KATOWICE - Stadion AWF, ul. T. Kościuszki 84, Sobota 9:30!
-
- Zaprawiony W Bojach
... i z papierem toaletowym, konieczniewolfi pisze: Olo, powinienieś biegać z kamerą:)
![uśmiech :-)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
- Bzium
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 51:08 bieżnia
- Życiówka w maratonie: brak
pojawiła się zguba:)xenon1981 pisze:... i z papierem toaletowym, konieczniewolfi pisze: Olo, powinienieś biegać z kamerą:)
![uśmiech :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
Bzium - Forever!!!
"BÓL PRZEMIJA - CHWAŁA POZOSTAJE"
http://www.youtube.com/watch?v=FCo7Wn7G ... re=related
- Mendel
- Wyga
- Życiówka na 10k: 56:38
Wiesz Olo ... zazdroszczę Ci !! Jak ja biegam to tylko ludzie patrzą się na mnie jak na idiotę. A Ty obcujesz z przyrodą, zwierzętami i jeszcze jesteś DUŻYM przewodnikiem stada.
Czy mogę kiedyś z Tobą pobiegać? może wypełnię moje życie jakąś treścią![oczko ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
Czy mogę kiedyś z Tobą pobiegać? może wypełnię moje życie jakąś treścią
![oczko ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
- Chester04
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 00:42:26
- Kontakt:
Niestety znam tylko z opowiadań...wolfi pisze:Milan to się skończył na Rijkaardzie, Gullicie i van Bastenie. Pamiętasz Chester? Czy ja już taki stary jestem?
Musimy mu zorganizować taką "wyprawkę"xenon1981 pisze:... i z papierem toaletowym, konieczniewolfi pisze: Olo, powinienieś biegać z kamerą:)
Pozdrawiam,
Adam
- olotraper
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 01:01:45
- Kontakt:
Nie każdy może być Olem, przykro mi, że wiedziesz nudne życie emeryta. Pewnie dlatego ludzie się oglądają i dziwią się, taki stary i jeszcze daje radę biegać. Ale spoko możemy razem pobiegać.
Ja biegam w lesie to mnie nie widać i nikt się nie śmieje![uśmiech :-)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
A papier, o tak ważna sprawa
. Turek polecał mi zapachowe chusteczki do nosa. Niezłe są też pakiety chusteczek nawilżanych dla niemowląt pakowane po 10 szt.
Ja biegam w lesie to mnie nie widać i nikt się nie śmieje
A papier, o tak ważna sprawa
-
- Stary Wyga
Vitam
Cholera Olo ale masz przygody. Jak opowiadasz to żonie to ja się nie dziwie że sprzeciwia się Twojemu bieganiu.
Muszę jej powiedzieć że tylko Ty masz takie abstrakcyjne przygody a nie wszyscy biegacze bo chyba jest troszeczkę uprzedzona. Swoją drogą jakbyś mi coś takiego w domu opowiedział ( z tym Twoim zaangażowaniem ) to zabronił bym Ci wychodzić z domu a opiekunkę zatrudnił bym do Ciebie a nie do dziecka.
Pozdrawiam
Piotr
Cholera Olo ale masz przygody. Jak opowiadasz to żonie to ja się nie dziwie że sprzeciwia się Twojemu bieganiu.
Muszę jej powiedzieć że tylko Ty masz takie abstrakcyjne przygody a nie wszyscy biegacze bo chyba jest troszeczkę uprzedzona. Swoją drogą jakbyś mi coś takiego w domu opowiedział ( z tym Twoim zaangażowaniem ) to zabronił bym Ci wychodzić z domu a opiekunkę zatrudnił bym do Ciebie a nie do dziecka.
Pozdrawiam
Piotr
-
- Stary Wyga
VitamChester04 pisze:Niestety znam tylko z opowiadań...wolfi pisze:Milan to się skończył na Rijkaardzie, Gullicie i van Bastenie. Pamiętasz Chester? Czy ja już taki stary jestem?
Musimy mu zorganizować taką "wyprawkę"xenon1981 pisze:... i z papierem toaletowym, konieczniewolfi pisze: Olo, powinienieś biegać z kamerą:)
Pozdrawiam,
Adam
Widzę że od Siebie dodałeś przecinek
Pozdrawiam
Piotr
- wolfi
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
Piotrze nie emocjonuj się przecinkami. Twoje ekstrawaganckie "V" w słowie Vitam przyćmiewa takie zabiegi interpunkcyjne.
Jak sądzicie co dostarcza większych wrażeń, duży maraton np. we Frankfurcie czy trening z Olem?
A w Poznaniu mieli test na 1,5 km. My już mieliśmy różne biegi od 100 m do 5 km, ale takiego dystansu chyba jeszcze nie było. Może też sobie zrobimy?![uśmiech :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
Jak sądzicie co dostarcza większych wrażeń, duży maraton np. we Frankfurcie czy trening z Olem?
A w Poznaniu mieli test na 1,5 km. My już mieliśmy różne biegi od 100 m do 5 km, ale takiego dystansu chyba jeszcze nie było. Może też sobie zrobimy?
- olotraper
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 01:01:45
- Kontakt:
Myślę, że Piotr ma równie fascynujące przygody. Tylko czemu kopnął tego małego białego psiaka, tak, że potem zrobił życiówkę w biegu górskim, jak go ścigali Panowie, żeby mu policzyć zęby.
Sadysta kopie małe pieski, które chcą się pobawić. Piotrek może ty potrzebujesz specjalnych doznań sado-maso w biegu?![uśmiech :-)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
Sadysta kopie małe pieski, które chcą się pobawić. Piotrek może ty potrzebujesz specjalnych doznań sado-maso w biegu?
-
- Stary Wyga
Vitam
Piesek wleciał mi pod nogi i nic nie mogłem niestety zrobić. A że mnie gonili to może i dobrze bo w życiu nie sądziłem że potrafie wbiec w takim tempie pod górę po 12 km biegu. Moja przygoda jest nie warta wspomnienia przy twoich galopach z jamnikiem
Pozdrawiam
Piotr
Piesek wleciał mi pod nogi i nic nie mogłem niestety zrobić. A że mnie gonili to może i dobrze bo w życiu nie sądziłem że potrafie wbiec w takim tempie pod górę po 12 km biegu. Moja przygoda jest nie warta wspomnienia przy twoich galopach z jamnikiem
Pozdrawiam
Piotr
-
- Zaprawiony W Bojach
Bzium pisze:
pojawiła się zguba:)
Zguba stara sie odpoczywać choć średnio jej wychodzi
![oczko ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
A tak wogóle to tęsknie... ale najwcześniej pojawie się na stadionie chyba dopiero 26 listopada lub dopiero 3 grudnia ... tak mi sie ułożył grafik w robocie... to raz... a dwa to za tydzien jade do Karpacza.
POzdrawiam
- Bzium
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 51:08 bieżnia
wolfi pisze:Piotrze nie emocjonuj się przecinkami. Twoje ekstrawaganckie "V" w słowie Vitam przyćmiewa takie zabiegi interpunkcyjne.
Jak sądzicie co dostarcza większych wrażeń, duży maraton np. we Frankfurcie czy trening z Olem?![]()
A w Poznaniu mieli test na 1,5 km. My już mieliśmy różne biegi od 100 m do 5 km, ale takiego dystansu chyba jeszcze nie było. Może też sobie zrobimy?
może my zrobić test Ciążowy lub jaki sobie zażyczycie:)
Może coś bardziej nietypowego??
sztafetę 4x1500m i korespondencyjne mistrzostwa BBL w polsce???
Bzium - Forever!!!
- Mendel
- Wyga
- Życiówka na 10k: 56:38
No to co wymyśliłeś treneiro na jutrzejszy BBL??Bzium pisze: może my zrobić test Ciążowy lub jaki sobie zażyczycie:)
Może coś bardziej nietypowego??
sztafetę 4x1500m i korespondencyjne mistrzostwa BBL w polsce???