Robbur - komentarze
Moderator: infernal
- robbur
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 44:44
- Życiówka w maratonie: brak
W sumie to z myślą o sezonie jesienno-zimowym. Myślałem początkowo o goretexie zamiast zwykłej siatki (odrobinę drożej) ale zostało to mi wypersfadowane kilka postów wcześniej. Chociaż zoltar akurat był za goretexem. Typowo zimowe to one nie są, ale zobaczymy. Raczej podczas ruchu mi nogi nie marzną. Jak wspominał Wolf, ten bieżnik bardzo dobrze się trzyma śniegu. Z tym, że one na asfalt (długie odcinki) to się nie nadają, właśnie z racji bieżnika. Raczej ciężko je uznać za uniwersalne, brałem je do typowego biegania po moim lesie, oraz zaśnieżonych drogach wiejskich. A jak przeżyją zimę to pociągną i resztę sezonu.
Kanas - ja zamawiałem takie:
Model niższy czyli Tr3, i ten zestaw kolorystyczny najbardziej mi odpowiada, ale ponieważ zaproponowano mi w tej samej cenie model nowszy, to jakoś postaram się polubić tę limonkę. Swoją drogą - kto wymyśla te nazwy kolorów?, toż to jest żółto-zielony jak byk.
Kanas - ja zamawiałem takie:
Model niższy czyli Tr3, i ten zestaw kolorystyczny najbardziej mi odpowiada, ale ponieważ zaproponowano mi w tej samej cenie model nowszy, to jakoś postaram się polubić tę limonkę. Swoją drogą - kto wymyśla te nazwy kolorów?, toż to jest żółto-zielony jak byk.
- Kanas78
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- wolf1971
- Zaprawiony W Bojach
LadyE bardzo ladne buty. Robbur kupiles je z mysla o jesieni, czy moze moga sie tez sprawdzic zima? pytam bo powoli zaczynam sie rozgladac za czyms dla siebie na snieg i lod, z tym ze ja to raczej po twardym biegam ...
Wersja damska :
http://www.sklepbiegacza.pl/produkt/adi ... dia_4_tr_2
Już nie taka ładna jak męska
Po asfalcie da się w nich biegać, ale nie polecam (bieżnik jest "miękki" i stosunkowo szybko sie wyciera). Cross, śnieg- spoko. Lód (taki po roztopach, chropowaty)- może być, trza uważać. Typowe lodowisko, wyślizgany jak porcelana śnieg- to tylko buty z kolcami
- strasb
- Zaprawiony W Bojach
Właśnie, to częste i niesprawiedliwe! Ja mam ładne buciki dopiero odkąd zaczęłam biegać w modelach unisex czyli męskich z rozszerzoną rozwiarówką.wolf1971 pisze: Wersja damska :
http://www.sklepbiegacza.pl/produkt/adi ... dia_4_tr_2
Już nie taka ładna jak męska
- robbur
- Zaprawiony W Bojach
Pasowałyby, jakby były, te co zamawiałem. Te zamienne trochę niszczą porządek kolorystyczny swoją limonkowatością. Będę musiał chociaż czapkę limonkową (albo galoty) sprawić coby się zgrać.
- Kanas78
- Zaprawiony W Bojach
- robbur
- Zaprawiony W Bojach
Opisałem dokładnie na blogu. Nazwa urazu może zmrozić krew w żyłach, ale jest duża szansa, że "Mikołaje" polecę. Wygrać to ich pewnie nie wygram, ale pobiec dam radę
- cafe
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 00:58
Bardzo dobra wiadomość o decyzji ortopedy mówię oczywiścierobbur pisze: Będę żył!
Nie bałeś się zamawiać butków przez internet ... ?
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 55:43.00
- Życiówka w maratonie: półmaraton 01:58:41
Cafe, jak pomierzone, to i przez internet moga isc, nie? ja tak kupilam swoje NB - za polowe ceny w stosunku do tej ze sklepu biegowego :Dcafe pisze:Bardzo dobra wiadomość o decyzji ortopedy mówię oczywiścierobbur pisze: Będę żył!
Nie bałeś się zamawiać butków przez internet ... ?
- rushatek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 44:41
- Życiówka w maratonie: 4:18
i zaczniemy Ci pisać;robbur pisze:Nazwa urazu może zmrozić krew w żyłach, ale jest duża szansa, że "Mikołaje" polecę.
"O święt(n)y" Robburze