Wrocław

Pawel_kot
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Witam,
biegam z Ołtaszyna do Parku Południowego. Tempo przeciętne (ok. 10km/h), dystanse ok.10km. Terminy: różnie, ale zdecydowanie wieczorna pora (19-22) (ew. weekend z rana). Jeśli ktoś byłby chętny do wspólnego biegania, proszę o kontakt na PW.
Trasa oczywiście może być zmieniona, choć w okolicach Ołtaszyna ciężko wg mojej wiedzy o dobre ścieżki.
pozdrawiam,
Paweł
New Balance but biegowy
skraburski
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: 1:04:40

Nieprzeczytany post

Z Oltaszyna mozna tez biec miedzy dzialkami do aquaparku i z powrotem, traska ok. 10km
druga fajna obcja to przez partynice a nastepnie wzdluz slezy do gorki przy cmentarzu grabiszynskim, to jest kolo 14-15km
niestety trzeba pokonac jezdnie :(

Pawel_kot
biegam w podobnym tempie, wiec kiedys mozemy sie zgrac, ale chwilowo dopadl mnie ITBS wiec na pare dni pauza :/
Xered
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 45min

Nieprzeczytany post

Witam. Biegam 6-7 razy w tygodniu po około 10-15km po parku Grabiszyńskim. Tempo zależne od nastroju i dostępnego czasu. (10-15km/h). Nie mam ustalonej jednej trasy. Biegam w godzinach popołudniowych 17-19. Jeżeli ktoś byłby chętny pobiegać razem, proszę o kontakt na pw. Na pewno się zgadamy.
Damon
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Hej

Biegam 2-3 razy w tygodniu . Moja trasa to : start Dworzec PKP Wrocław Kuźniki , ul . Metalowców ,Lotnicza , za astrą do mostu milenijnego dalej mostem do zjazdu na Poznań i w prawo do parkingu marino i powrót .
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Xered pisze:Witam. Biegam 6-7 razy w tygodniu po około 10-15km po parku Grabiszyńskim. Tempo zależne od nastroju i dostępnego czasu. (10-15km/h). Nie mam ustalonej jednej trasy. Biegam w godzinach popołudniowych 17-19. Jeżeli ktoś byłby chętny pobiegać razem, proszę o kontakt na pw. Na pewno się zgadamy.
Ech, gdybyś biegał wolniej... No ale może jak forma przez zimę urośnie, to się zgłoszę :)
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
Xered
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 45min

Nieprzeczytany post

Mogę biegać wolniej, ostatnio biegam dla czystej przyjemności.
Czuczu76
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Hallo !

podbijam - up up!

Czy jest ktoś chętny, by pobiegać w tempie baaaaaardzo początkowym;) na Nowym Dworze we Wrocku?
Jakoś ciemno i mokro się zrobiło, więc w towarzystwie będzie raźniej:)
Czuczu76
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

SKa pisze:Jestem z Nowego Dworu krzyzowki. Biegam co drugi dzien 5-10 km w tempie okolo 10km/h. Wieczorami. Ktos chetny? Pozdrawiam

Czy Ty jeszcze "żyjesz" i może nadal biegasz? Jeśli tak, to odezwij się proszę:)
Damon
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Czuczu76 pisze:Hallo !

podbijam - up up!

Czy jest ktoś chętny, by pobiegać w tempie baaaaaardzo początkowym;) na Nowym Dworze we Wrocku?
Hej , jeśli biegasz sama proponuję Ci trasę wzdłuż "Gądowianki ". Całkiem fajne miejsce ,oświetlone i co najważniejsze w miarę bezpieczne . Fakt , szybko zapadający mrok nawet mnie zmusił do skrócenia swej trasy bo z reguły biegam wieczorami a lubię czuć się bezpiecznie i w miarę wyluzowanym.
Czuczu76
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Damon pisze:
Czuczu76 pisze:Hallo !

podbijam - up up!

Hej , jeśli biegasz sama proponuję Ci trasę wzdłuż "Gądowianki ". Całkiem fajne miejsce ,oświetlone i co najważniejsze w miarę bezpieczne . Fakt , szybko zapadający mrok nawet mnie zmusił do skrócenia swej trasy bo z reguły biegam wieczorami a lubię czuć się bezpiecznie i w miarę wyluzowanym.

Super! Bardzo dziękuję... jeszcze raźniej było by mi z kimś pobiegać.
Za "Gądowianką" muszę skręcić w lewo i Bystrzycką wracać do Chociebuskiej... a w tych rejonach mniej już jest bezpiecznie ( i przyjemnie)

Dzięki jednak za radę... dla mnie - "kota" to już będzie wyczyn, jak z Rogowskiej wrócę sama Chociebuską po takim kółku...

:)
Damon
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Hej , może jesteście zainteresowani fajnym ,kameralnym biegiem w najbliższą sobotę ?
Podaję link do opisu z możliwością zapisania się przez net. :
http://www.maratonypolskie.pl/mp_index. ... 2&bieganie

Jest to zaledwie 6 km po wałach nad odrą .
Brałem już udział w takich biegach , super impreza i rewelacyjna atmosfera .
Jest limit 300 uczestników więc nie zastanawiać się zbyt długo ;)
Świetna okazja by się poznać :taktak:
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Hm, akurat wypada zaraz po zajęciach Biegam Bo Lubię, które nawiasem mówiąc też są na Olimpijskim :)
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
Damon
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

kachita pisze:Hm, akurat wypada zaraz po zajęciach Biegam Bo Lubię, które nawiasem mówiąc też są na Olimpijskim :)
Jak się wyrobię to może też wpadnę na zajęcia BBL .
kachita , zapisuj się ;)
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Zastanawiam się nad tym, ale niecały tydzień później biegnę 10 km w Warszawie i nie wiem, czy to nie będzie za dużo - dwa biegi w jednym tygodniu?

Damon
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Myślę że te 6km to taki dystans że po godzince zapomnisz o zmęczeniu a co dopiero cały tydzień .
Ja mam zamiar pobiec w sobotę zupełnie na luzie bez forsowania się. Boję się kontuzji która kiedyś po takim biegu wyeliminowała mnie ze startów na kilka miesięcy a mam ambitne plany maratońskie na przyszły sezon :)
Dla mnie to będzie takie spotkanie towarzyskie Wrocławskich biegaczy , zawsze jest super atmosfera .
Pozdrawiam
ODPOWIEDZ