Dziękuję za słowa zachęty - tylko z tym talentem nie przesadzajcie. Z dzisiejszej perespektywy, to chyba jak będę miał okazję i czas się przygotować, to rzeczywiście spróbuję jakiś BG zaliczyć - iskierka sympatii się zapaliła. Zresztą uwielbiam chodzić po górach w tempie wcale nie wycieczkowym
Stary niedzwiedziu - z moich zapisków komputerowych wynika, że Twój czas na 6 kółek to było 42:20
Gdzie kros w Warszawie?
- stary niedzwiedz
- Rozgrzewający Się
Dzięki Romku za mój czas, bo "sędzia" chyba za bardzo się przejąl swoją rolą i mieszał sie w zeznaniach - chyba ten sukces na 60 m zawrócił mu w glówce! ostatecznie mówił o 42,15 a więc gorąco ( było też).
Nasze rekordy na tej trasie to : Wojtek 36.07; daniel 37.32 ; ja 42,07. Najbliższy bieg dla Ciebie myślę o 40,00 i jeszcze lepiej życzę!!
Nasze rekordy na tej trasie to : Wojtek 36.07; daniel 37.32 ; ja 42,07. Najbliższy bieg dla Ciebie myślę o 40,00 i jeszcze lepiej życzę!!
Stary niedzwiedz
- ours brun
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Romku, a ile komputer przyznał minut w truchcie przed i po treningu. Przyznam, że jakoś zapomniałem kontrolować tych czasów tak byłem pod wrażeniem naszego wspólnego biegu
- romek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Chciałem się pochwalić, że w niedzielę zwiedziłem biegowo rejony Międzylesia, Wiśniowej Góry, Wesołej i chyba jeszcze paru innych miejsc. Fajną porę sobie wybrałem - w samo południe: pomimo wypicia w trakcie ponad 2 litrów wody, wróciłem lżejszy o 4kg - dziwi mnie, że nie czułem się odwodniony, chyba powinienem.
Tereny do krosu rzeczywiscie fajne, tylko trzeba sobie jakąś sensowną trasę opracować
Lasem jestem chyba jednak trochę rozczarowany - tzn nie jest zły, ale jak na nazwę Mazowiecki Park Krajobrazowy to czuję niedosyt. Może nie byłem we właściwych miejscach, choć z drugiej strony przez 35km to chyba trochę zobaczyłem.
Jakby ktoś miał jakieś swoje ciekawe trase krosowe i chciał pokazać, to z chęcią się wybiorę jeszcze raz albo miał ochotę ze mną na eksperymenty, to zapraszam.
(ewentualny kontakt tylko przez e-mail, bo mam problemy z logowaniem sie do forum)
Tereny do krosu rzeczywiscie fajne, tylko trzeba sobie jakąś sensowną trasę opracować
Lasem jestem chyba jednak trochę rozczarowany - tzn nie jest zły, ale jak na nazwę Mazowiecki Park Krajobrazowy to czuję niedosyt. Może nie byłem we właściwych miejscach, choć z drugiej strony przez 35km to chyba trochę zobaczyłem.
Jakby ktoś miał jakieś swoje ciekawe trase krosowe i chciał pokazać, to z chęcią się wybiorę jeszcze raz albo miał ochotę ze mną na eksperymenty, to zapraszam.
(ewentualny kontakt tylko przez e-mail, bo mam problemy z logowaniem sie do forum)