![:taktak:](./images/smilies/taktak.gif)
Fajnego masz ortopedę, że od razu robi USG, ale to pewnie dlatego, że płatnie, tak?
Bo jak idę niepłatnie to dostaję skierowanie na USG, potem z tym wynikiem znów do lekarza itd itp
![:wrr:](./images/smilies/wrr.gif)
Moderator: infernal
Pozwolę sobie zacytować pewnego słynnego dostawcę węgla:cafe pisze: Nie bałeś się zamawiać butków przez internet ... ?
No, płatnie niestety. Trochę zabolało finansowo, bo łącznie z zabiegami i żelem to wyszła praktycznie cena dobrych butów. Swoją drogą - pierwszy termin na zabiegi bezpłatne - w styczniu. Natomiast koszt zabiegów "od ręki" 10x8 zł czyli 80 zł + 50 zł za żel. Myślę, że to dobra ilustracja do naszej bezpłatnej służby zdrowia.Kanas78 pisze: Fajnego masz ortopedę, że od razu robi USG, ale to pewnie dlatego, że płatnie, tak?
No właśnie tak jest. To dla mnie takie tempo na spokojny bieg. Puls trzyma się w granicach 120 - 140 bpm. Gnać zaczynam poniżej 5:00.wolf1971 pisze:B Nie rozumiem kompletnie czemu 5:40 to dla Ciebie spacer? [...] Dla mnie to idealne tempo do podziwiania cudownych okoliczności przyrody. Po co gnać ciągle?
Kundel, ale z pewnością zakamuflowana opcja niemieckawolf1971 pisze:I i jaka psina Ci towarzyszy... Owczarek? Jak się wabi?
O, to nawet wymusza szybszy sposób poruszania. Podczas spania też ci pyka?wolf1971 pisze: W moim kolanie tez cos pyka.... Tylko jak leze lub chodze. W biegu przechodzi