A co ! Widać, te wszystkie wywiady, rozmowy wywarły na mnie taki wpływ.beata pisze:No, fotki super, a Adam wygląda na nich, jak wyczynowiec rodem z Kenii, niemal
WARSZAWA - Stadion RKS SKRA, Wawelska 5, sobota 9:30
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
- beata
- Ekspert/Trener
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Nie dam, bo bardzo drobno piszę nic nie będzie widaćbartorz pisze:Beata, daj autograf!
Żeby nie było, nasz Fotograf - niby tylko czai się z tym aparatem na nas, ale też biega i to całkiem nieźle . Nawet przez chwilę biegliśmy ramię w ramię, o czym dowiedziałam się z galerii . Chwilę później jednak już mi uciekł, ja taka szybka już nie jestem .
Gratulacje, Bartosz!
-
- Zaprawiony W Bojach
Mam wielką nadzieję, że w tę sobotę uda mi sie w końcu do Was dołączyć ( nie ma szkoły i pracy). Jestem poczatkującym biegaczem. Ile czasu podczas treningu poświęcacie na bieganie? Chciałbym się odpowiednio nastawić psychicznie i fizycznie...
- beata
- Ekspert/Trener
Z galerii mojego kolegi Pita, który jak się okazało tym razem nie biegł, ale za to jest mnóstwo fajnych zdjęć:bartorz pisze:skąd to zdjęcie wzięłaś? :P
https://picasaweb.google.com/PitSBBP/20 ... t_biegacze
https://picasaweb.google.com/PitSBBP/20 ... nielewicza
- beata
- Ekspert/Trener
Zapraszamy !kapolo pisze:Mam wielką nadzieję, że w tę sobotę uda mi sie w końcu do Was dołączyć ( nie ma szkoły i pracy). Jestem poczatkującym biegaczem. Ile czasu podczas treningu poświęcacie na bieganie? Chciałbym się odpowiednio nastawić psychicznie i fizycznie...
Trening trwa około godziny-półtorej, a intensywność dostosowana jest do tych najbardziej początkujących, choć gdy ktoś ma ochotę bardziej się zmęczyć, to i dla niego coś zawsze znajdziemy .
Generalnie skupiamy się na ćwiczeniach, sprawności, które mają na celu poprawę techniki biegu, wyrobienie pewnych nawyków ruchowych. Ale część bardziej biegowa też zawsze jest.
Każdy da radę !
- bartorz
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: kiepska
dziękibeata pisze:Z galerii mojego kolegi Pita, który jak się okazało tym razem nie biegł, ale za to jest mnóstwo fajnych zdjęć:bartorz pisze:skąd to zdjęcie wzięłaś? :P
https://picasaweb.google.com/PitSBBP/20 ... t_biegacze
https://picasaweb.google.com/PitSBBP/20 ... nielewicza
- tomekz64
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 58:56
Witam,
znalazłem Wasze forum trochę przypadkowo, szukając zdjęć z Biegu Niepodległości. Przeczytałem informacje o akcji "Biegam Bo Lubię" i bardzo mnie zainteresowały.
Jeśli chodzi o mnie to mam 47 lat. Biegam czysto amatorsko, dla przyjemności od kilku lat. Uczestniczę w popularnych biegach warszawskich (5-10 km). Do tej pory trenowałem (raz częściej, raz rzadziej) samodzielnie. Po przeczytaniu informacji o Was pomyślałem, że może czas coś zmienić.
Chciałbym spytać się, czy można do Was jeszcze dołączyć. Jeśli tak, to mam kilka pytań organizacyjnych, pewnie dla Was wyjadaczy, oczywistych. Jak do Was trafić, chodzi mi od której strony jest wejście na stadion SKRY? Czy jest tam miejsce na zaparkowanie samochodu? Czy spotkania odbywają się bez względu na pogodę? Czy trwają cały rok?
znalazłem Wasze forum trochę przypadkowo, szukając zdjęć z Biegu Niepodległości. Przeczytałem informacje o akcji "Biegam Bo Lubię" i bardzo mnie zainteresowały.
Jeśli chodzi o mnie to mam 47 lat. Biegam czysto amatorsko, dla przyjemności od kilku lat. Uczestniczę w popularnych biegach warszawskich (5-10 km). Do tej pory trenowałem (raz częściej, raz rzadziej) samodzielnie. Po przeczytaniu informacji o Was pomyślałem, że może czas coś zmienić.
Chciałbym spytać się, czy można do Was jeszcze dołączyć. Jeśli tak, to mam kilka pytań organizacyjnych, pewnie dla Was wyjadaczy, oczywistych. Jak do Was trafić, chodzi mi od której strony jest wejście na stadion SKRY? Czy jest tam miejsce na zaparkowanie samochodu? Czy spotkania odbywają się bez względu na pogodę? Czy trwają cały rok?
Pozdrawiam,
Tomek
Tomek
- bartorz
- Zaprawiony W Bojach
Witam, serdecznie zapraszamy, zawsze można dołączyć, udział jest bezpłatny Wejście na stadion SKRY od każdej ze stron, zaparkować można na zewnątrz obiektu tylko (parking od strony Pól Mokotowskich, Biblioteki Narodowej). Zajęcia odbywają się niezależnie od aury, chociaż ta - o dziwo - prawie zawsze nam sprzyja. Jak na zamówienie w sobotnie poranki jest piękne słońce, czy w lipcu, czy w listopadzie. Akcja będzie trwała do 31.12, potem dwa miesiące przerwy i znowu... DO ZOBACZENIA? )tomekz64 pisze:Witam,
- bartorz
- Zaprawiony W Bojach
UWAGA, UWAGA
OGŁOSZENIE PARAFIALNE:
Specjalnymi gośćmi najbliższego spotkania akcji w Warszawie (19 listopada, 9:30, Stadion SKRY) będzie ekipa programu „Atleci” nadawanego w Polsacie Sport. Relacja z „BiegamBoLubię” będzie wyemitowana podczas jednego z przyszłych wydań programu. Serdecznie zapraszamy do udziału w treningu!
Więcej: http://www.bieganie.pl/?show=1&cat=159&id=3439
OGŁOSZENIE PARAFIALNE:
Specjalnymi gośćmi najbliższego spotkania akcji w Warszawie (19 listopada, 9:30, Stadion SKRY) będzie ekipa programu „Atleci” nadawanego w Polsacie Sport. Relacja z „BiegamBoLubię” będzie wyemitowana podczas jednego z przyszłych wydań programu. Serdecznie zapraszamy do udziału w treningu!
Więcej: http://www.bieganie.pl/?show=1&cat=159&id=3439
- tomekz64
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 58:56
Dziękuję bardzo za zaproszenie. Trochę mnie przestraszył Twój następny post. Mój pierwszy trening z Wami i od razu telewizja!bartorz pisze:Witam, serdecznie zapraszamy, zawsze można dołączyć, udział jest bezpłatny Wejście na stadion SKRY od każdej ze stron, zaparkować można na zewnątrz obiektu tylko (parking od strony Pól Mokotowskich, Biblioteki Narodowej). Zajęcia odbywają się niezależnie od aury, chociaż ta - o dziwo - prawie zawsze nam sprzyja. Jak na zamówienie w sobotnie poranki jest piękne słońce, czy w lipcu, czy w listopadzie. Akcja będzie trwała do 31.12, potem dwa miesiące przerwy i znowu... DO ZOBACZENIA? )tomekz64 pisze:Witam,
Boję się, że będę zaniżał Wam poziom!
Pozdrawiam,
Tomek
Tomek
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
No, dzisiaj pomimo raczej niezachęcającej aury naprawdę dużo osób było.
Nawet Policja.
Nawet Policja.