zakończeniowe będzie 31 grudnia.
Co do małej ilości wpisów...to jesień..moi drodzy jesień...każdy jest melancholijny...chyba
ja na pewno
W sobotę będą ćwiczenia..o których mówiłem ...skakanie, płotkowanie itp
SERDECZNIE ZAPRASZAM...
i zbieram ekipę na niedzielne bieganie o 9 na pogorii. proszę chetnych o zakomunikowanie...bo trzeba odpowiednia ilość samochodów załatwić:D:D
samba...czester...mendel..piszecie się? wolf olo i reszta reszty... być może będzie nasza Pani fotograf jesienna Słonecznikowa dama:D:D
elokwentna gąbka o skrzywieniu przedszkolnym..która potrafi wspaniale intrygować..
Plany moi drodzy zawodnicy roześle w swoim czasie..
Samba Tobie od najbliższego weekendu...przyszedł w końcu i czas na Ciebie...)(bo przelew w końcu zrobiłaś:P:P )
Spotkanie sylwestrowo...zakończeniowe będzie 31 grudnia.
Co do małej ilości wpisów...to jesień..moi drodzy jesień...każdy jest melancholijny...chyba
ja na pewno
W sobotę będą ćwiczenia..o których mówiłem ...skakanie, płotkowanie itp
SERDECZNIE ZAPRASZAM...
i zbieram ekipę na niedzielne bieganie o 9 na pogorii. proszę chetnych o zakomunikowanie...bo trzeba odpowiednia ilość samochodów załatwić:D:D
samba...czester...mendel..piszecie się? wolf olo i reszta reszty... być może będzie nasza Pani fotograf jesienna Słonecznikowa dama:D:D
elokwentna gąbka o skrzywieniu przedszkolnym..która potrafi wspaniale intrygować..
Plany moi drodzy zawodnicy roześle w swoim czasie..
Samba Tobie od najbliższego weekendu...przyszedł w końcu i czas na Ciebie...)(bo przelew w końcu zrobiłaś:P:P )
Bzium - Forever!!!
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
hej wszystkim,
chcialem tylko napisac ze przebiegłem dzis całe 3km na mrozie, nogi bolą mnie nieziemsko i czuje się wspaniale!!
pozdrówki;_)
chcialem tylko napisac ze przebiegłem dzis całe 3km na mrozie, nogi bolą mnie nieziemsko i czuje się wspaniale!!
pozdrówki;_)
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 00:57:34
- Życiówka w maratonie: 04:54:07
[quote="Bzium"]...i zbieram ekipę na niedzielne bieganie o 9 na pogorii. proszę chetnych o zakomunikowanie...bo trzeba odpowiednia ilość samochodów załatwić:D:D
quote]
Ja się z wami wybiorę ale jak bedę wiedzieć, że nie będę widziała tylko waszych oddalających sie pleców
Narazie se potruchtam sama :P
"elokwentna gąbka"- no właśnie, zawsze mnie cos ciekawego omija
quote]
Ja się z wami wybiorę ale jak bedę wiedzieć, że nie będę widziała tylko waszych oddalających sie pleców
Narazie se potruchtam sama :P
"elokwentna gąbka"- no właśnie, zawsze mnie cos ciekawego omija
-
- Zaprawiony W Bojach
Myślę że Busa musimy wynając Ja Jade, bo w Zagłębiu fajne dziołchy są Nie to co w Katowicach
Turek mnie przekonał chyba sie przeprowadze
Turek mnie przekonał chyba sie przeprowadze