Kanas78 - komentarze
Moderator: infernal
- wisnia
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
no właśnie?
ale moim ulubionym kolorem też jest niebieski chociaż tylko jedną rzecz biegową mam niebieską (i to jeszcze błękitną), ogólnie to jak tak dalej pójdzie, będę cała w kolorach tęczy...
ale moim ulubionym kolorem też jest niebieski chociaż tylko jedną rzecz biegową mam niebieską (i to jeszcze błękitną), ogólnie to jak tak dalej pójdzie, będę cała w kolorach tęczy...
- chel
- Zaprawiony W Bojach
spoko, u mnie póki co przeważa RÓŻ.wisnia pisze:no właśnie?
a niebieski kiedyś uwielbiałam, ale po paru latach życia w pokoju z niebieskimi ścianami miałam go dosyć, przytłaczał mnie. chociaż ja w ogóle uwielbiam kolory, nie ma takich, których nie lubię.
swoją drogą chciałabym zobaczyć podobne fotostory innych użytkowników, początki zawsze są ciekawe.
- chel
- Zaprawiony W Bojach
widzisz, ja mam takie utrudnienie, że nie mam prywatnego fotografa, a już na pewno nie mam go na bieganiu. ale spoko, może kiedyś.LadyE pisze:no to kiedy pojawi sie Twoje
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 55:43.00
- Życiówka w maratonie: półmaraton 01:58:41
OO fajowe zawody, choc zdaje sie Wolfowe, a nie Kanasowe
A obrazki sobie obejrzalam "oczyma duszy"
Milego dnia!
A obrazki sobie obejrzalam "oczyma duszy"
Milego dnia!
- wolf1971
- Zaprawiony W Bojach
Niestety, ale nie będę miał czasu go prowadzić. Za chwilę inne obowiązki na głowie, a wole pobiegać niż trolować. Wpisów dokonałem na prośbę Kanas i może jeszcze kiedyś skorzystam z jej gościnności
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 48:42
- Życiówka w maratonie: 4:14:37
Ha, dopiero teraz jak zobaczyłem zdjęcie z mety Maratonu Metropolii to skojarzyłem, że przecież z Tobą i twoim chłopakiem jechałem i gadałem w autobusie wiozącym nas na start do Bydgoszczy wtedy. Tym samym jesteś chyba pierwsza osobą z forum, z którą się zetknąłem świadomie
Pozdrawiam i szybkiego powrotu do biegania życzę
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 55:43.00
- Życiówka w maratonie: półmaraton 01:58:41
To jest zawsze kabaret, jak sie kogos spotka. Szczegolnie tak, jak ja - niejakiego juniora z tego forum - zapoznalam podczas... wspolnej pracy w obwodowej komisji wyborczej nr 38 w Szanghaju! To byl cyrk!misthunt3r pisze:Ha, dopiero teraz jak zobaczyłem zdjęcie z mety Maratonu Metropolii to skojarzyłem, że przecież z Tobą i twoim chłopakiem jechałem i gadałem w autobusie wiozącym nas na start do Bydgoszczy wtedy. Tym samym jesteś chyba pierwsza osobą z forum, z którą się zetknąłem świadomie
- wolf1971
- Zaprawiony W Bojach
pamiętam pamiętam. Dobiegłeś wtedy? Bo warunki do jazdy na rolkach to były masakrycznemisthunt3r pisze:Ha, dopiero teraz jak zobaczyłem zdjęcie z mety Maratonu Metropolii to skojarzyłem, że przecież z Tobą i twoim chłopakiem jechałem i gadałem w autobusie wiozącym nas na start do Bydgoszczy wtedy. Tym samym jesteś chyba pierwsza osobą z forum, z którą się zetknąłem świadomie
EDIT: Dobiegłeś
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 48:42
- Życiówka w maratonie: 4:14:37
Dobiegłem, w końcu wracałem do domu
- robbur
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 44:44
Gratuluje Wolfie tego crossa, aż mnie zaczęło nosić, żeby wyjść do lasu. Jednak siłą woli przypomniałem sobie, że miałem spasować do soboty. Godne zastępstwo na blogu na czas rekonwalescencji Kanas. Fajne fotostory.
- zoltar7
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: żenująca
Stare chopy, a jak dziecirobbur pisze:Gratuluje Wolfie tego crossa, aż mnie zaczęło nosić, żeby wyjść do lasu.
Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
- wolf1971
- Zaprawiony W Bojach
Wytrzymaj bo sie nie napijemy piwa na mecie W Toruniu. No, ale spacerek po lesie polecam. Jest pięknierobbur pisze:Gratuluje Wolfie tego crossa, aż mnie zaczęło nosić, żeby wyjść do lasu. Jednak siłą woli przypomniałem sobie, że miałem spasować do soboty. Godne zastępstwo na blogu na czas rekonwalescencji Kanas. Fajne fotostory.