Atak na 2.40 na MW

Biegowe "citius, altius, fortius": miejsce dla tych którzy chca biegac dalej i szybciej.
Awatar użytkownika
MacGor
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Irko S -wygraj z sobą, przetrenowaniem, kontuzjami i czasem!
Życzę powodzenia również wszystkim, którzy zmierzą się w MW z Irko S.
[b]szuuu[/b]
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
caryca
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Irko przesadzasz, pewnie cos by sie znalazlo.. tylko sie juz by nie nazywalo hotel a, wedlog jednej z 'glow' ;) pokoje goscinne. Sa to dawne hotele uczelniane np. Ikar (sggw) uniwerek tez cos ma nadole jak sie zjezdza od belwederu... ale one nie zawsze sa w 'centrum'
Awatar użytkownika
Irko S
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

No cóż nie udało się zrobić rewelacyjnego czasu. Kończę z bieganiem na ......miesiąc :).
Chcę pobiec jeszcze tylko jeden maraton w życiu. Za rok w Budapeszcie i to koniec. Ten dystans,ten ból. Nie to nie dla mnie....podziwiam was maratończycy.
Ta otarcie łez powiem,że ostatni miesiąc się lekko opierniczałem z powodu kontuzji.
Zamykam ten wątek.
Pozdrawiam wszystkich!
Awatar użytkownika
WojT
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

IrkoS nie przesadzaj z tym konczeniem z maratonami. teraz Ci nie wyszlo-zdarza sie. Mi wielokrotnie nie wychodzilo tak jak chcialam.
Odpocznij, pozbieraj sie i na trening !!!
Qrcze ja patrze na Twoje treningi i chcialbym tak trenowac jak Ty.

Ile nabiegales?
Wiesz moze gdzie najszybciej pokaza sie wyniki????

Wojtek
wczysciecki@wp.pl
Awatar użytkownika
Kazig
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Irko S
Bądź mężczyzną.
Awatar użytkownika
RobertD
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

A ja powtarzam - jak ktoś chce walczyć o super wynik, najważniejsza jest pogoda i płaska trasa. W 25 MW było z tym kiepsko, więc co tu wyciągać pochopne wnioski.
Awatar użytkownika
Arti
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

To jaki czas namiegałeś? i jakie między czasy? kiedy był kryzys?
[url=http://www.kujawinski.com]www.kujawinski.com[/url]
Awatar użytkownika
Irko S
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Arti 3.00.52.
Kryzys mam zawsze na 28-30km i to niezależnie od tempa I połówki. Teraz postanowiłem pobiec I połówkę bardzo wolno tj. 1.25 i przyspieszyć w drugiej.
Niestety mogę kontynuować efektywną pracę nawet na 90% tętna max w czasie 1.50,póżniej zaczynają się schody.
Jedyną taktyką dla mnie na dobry czas w maratonie to pobiec bardzo szybko połówkę np. 1.15 i i dryfować do mety coraz wolniejszym tempem np. 1.35. Wtedy są szanse na dobry czas. Inaczej mówiac jestem typem,który od startu musi mocno cisnąć z przodu stawki. Wtedy mam lepsze nastawienie psychiczne. Wolę uciekać niż gonić,czyli mam geny rabusia :)
Awatar użytkownika
raner
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Irko nie poddawaj się będzie dobrze  
oceniaj swój sukces na podstawie tego z czego musiałeś zrezygnować żeby go osiągnąć[/b]  gg310854
Awatar użytkownika
Arti
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ładnie Irko wiem ,że liczyłeś na lepiej ale czasami musi byc taka lekcja pokory ....  Trzymam za Ciebie kciuki i spokojnie zblizaj się do upragnionego czasu w maratonie ;-)
[url=http://www.kujawinski.com]www.kujawinski.com[/url]
Awatar użytkownika
Bartek Sz
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Irko S - MOJE GRATULACJE -  w końcu 3godz. to naprawdę dobry wynik. Wierze, że jesteś w stanie pobiec na 2:45 a nawet szybciej - potrzeba do tego jak już wspomniał RobertD dobrej i płaskiej jak stół trasy.
O pogodzie nie wspomnę. Irko - w Berlinie 2:45 dla ciebie to bułka z masłem. Pozdrawiam.
Pogadamy jeszcze na treningu.
Hej.
W biegu weszło w biegu wyjdzie :-)
KIWI
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Irko ,
współczuję kibicowałem ci po cichu i prawie zostałeś moim idolem,
osobiście poniosłem porażkę na poziomie o 25 min niższym planowałem 3.05-310
połowka w 1:32 i czułem się bardzo dobrze
schody zaczeły się po 25 zacząłem trochę zwalniać
po 35 stanąlęm na chwilę................ i dalej w godzinę!!!!!
Czterogłowe nasuwały mnie jakbym w nich miał kwas solny a nie mlekowy teraz obmyślam strategię startową na przyszłość
krzysiekk
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 36:49
Życiówka w maratonie: 2:59:44

Nieprzeczytany post

Irko, Kiwi, wydaje mi się, że w takiej temperaturze to norma. Ja też przeceniłem swoje możlowości o prawie 20 minut. Kiwi, żle zrobiłeś, że się zatrzymałeś po 30 kilometrze. Gdy mocno zwolniłem na punkcie odświeżania na 35 km to poczułem, że tego robić nie wolno i poczłapałem najszybciej jak się dało do mety.
[url=http://www.biegajznami.pl/GT]forum Grupy Trójmiasto[/url], [url=http://www.grupatrojmiasto.digimer.pl]Strona GT[/url], [url=http://www.grupatrojmiasto.digimer.pl/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=13&Itemid=21]GT Challenge 2007[/url]
feito
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Irko S - ja tam duzego doswiadczenia nie mam, wedlug mnie jesli ktos jest (a Ty jestes!) w stanie biegac maraton grubo ponizej 3h to juz jest GOSC! i szanuje go za jego determinacje. :)
...ale jak mi mowi ze konczy z bieganiem, bo nie dojechal do 2:40 to mnie martwi, bo swiadczy ze biega TYLKO DLA ZYCIÓWEK ... a gdzie frajda?
Jak to jest?
Z taką życiówką tak szybko dajesz za wygraną czy tylko droczysz się z Nami żebyśmy trochę Ci posłodzili ? :hej:
..a czasem też  b r z y d k i      :)
Awatar użytkownika
Irko S
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Wszystko w porządku. Nie kończę z bieganiem. To dopiero początek. Po prostu nie nastawiam się na życiówkę w maratonie,bo ten dystans dał mi popalić. Myśle,że wynik w granicach 2.40 nie przychodzi łatwo. U mnie progresja wyniku wygladała tak 3.50-3.20-2.57, w odstepach półrocznych. Biorać pod uwagę takie czynniki jak trasa i pogoda,muszę obiektywnie stwierdzić,że utrzymałem pewien poziom wytrenowania,pomimo małych problemów chorobowych. Nie przygotowywałem się specjalnie do MW,więc nie było specjalnego wyniku. Ogólnie jestem bardzo zadowolony,bo trzy tygodnie temu miałem problem z ukończeniem treningu,z powodu przetrenowania,jak sądzę. Jest dobrze a będzie lepiej. Mam wyznaczone cele na przyszły sezon i myślę,że wiele z nich uda się osiągnąć. Wiem bardzo dużo o swoim organiżmie. Znam swoje słabe i mocne strony. I najważniejsze,że lubię biegać i mam motywację do treningu. Boję się pomysleć jaką będę miał formę za rok,po sezonie przygotowawczym. Ten sezon już kończę. Do listopada biegam czysto rekraacyjnie.
ODPOWIEDZ