Kanas78 - komentarze
Moderator: infernal
- strasb
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Piękne zdjęcie, Kanas, takie zjawiskowe. I ładne lądowanie na zgięte kolano. Szkoda tylko, że ta pięta...Oby Cię lekarz szybko do pionu postawił. A boli tak samo jak zaraz po czy chociaż jakaś poprawa?
- kachita
- Zaprawiony W Bojach
Super zdjęcie , szkoda, że ta pięta doskwiera... Zobaczymy, co powie lekarz.
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
- chel
- Zaprawiony W Bojach
która to godzina była? fantastyczne, niby stadion a tu takie widoki.
trzymam kciuki za stopę, niech wraca do formy!
trzymam kciuki za stopę, niech wraca do formy!
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kanas78
- Zaprawiony W Bojach
No kurka wodna, teraz ból się przesunął w stronę pięty i w pięcie pozostal-tak gdzieś na wysokości kostki prostopadle do pięty.
Nie ma co czekać, nie ma co udawać, że go nie ma, bo jest... ten mój bieg Strasb to taki był wiesz żeby wyczuć, co w pięcie piszczy... Odezwę się w czwartek wieczorem po ogłoszeniu wyroku...I wogóle dzięki za wsparcie... dobrze, że jesteście
Nie ma co czekać, nie ma co udawać, że go nie ma, bo jest... ten mój bieg Strasb to taki był wiesz żeby wyczuć, co w pięcie piszczy... Odezwę się w czwartek wieczorem po ogłoszeniu wyroku...I wogóle dzięki za wsparcie... dobrze, że jesteście
- strasb
- Zaprawiony W Bojach
Ojoj, coś tu pachnie rozcięgnem. Ale na razie dołącz do grona relaksujących się (LadyE i ja, może ktoś jeszcze), a może lekarz Cię w czwartek zaskoczy łagodną diagnozą, jak Robbura.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 55:43.00
- Życiówka w maratonie: półmaraton 01:58:41
To ja tez wspieram, a jest czym - nic nie boli, nie nie ciagnie, tempa rosna, tetna maleja... ech.. bajka biegacza Trzeba doceniac, poki sie (tfu tfu) cos nie schrzani.
- wolf1971
- Zaprawiony W Bojach
To może wystartujcie w BN w kategorii: bieg z kontuzją :uuusmiech: Wprawdzie nie ma takiej kategorii, ale jak org stworzył klasyfikację bankierów, to zrobi i specjalną dla Was Wszystkim jednak życzę szybkiego powrotu do zdrowia!strasb pisze:Ojoj, coś tu pachnie rozcięgnem. Ale na razie dołącz do grona relaksujących się (LadyE i ja, może ktoś jeszcze), a może lekarz Cię w czwartek zaskoczy łagodną diagnozą, jak Robbura.
-
- Zaprawiony W Bojach
trzeba miec nadzieje ze uda sie zwalczyc te kontuzje przed startem ale jakby co to bylby swietny pomyslwolf1971 pisze:To może wystartujcie w BN w kategorii: bieg z kontuzją :uuusmiech: Wprawdzie nie ma takiej kategorii, ale jak org stworzył klasyfikację bankierów, to zrobi i specjalną dla Was
- strasb
- Zaprawiony W Bojach
Ciekawe jakie byłyby kryteria w tej konkurencji, kto się szybciej doszczętnie rozsypie?
- strasb
- Zaprawiony W Bojach
A ja w takim wypadku miałabym wreszcie szanse dotrzymać Ci kroku.