Kanas78 - komentarze
Moderator: infernal
- Księżna
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Nie bardzo wiem jak wygląda kwestia oddechu przy pompkach... Zresztą tak dawno miałam okazję czynić ruch pompko-podobny, że nie wiem czy jedną bym umiała zrobić Ale podziwiam i zazdraszczam brzuszków-pompek-ćwiczeń-siłowych.
- kachita
- Zaprawiony W Bojach
Jak już człowiek złapie to tempo, to potem jakoś ciężko zwolnić, co nie?Kanas78 pisze:Pomijam już, że z yellow praktycznie nie potrafiłam tak ot z marszu przejść do blue i przez ostatni trening słyszałam tylko mojego trenera i jego: "slow down to... blue zone"
I w ogóle czyżbyś planowała pobiec połówkę w Warszawie?
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
- kachita
- Zaprawiony W Bojach
No proszę Ja cały czas myślę i skłaniam się jednak ku Warszawie - zaplecze w postaci prywatnych kibiców jest istotne
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 48:42
- Życiówka w maratonie: 4:14:37
Kanas teraz to ja już mam pewność, że wy mnie z Wolfem śledzicie No co chwila te same biegi :D
- Kanas78
- Zaprawiony W Bojach
Oooo a może to Ty nas śledzisz? Też będziesz na PW?
Jam z Łodzi, więc najłatwiej mi biegać w Łodzi i w Waw, bo najbliżej.
A o biegu w Toruniu marzyłam już dawno... no i niebawem się ziści!!
A PW to masa ludzi będzie brała udział z tego forum
Kachita masz rację-nie ma to jak ziomki na trasie...nikt nam potem nie będzie kazał płacić 12zeta za foto :uuusmiech:
Jam z Łodzi, więc najłatwiej mi biegać w Łodzi i w Waw, bo najbliżej.
A o biegu w Toruniu marzyłam już dawno... no i niebawem się ziści!!
A PW to masa ludzi będzie brała udział z tego forum
Kachita masz rację-nie ma to jak ziomki na trasie...nikt nam potem nie będzie kazał płacić 12zeta za foto :uuusmiech:
-
- Zaprawiony W Bojach
Bo wiesz, jam z Torunia - tylko mieszkam w Warszawie (o ile tak można nazwać kraniec Białołęki :P) więc też mi najłatwiej biegać w Łodzi i Wawie Oczywiście, że będę na PW. Kto wie, może kogoś nowego biegającego poznam.
-
- Zaprawiony W Bojach
Ja chętnie, a co - jako, że nie wiem jaki będę miał numer startowy to poznacie mnie po czapce mikołaja
- chel
- Zaprawiony W Bojach
ładniutka ta bluza, pikowanie od razu mi się rzuciło w oczy, urocze.
z tyciem to święta racja.. ja już od dawna wiem, że gdybym była chuda, to kompletnie nie zwracałabym uwagi na to, co jem, może ruszać bym się czasem ruszała, bo lubię i zawsze lubiłam. a patrząc na chude koleżanki i to, co jedzą (nie generalizuję, mówię, co widzę w szkole, na uczelni itd), to chyba ta nadwaga mi na zdrowie wyjdzie.
a słuchaj, nie za bardzo przejmujesz się bieganiem troszkę? czytając twój post odniosłam wrażenie, jakbyś miała wybrać jakąś drogę życiową na kolejne 15 lat bez możliwości odwrotu.. cziiil, tym bardziej, że teraz mamy sezon zimowy, nikt cię nie goni.
ten cytat o wołach czytałam gdzieś w temacie kulturystyki, że mięśnie są jak woły robocze, jeśli stopniowo zwiększa im się obciążenia, cierpliwie uczą się je znosić.
z tyciem to święta racja.. ja już od dawna wiem, że gdybym była chuda, to kompletnie nie zwracałabym uwagi na to, co jem, może ruszać bym się czasem ruszała, bo lubię i zawsze lubiłam. a patrząc na chude koleżanki i to, co jedzą (nie generalizuję, mówię, co widzę w szkole, na uczelni itd), to chyba ta nadwaga mi na zdrowie wyjdzie.
a słuchaj, nie za bardzo przejmujesz się bieganiem troszkę? czytając twój post odniosłam wrażenie, jakbyś miała wybrać jakąś drogę życiową na kolejne 15 lat bez możliwości odwrotu.. cziiil, tym bardziej, że teraz mamy sezon zimowy, nikt cię nie goni.
ten cytat o wołach czytałam gdzieś w temacie kulturystyki, że mięśnie są jak woły robocze, jeśli stopniowo zwiększa im się obciążenia, cierpliwie uczą się je znosić.
-
- Zaprawiony W Bojach
Zarąbiasta bluza!!! Piękna!!! Aż mi żal, że ja w takich szarościach biegam. Co prawda mam tam jakieś odblaski, ale to nie to samo....
Murakamiego czytałam 2 razy. Różne tu były opinie na forum o tej książce, ale mnie się bardzo podobała. A co najdziwniejsze, mam w niej pełno podkreśleń, które - jak dla mnie - odnoszą się do życia w ogóle, choć mają kontekst biegania
Murakamiego czytałam 2 razy. Różne tu były opinie na forum o tej książce, ale mnie się bardzo podobała. A co najdziwniejsze, mam w niej pełno podkreśleń, które - jak dla mnie - odnoszą się do życia w ogóle, choć mają kontekst biegania
- Olenka
- Wyga
Ale masz czaaaaadową bluzę Prześliczna, pozazdrościłam
- Beauty&Beast
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 00:45:29
- Życiówka w maratonie: 3:42:02
- Kontakt:
Śliczna bluza Baardzo mi się podoba, no bardzo
Prawie taka, jak moja. Prawie, bo moja jest moja