Komentarz do artykułu Frankfurt Martaon
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 31.16
- Życiówka w maratonie: 2:23;47
2003 roku na drugiej pozycji był jego obecny trener Leonid Shvetsov z czasem 2:09.33. Tak więc uczeń - nie pobił jeszcze mistrza:)
Żyje po to, by biegać
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
tylko Giże przewidziałem z dokładnością do kilku sekund - wiedziałem, że pobiegnie jak zaprogramowany robot w tempie jakie zaplanował - Heniowi należą sie brawa za odwagę - biegł na rekord i troszke zabrakło ale walczył od początku do końca a nie tylko w mediach przed biegiem
-
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: 48 min
Minimum PZLA na IO w Londynie wynosi 2h10min30 sek. Czyli Szost wypełnił. brawa.
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Ciawaraz - przeczytaj rozmowę z Mariuszem ze strony głównej.
-
- Wyga
Rozumiem doskonale to, że Szost nie miał ochoty rozmawiać, jemu nie zależy na rozgłosie i nieoficjalnych mistrzostwach bieganie.pl !!
Gratulacje !! Wynik świetny. Okazuje się, że minimum PZLA jednak jest osiągalne.
Gratulacje !! Wynik świetny. Okazuje się, że minimum PZLA jednak jest osiągalne.
Kto nie był buntownikiem za młodu ten będzie świnią na starość.
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
To świetna rekomendacja dla sponsorów i potencjalnych sponsorów.kitler pisze:jemu nie zależy na rozgłosie
-
- Wyga
Dla niektórych tylko pieniądze się liczą Zresztą widać po kierunku "rozwoju" tego portalu ...Adam Klein pisze:To świetna rekomendacja dla sponsorów i potencjalnych sponsorów.kitler pisze:jemu nie zależy na rozgłosie
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
ale wtedy można sie skupić na sporcieAdam Klein pisze:To świetna rekomendacja dla sponsorów i potencjalnych sponsorów.kitler pisze:jemu nie zależy na rozgłosie
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
no i jeszcze jedna uwaga do tekstu - rekordy się bije a nie łamie....
-
- Zaprawiony W Bojach
ogromne gratulacje dla Henia i Mariusza, wspaniały występ.
odnośnie odmowy wypowiedzi dla bieganie.pl - świadoma decyzja dorosłego człowieka, należy uszanować. to czy podjęta na chłodno i w jakimś celu czy na bazie niepotrzebnych emocji, pozostanie tajemnicą samego zawodnika, nie ma chyba co dywagować.
odnośnie odmowy wypowiedzi dla bieganie.pl - świadoma decyzja dorosłego człowieka, należy uszanować. to czy podjęta na chłodno i w jakimś celu czy na bazie niepotrzebnych emocji, pozostanie tajemnicą samego zawodnika, nie ma chyba co dywagować.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 31.16
- Życiówka w maratonie: 2:23;47
trzeba było się przedstawić jako TVN:)
Żyje po to, by biegać
-
- Rozgrzewający Się
Złośliwe komentarze w stronę tak dobrego biegacza jakim jest Heniek skomentuje po prostu tak: Być dorosłym to umiejętność mówienia innym nie. Umiejętność mówienia nie to asertywność. Nie jest rzeczą złą odmówić komuś rozmowy jeśli tego nie chce. A porównywanie do innych ludzi mało znaczących jest Panie Adamie nie na miejscu jak na tak dorosłego człowieka. pomyślcie zanim coś napiszecie.... Co oczy widzą, a uszy słyszą, w to umysł wierzy.
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Dorosły człowiek musi też umieć czytać bez zakładania złych intencji. O jakim złośliwym komentarzu Pan mówi? Porównanie do Jarosława Kaczyńskiego? W tym nie ma nic złośliwego a Jarosław Kaczyński to mogę ewentualnie ubolewać ale na pewno nie jest mało znaczący.stroz666stroz pisze:Złośliwe komentarze w stronę tak dobrego biegacza jakim jest Heniek skomentuje po prostu tak: Być dorosłym to umiejętność mówienia innym nie. Umiejętność mówienia nie to asertywność. Nie jest rzeczą złą odmówić komuś rozmowy jeśli tego nie chce. A porównywanie do innych ludzi mało znaczących jest Panie Adamie nie na miejscu jak na tak dorosłego człowieka. :
Nie będę więcej pisał co powinien dorosły człowiek bo to dopiero wyglądało by na złośliwości a zupełnie nie takie mam intencje.
-
- Wyga
czytam sobie do snu książkę pod tytułem "Pól wieku AZS" kiedyś o sporcie pisało się inaczej, Chciałoby się napisać więcej, ale po co nakręcać tą bezsensowną machinę ... ! Gratulacje dla Henryka Szosta, który potrafił pobiec dla mnie niewyobrażalnie. Na pewno będzie to szeroko dyskutowane na przepłaconych obozach bieganie.pl ... ze sportowym ...
- zolek
- Wyga
- Życiówka na 10k: 35:42
- Życiówka w maratonie: 3:05:30
Nie pamiętam dokładnie, ale zdaje się że w ankiecie typowałem wynik Szosta na 2:09:40, ale już wynik Agnieszki mocno przestrzeliłem. Gratulacje dla wszystkich startujących! Dużo mich znajomych ładnie pobiegło we Frankfurcie, więc trasa i warunki pogodowe musiały być sprzyjające.