No tak, rozumiemzoltar7 pisze:ps. Teraz Kaczita po obejrzeniu powyższych zdjęć, rozumiesz dlaczego dzik jest tak bliskim memu sercu zwierzęciem...
![uśmiech :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
![:bum:](./images/smilies/bum.gif)
![hahaha :hahaha:](./images/smilies/icon_lol.gif)
![:bum:](./images/smilies/bum.gif)
![spoko :spoko:](./images/smilies/icon_cool.gif)
Moderator: infernal
No tak, rozumiemzoltar7 pisze:ps. Teraz Kaczita po obejrzeniu powyższych zdjęć, rozumiesz dlaczego dzik jest tak bliskim memu sercu zwierzęciem...
Bo Kaczita używając przenośni, to rzeczona rozgrzewka była dopiero grą wstępną...kachita pisze: I w ogóle jaki figlarny uśmieszek na rozgrzewce![]()
![]()
Dzięki, aż się zaraz zarumienięstrasb pisze:Piękne zdjęcie Kachita, biegniesz z taką łatwością, że Pirie by się ucieszył na pewno!
To znaczy do którego?kachita pisze:A w ogóle to wpadłam na genialny w swej prostocie pomysł - będąc w Wawie mogę przecież pójść do tego superwypasionego sklepu z butamiMuszę tylko przekonać moją koleżankę, że właśnie tam chcemy spędzić pół soboty
No to masujemy, chłodzimy itp. itd. a ja trzymam kciuki, żeby odpuściło.kachita pisze:Stanowczo od wewnętrznej boli, więc może to jest to ścięgno. Cóż, sobotni bieg prowadził przez parę kilometrów po łące, a buty miałam ze wsparciem dla pronatora, więc może to od tego?
Tego ERGO czy jak mu tam. Ale widzę, że nie mają Saucony, a chciałam te Kinvary przymierzyć. Z drugiej strony mają Brooksy. No nie wiem, nie wiem, boję się, że przyszaleję, a mój budżet na ten miesiąc nie przewiduje nowych butów do biegania. Nawet bym powiedziała, że mój budżet na ten rok tego nie przewiduje... Ech...zoltar7 pisze:To znaczy do którego?
Aye, aye, sir!strasb pisze:No to masujemy, chłodzimy itp. itd. a ja trzymam kciuki, żeby odpuściło.