w poniedziałek w gazecie:

Moderator: infernal
mi siostra wyjasnila kto to takizoltar7 pisze:Raul7 dzięki za ten post wyżej![]()
Gdyby nie ty, to ja bym do dzisiaj zastanawiał się, co to za facet jest koło Dominiki i dlaczego ona taka z tego powodu rozpromieniona...![]()
...a bo ja podążając za trendem nie mam TV w domu (podobno już 700 tys. Polaków niema TV w domu...).
Lady E,LadyE pisze:mi siostra wyjasnila kto to takizoltar7 pisze:Raul7 dzięki za ten post wyżej![]()
Gdyby nie ty, to ja bym do dzisiaj zastanawiał się, co to za facet jest koło Dominiki i dlaczego ona taka z tego powodu rozpromieniona...![]()
...a bo ja podążając za trendem nie mam TV w domu (podobno już 700 tys. Polaków niema TV w domu...).
![]()
z TV zrezygnowac to zaden problem, pokaz mi kogos kto wyrzucil komputer, lub dobrowolnie zrezygnowal z internetu
Słusznie! weź ją wytargaj za bety z domu na trening..LadyE pisze:Pardita ale ja znam taka jedna pare![]()
wracajac do zdjecia ... no ja oczywiscie znow nic a moja siostra w sekunde strzelila: imie nazwisko i seriale w ktorych grazaczynam sie o nia martwic
Ja tez nie wpadłam na to, że to aktorzy. Cieszę się, że nie jestem sama w tej swojej niewiedzyzoltar7 pisze:Raul7 dzięki za ten post wyżej![]()
...a bo ja podążając za trendem nie mam TV w domu (podobno już 700 tys. Polaków nie ma TV w domu...).
...kulawy krzywi się, dąsa i z wystudiowaną pogardliwą wyższością wychodzi, trzaskając drzwiami.DOM pisze: No ale ja też stała nie będę, może już jutro fotki z inną gwiazdeczką;) równie przystojną;) Aż czekam na koment kulawego;)