Test Coconiego bedę wykonywał aż do momentu kiedy juz nie bedę mógł przyspieszyć. I wskazanie z ostaniego odcinka 200m to moze byc HRmax.
A test zrobie z nowo kupionym Polarem właczajac miedzyczasy co 200m, i sukcesywnie przyspieszająć.Na bieżni 400m. Najbardziej się martwię tymi przyspieszeniami,aby były w miarę równomierne.Ale zobaczę jak wyjdzie w praniu.
Doświadczenia z HRM
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
No właśnie o to równomierne przyspieszanie mi chodziło. My chcemy wykorzystac do tego rower - to też tak pi-razy-oko - ale chyba lepiej niż bez.
Powodzenia. Napisz jak wyszło.
Powodzenia. Napisz jak wyszło.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
KIWI powtorz test na tetno max. , jezeli wynik sie powtorzy znaczy, ze biegasz zbyt szybko
kledzik
PS. Chyba wszyscy ze mna wlacznie (niestety) wpadlismy w pulapke zakresow tetna, procentow, progow, itp. Zapomnielismy o tym, ze bieganie ma byc w pierwszej kolejnosci przyjemnoscia, niezaleznie od tego jak szybko pedzimy przed siebie. Wyjatkiem jest tu wojtek, ale on przeciez niemal nie biega tylko zdobywa kolejne trofea w zawodach MTB.
kledzik
PS. Chyba wszyscy ze mna wlacznie (niestety) wpadlismy w pulapke zakresow tetna, procentow, progow, itp. Zapomnielismy o tym, ze bieganie ma byc w pierwszej kolejnosci przyjemnoscia, niezaleznie od tego jak szybko pedzimy przed siebie. Wyjatkiem jest tu wojtek, ale on przeciez niemal nie biega tylko zdobywa kolejne trofea w zawodach MTB.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
eee Kledziku nie jest tak źle: biegam jak biegałem sprawia mi to przyjemność a zakresami przejmuje się o tyle o ile, chociaż uwagi forumowiczów traktuje sierio i jestem za nie wzdzięczny.