Ścieżki Biegowe - Lublin

Awatar użytkownika
daruś
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: 34.56
Życiówka w maratonie: 2.42.58

Nieprzeczytany post

Dziękuję Piotruś.
Sporo pracy jeszcze przede mną... :hej:
W Adamowie 34.54.
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
buddha
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 38:58
Życiówka w maratonie: 3 h 12 min

Nieprzeczytany post

wysek pisze:Witam,

Mam bardzo poważne pytanie do biegowego społeczeństwa w Lublinie i okolicach. Jakich marek [stricte biegowych] brakuje Wam najbardziej? Mam na myśli co chcielibyście żeby było dostępne w sklepie stacjonarnym?

Możliwości:
- Brooks
- Saucony
- Inov8
- Mizuno

O jakiejś marce zapomniałem? Istnieje pomysł żeby ten problem zniknął :)
W zasadzie każda z tym marek ma interesującą ofertę. Myślę że ważne jest że jeśli już będziesz chciał wprowadzić którąś z nich to niech to będzie oferta w miarę kompleksowa. Co mam na myśli: niech to nie będzie powiedzmy: 1 para butów dla stopy neutralnej firmy X, 1 para takich samych butów firm Y i Z, tylko powiedzmy firma X ale buty dla każdego typu stopy, treningowe, startowe i na każdy teren.
Energoeko
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: 4:18:35

Nieprzeczytany post

Witam wszystkich,

Najpierw trochę narcyzmu ;) W niedzielę 16.10.2011 zaliczyłem 12. Poznań Maraton.
Do podium zabrakło :) , ale Lubelszczyzna była silnie reprezentowana - 3. miejsce Artur Kern z Unii Hrubieszów.

PS.
Panie Piotrze, czy mój dyplom za test Coopera jest jeszcze do odebrania?

Pozdrawiam

Konrad
Awatar użytkownika
Piotr Kitliński
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Witam !!!
Mam nadzieję, że jutrzejsze bieganie będzie przy równie pięknej pogodzie. Zapraszam więc wszystkich chętnych dowspólnego biegania jak zwykle w sobotę o 10.00 na Ścieżce Biegowej w Wąwozie LSM.
Dyplomy za Bieg Coopera mam cały czas w samochodzie więc kto jeszcze nie odebrał to zapraszam. Przypominam również, że każdy z uczestników treningu biegowego Ścieżek otrzymuje paczkę musli od Lubelli ( do wyczerpania zapasów).
Gratuluję udziału w maratonie w Poznaniu a dodatkowo cieszę się z bardzo dobrego biegu Artka Kerna Hrubieszowianina jak ja.
O Artku można poczytać m.in wywiad przeprowadzony z Nim przez mojego tatę a kiedyś również trenera mojego i Artka http://www.lubiehrubie.pl/news-2011-10- ... onie!.html
Pozdrawiam Piotr Kitliński
trojkowicz
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

W imieniu zarządu Lubelskiego Stowarzyszenia Biegowego zapraszam wszystkich chętnych na zebranie, które odbędzie się w siedzibie kliniki ortopedycznej ORTOOPTYMIST przy ul. Jana Sawy 9 blok 2. Będziemy rozmawiać o wyborze naszego logo, a także o warunkach współpracy z ww. kliniką.
Zebranie odbędzie się w czwartek 27-10-11r. o godzinie 18:00.
Awatar użytkownika
emstol
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Witam,
dawno mnie tu nie było. Na zebraniu się pojawię. A to, że będzie poruszana tematyka logo to zmobilizowało mnie do zrobienia jeszcze jednej propozycji. Jutro powinienem również zamieścić na stronie propozycje, które zostały zgłoszone ale się jeszcze nie pojawiły na stronie. Przez artystyczną płodność Roberta będę miał sporo roboty ;) A poniżej moja propozycja.
Obrazek
Awatar użytkownika
TomM
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 00:37:51
Życiówka w maratonie: 02:59:53

Nieprzeczytany post

Wynik a przede wszystkim pozycja Artura w Poznaniu rewelacyjne. Mi raczej sie to w najbliższym maratonie nie uda ale powalczę o życiówkę. Z Rafałem S. zapisaliśmy się na Maraton w Berlinie 2012 :spoko: - powalczymy. Ponad 10tys. osób zapisało sie w ciągu doby :bum: narazie jesteśmy jedynymi przedstawicielami Lublina.
Awatar użytkownika
xedi69
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

trojkowicz pisze:W imieniu zarządu Lubelskiego Stowarzyszenia Biegowego zapraszam wszystkich chętnych na zebranie, które odbędzie się w siedzibie kliniki ortopedycznej ORTOOPTYMIST przy ul. Jana Sawy 9 blok 2. Będziemy rozmawiać o wyborze naszego logo, a także o warunkach współpracy z ww. kliniką.
Zebranie odbędzie się w czwartek 27-10-11r. o godzinie 18:00.
Będę na pewno, bo mam blisko i mam akurat wolne od pracy.

Mam nowe propozycje Loga LSB:

1)
Obrazek

2)
Obrazek

3)
Obrazek

4) Związane z biegami na orientację w poszukiwaniu ukrytych punktów np. :bleble:
Obrazek

5) Niezwiązane z bieganiem, a raczej z pogonią ... :szok:

Obrazek
Ostatnio zmieniony 27 paź 2011, 10:18 przez xedi69, łącznie zmieniany 2 razy.
Pozdrawiam Robert.
Awatar użytkownika
TomM
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Wszystko spoko ale projektowanie logo Stowarzyszenia dawno chyba przysłoniło cel Jego istnienia a druga sprawa aktualne loga raczej przypominają Klub Zbieraczy Grzybów lub oznakowanie Drogi Ewakuacyjnej z Metra - nic Ciekawego nie wnoszą :nowiesz:
Awatar użytkownika
Radek1967
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Fakt faktem, najważniejsze są cele naszego Stowarzyszenia a logo to tak przy okazji
Cieszę się również na możliwość nawiązania współpracy z kliniką ortopedyczną ORTO OPTYMIST.
Z tego co zdążyłem wyczytać w necie, Pan Piotr Gawda, współwłaściciel kliniki też jest osobą biegającą.
Swoją drogą zastanawiam się też, czy moje obecne problemy nie mają przypadkiem związku z kręgosłupem
a konsultacja z ortopedą na pewno pozwoliłaby na potwierdzenie lub rozwianie moich przypuszczeń.
Sadzę więc, że taka współpraca była by dla nas biegających bardzo korzystna.
Mam nadzieję, że nam się to uda.
Jeśli chcesz pobiegać przebiegnij milę. Jeśli chcesz doświadczyć nowego życia przebiegnij maraton
Awatar użytkownika
emstol
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Zgadzam się z Radkiem, nierozstrzygnięta sprawa z logo wcale nie blokuje biegania ;)
Tym czasem zaktualizowałem witrynę o propozycje Roberta.
Awatar użytkownika
TomM
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Ostatnie logo Robeta zdecydowanie najlesze :taktak: a może temat logo najlepiej przedyskutować podczas treningu?
Awatar użytkownika
xedi69
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Kolejne moje propozycje:

13540:
Obrazek

Dostałem wskazówki, że powinna być to raczej sylwetka biegacza.
13541:
Obrazek

run after - biec (pobiec) za (kimś, czymś)
Pozdrawiam Robert.
Awatar użytkownika
xedi69
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

PROJEKT
13595:

Obrazek

13596:

Obrazek
Pozdrawiam Robert.
Awatar użytkownika
Piotr Kitliński
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Witam !!!
Zapraszam na jutrzejsze wspólne bieganie do Wąwozu LSM . SOBOTA 10.00 przy tablicy Ścieżek.
Pozdrawiam Piotr Kitliński
ODPOWIEDZ