![ehh :lalala:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
![oczko ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
Po wczorajszym i przedwczorajszym bieganiu wierzę, że będzie superkompensacja, nie ma innej opcji
![:nienie:](./images/smilies/nienie.gif)
![oczko ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
Moderator: infernal
To znak. Jeszcze nie wiem, jaki, ale znakRegulamin XXIII BN pisze:W dniu 11 listopada, o ile nie zostanie wyczerpany limit zapisów, zgłoszenia tylko dla osób spoza Warszawy przyjmowane będą w godzinach 8.00 – 9.00 w budynku sali sportowej Zespołu Szkół Licealnych i Ekonomicznych nr 1 ul. Stawki 10 (wejście od ulicy Dzikiej). Wydawanie opłaconych pakietów internetowych w godz. 8.00 – 09.30 pod ww. adresem.
To bardzo dobra taktyka. Nie ma słabych punktów.kachita pisze:pierwsza połowa - Kenijczyk na smyczy, druga połowa - zaczynam przyspieszać, a na koniec dramatyczny finisz
LadyE to WIELKA tajemnica ŻYCIA. Jak to możliwe? Tym bardziej, że mój wynik brutto jest na pewno w granicach 52-53 min. (netto oszacowałem na równo 52 min.).LadyE pisze:no dobrze to zanim Kachita dotrze i potwierdzi wynik to moze Zoltar skleilbys cos wiecej, co to tam z tymi dwiema dziewczynami bylo?![]()
i w ogole jak to robiles za zajaca drugiemu? skoro on byl drugi, dziewczyna przed Toba trzecia to Ty byles czwarty?