Flądra - komentarze
Moderator: infernal
- strasb
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Serdeczne gratulacje!
- Fladra
- Zaprawiony W Bojach
Witam,
Nie pisałam bo jestem w Indiach i dopiero teraz dorwałam się do sieci.
No wiec, nie jest to niestety życiówka ale z wyniku jestem zadowolona bo od życiówki odbiega nieznacznie (kilkadziesiąt sekund).
Czas netto:03:43:39
Czas Brutto: 03:44:38
Na 32 zwalczałam scianę i musialam zwolnić aby dobiec. Ale jestem dumna bo nie przeslam do marszu nie stanęłam ale dobiegłam, choć na 42 km miałam już czarne plamy przed oczami
No wiec, nie jest to niestety życiówka ale z wyniku jestem zadowolona bo od życiówki odbiega nieznacznie (kilkadziesiąt sekund).
Na 32 zwalczałam scianę i musialam zwolnić aby dobiec. Ale jestem dumna bo nie przeslam do marszu nie stanęłam ale dobiegłam, choć na 42 km miałam już czarne plamy przed oczami

Biegam bo Lubię Kraków
10 km - 47 min
21 km - 1h46
42,1 km- 3h43
10 km - 47 min
21 km - 1h46
42,1 km- 3h43
- Gife
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 34:04
- Życiówka w maratonie: 2:42:10
- Kontakt:
Robiłem zdjęcia, ale nie wiem, czy wpadłaś w obiektyw
Po prostu nie wiem, jak wyglądasz
Ładnie w kość dała Hetmańska, wiedziałem, że nie wszyscy jej podołają, ale jak wiemy, kwestia treningu
Dasz radę następnym razem pobić i Ci tego życzę

Ładnie w kość dała Hetmańska, wiedziałem, że nie wszyscy jej podołają, ale jak wiemy, kwestia treningu

Dasz radę następnym razem pobić i Ci tego życzę

Early Hardcore 4 Life!
Lech Poznań Fanatic
PB: 5000m - 16'27" (nieof.); 10 km - 34'04"; 21,097 km - 1h15'55" 42,195 km - 2h42'10"
Komentarze,Blog
Garmin Connect
Lech Poznań Fanatic
PB: 5000m - 16'27" (nieof.); 10 km - 34'04"; 21,097 km - 1h15'55" 42,195 km - 2h42'10"
Komentarze,Blog
Garmin Connect
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 55:43.00
- Życiówka w maratonie: półmaraton 01:58:41
Flądra, tośmy po sąsiedzku!!! :DFladra pisze:Witam,
- Fladra
- Zaprawiony W Bojach
A fakt:)
Tyle, ze ja nie zamierzam tu biegać, tylko się regenerować po maratonie. Ale tu zresztą nikt nie biega, wiec byłabym traktowana jak ufo, mysle....
Tyle, ze ja nie zamierzam tu biegać, tylko się regenerować po maratonie. Ale tu zresztą nikt nie biega, wiec byłabym traktowana jak ufo, mysle....
Biegam bo Lubię Kraków
10 km - 47 min
21 km - 1h46
42,1 km- 3h43
10 km - 47 min
21 km - 1h46
42,1 km- 3h43
-
- Zaprawiony W Bojach
Regeneruj sie, zasluzylasFladra pisze:A fakt:)

A ja cierpie katusze w poszukiwaniu butow trailowych (moze i u mnie wiecej biegaja, ale za to w sklepach biiiida, choc za gruba forse).
Milego wypoczynku!
- lejek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 45:18
Hejka,
serdeczne gratulacje za super wynik!
Pozdroofka,
Lejek
serdeczne gratulacje za super wynik!
Pozdroofka,
Lejek
- cafe
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 00:58
Dołączę się do pytaniaLadyE pisze: pozwol ze zapytam o ten pas. wygodnie Ci w nim bylo? nie przekrecal sie w trakcie? nie poobcieral?

to bardzo przydatna rzecz.
-
- Zaprawiony W Bojach
Dziewczyny, ja mam super-pasior. I pasaiakuje tak z raz w tygodniu. Nie przepadam za bieganie z pasem, ale moj jest naprawde ... wypasionycafe pisze:Dołączę się do pytaniaLadyE pisze: pozwol ze zapytam o ten pas. wygodnie Ci w nim bylo? nie przekrecal sie w trakcie? nie poobcieral?Osobiście nie wyobrażam sobie biegania z czymkolwiek w około pasa
ale

Z firmy Nathan http://www.nathansports.com/our-product ... /trail-mix, w Anglii za 20 funtow. Swietnie trzyma, do kieszonki wlazi cala koszulka biegowa, a na gole cialo nic nie obciera. Bidony nie przeciekaja no i w ogole jest fajowy. Kupilam do przez neta, na czuja, bo na zywo go nie mialam okazji obejrzec. Ale nie zaluje i bardzo polecam !
[nie pracuje dla Nathan, po prostu uwazam, ze jest to swietna firma]
- Fladra
- Zaprawiony W Bojach
Ja też sobie nie wyobrażałam bieganie z czymkowiek przed pierwszym maratonem. Nawet kluczy nie potrafilam mieć ze sobą podczas treningów. Jednak przed pierwszym maratonem poszłam do sklepu i zakupiłam ten pas z 4 bidonikami.cafe pisze:Dołączę się do pytaniaLadyE pisze: pozwol ze zapytam o ten pas. wygodnie Ci w nim bylo? nie przekrecal sie w trakcie? nie poobcieral?Osobiście nie wyobrażam sobie biegania z czymkolwiek w około pasa
ale
Nie mówię, ze jest to super komfort, jednak niespecjalnie przeszkadza to w biegu a zwłaszcza długim biegu. Mi pomogło dwa razy w Krakowie bo pomiedzy punktami z Izotonikami chciało mi się okropnie pić i moglam sięgnąć po moje własne napoje. W kieszonce z przody staram się trzymac żele.
Jednak podczas tego maratonu w Poznaniu pas zupełnie mi się nie przydał. Albo inaczej , niestety nie skorzystałam z niego a powinnam była. Moze nie spotkałabym pana "kryzysa" na 32 km:)
A co do obcierania, to ja moze wrazliwa mniej jestem, bo nigdy i nigdzie nic mnie nie obtarło podczas maratonów.
Biegam bo Lubię Kraków
10 km - 47 min
21 km - 1h46
42,1 km- 3h43
10 km - 47 min
21 km - 1h46
42,1 km- 3h43
-
- Zaprawiony W Bojach
Dzień dobry!
(u mnie to już "dzień"). Bardzo sprytnie wymyśliłaś tą przerwę - we wszystkich mądrych książkach każą ją robić:)
Miłego powrotu do biegania!
Ja schody włączyłam do treningów "z braku laku", tzn. pagórków i muszę Ci poweidzieć, że świetnie się spisują.
(u mnie to już "dzień"). Bardzo sprytnie wymyśliłaś tą przerwę - we wszystkich mądrych książkach każą ją robić:)
Miłego powrotu do biegania!
Ja schody włączyłam do treningów "z braku laku", tzn. pagórków i muszę Ci poweidzieć, że świetnie się spisują.