Chcę zacząć
- Olenka
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Gratuluję koledze samozaparcia - sama rzuciłam petuchy śmierdziuchy więc wiem, że to trochę siły woli wymaga.. ale potem jest prościej tylko 
Też od niedawna biegam.. a raczej zaczynam. Moje początki są... zaskakująco dobre jak na to, na ile się oceniałam
Dla mnie teraz jest świetna pora na rozpoczęcie biegania - nie jest za ciepło (nie lubię upałów), nie ma specjalnie śniegu, a za to do wiosny kondycja będzie, że ho ho :D Jak tylko noga Ci wydobrzeje to zacznij znów - szkoda zmarnować takiej motywacji 

Też od niedawna biegam.. a raczej zaczynam. Moje początki są... zaskakująco dobre jak na to, na ile się oceniałam

-
- Zaprawiony W Bojach
Niekoniecznie okostna, przeciążenie mięśni, np. piszczelowego tylnego daje b. podobne objawy. Polecałym bardzo dokładnie zbadać czy to kość czy mięsień tuż za nią.
Mnie tak bolało przez 2-3 miesiące, byłem caly poskładany ze strachu, że to okostna, a to był mięsień. Wzmocnienie i rozciąganie pomogło i bólu nie ma.
Mnie tak bolało przez 2-3 miesiące, byłem caly poskładany ze strachu, że to okostna, a to był mięsień. Wzmocnienie i rozciąganie pomogło i bólu nie ma.
- mariod
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Szanowny kolega może mieć rację,także oprócz bieganka zalecałbym jeszcze gimnastykę i rozciąganko w domu.Nawet podczas mycia ząbków,prasowania,mycia garnków,wyciągania naczyń ze zmywarki,robienia kanapek itd.wspięcia i opuszczania na palcach miedzy innymi.