Wszamka:
---
Suplementy:
4Flex SPORT 30min przed cooperem
Waga:
61kg.. PRACUJEMY NAD WYGLĄDEM

Ćwiczenia:
---
Sprzęt:
Saucony Kinvara 2 - 79.785 km
Garmin FP/HR60
Trening:
Nazwa: Test Coopera
Dystans: 3km 190m
Czas: 00:12:00
Tempo: 03:46/km
Puls:pasek znowu na swoim miejscu... w szafce

Kalorie: 202 kcal
Temperatura: 6 (ziiiimno i wiatrznie)
Opis:
Skład: Ja,Jz... Typtek
Tragedia

co prawda od wczoraj czułem że to nie będzie mój dzień..
od rana problemy

dotarliśmy, zapisaliśmy sie (niby na najszybszą grupe) i poszliśmy sie przebrać..
okazało sie że nie mam bokserek.. no nic. wziąłem ubrałem leginsy, spodenki ale i tak dalej po 1. było mi gorąco po 2. wszystko mi dyndało i to wqrza..
tak czy siak jak wyszliśmy z szatni okazało sie że już startujemy (troszke za wcześnie) więc start praktycznie bez rozgrzewki (może z 4min)..
stanęliśmy na starcie z zamiarem 3:30/km. rozglądnąłem sie na boki, faktycznie paru gości wyglądało na szybkich!
poszli! pierwsze kółko Jz prowadzi ja drugi on 1.19min ja 1.22min czyli tempo 3:25/km.. szło nieźle drugie, trzecie weszło tak samo...
potem już opadłem z sił (Jz też) i walka z wiatrem stała sie cięższa.. i co kółko to ciężej. przy trybunach git 3.25 poza juz nawet 3.50 :/
co dziwne nikt mnie nie mijał.. do końca doszliśmy Jz 100m przede mną ja drugi.. dziwna ta najszybsza grupa.
wnioski? 3.19km starcza na BDB z zwykłych ludkach. w sportowcach to już 3.700+ czyli w czerwcu na AWF powalczymy o BDB sportowca

3.14 tempo.. damy rade :P
mam jeszcze tydzień laby. potem bierzemy sie do roboty

aaaa Typ.. no włacha.. nie biegł.. z nami :P gdzieś 30min po naszym stwierdził sie że przebiegnie

Dziękuje, dobranoc...
Co jutro...??
2 razy 20 min. plus 3 serię siły biegowej
Informacje:
1. Zastanawiam sie nad jutrzejszym Biegiem Leliwitów w Tarnowie.. ale chyba odpuszcze...
2.A tak z czapki

KOMENTY