Kanas78 - komentarze
Moderator: infernal
- Kanas78
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Nie mogę się nacieszyć tym moim nowym wynalazkiem!!!
mam nadzieję, że nadejdzie taki dzień, kiedy poznam już na tyle dobrze siebie w akcji biegowej, że żaden ludzik nie będze mi musiał podpowiadać, jak mam biegać
mam nadzieję, że nadejdzie taki dzień, kiedy poznam już na tyle dobrze siebie w akcji biegowej, że żaden ludzik nie będze mi musiał podpowiadać, jak mam biegać
- wolf1971
- Zaprawiony W Bojach
Dodam, że ludek może być kobitką lub facetem. Może gadać w inglisz (tu US lub UK), dojcz, espaniol, italiano, portugalski i.... po krzaczkowemu (mandarin, cantonese, taiwan, korean, japanese) Kiedyś sobie pobiegnę interwały po chinskiemu A jak zostanę biegowym poliglotą to włączę rosyjski...
Tylko po polsku brak
Tylko po polsku brak
- strasb
- Zaprawiony W Bojach
Żeby za łatwo nie było, masz się wszechstronnie rozwijać, a nie tylko nogami machać.wolf1971 pisze: Tylko po polsku brak
- wisnia
- Zaprawiony W Bojach
i ten entuzjazm bijący z twoich ostatnich postów super, że jesteś zadowolona z nowego gadżetu - w końcu po to one są
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 55:43.00
- Życiówka w maratonie: półmaraton 01:58:41
No proszę... na stadionie w aurze socjalizmu.
To niemal tak, jak ja
To niemal tak, jak ja
- T.time
- Wyga
no proszę, jak to mozna sobie od niechcenia pierdyknąć połówke
Qrde, to ja się tu zastanawiam, czy zdołam się przygotować do połówki w kwietniu, a Ty mnie tu tak zawstydzasz!
No ale ok, chwilowo tłumię zazdrość i szczerze gratuluję!
A czemu Wolfa zdyskwalifikowali? Nielegalny doping?
Qrde, to ja się tu zastanawiam, czy zdołam się przygotować do połówki w kwietniu, a Ty mnie tu tak zawstydzasz!
No ale ok, chwilowo tłumię zazdrość i szczerze gratuluję!
A czemu Wolfa zdyskwalifikowali? Nielegalny doping?
-
- Zaprawiony W Bojach
Kanasku,
gratulacje taaaakie wielkie, ze az ach!
Super czas! Superowe doswiadczenie!
Teraz we dwoje bedziecie na mnie naciskac na ten szanghajski [chce wziac w nim udzial, ale logistycznie i finansowo to troche dla mnie problem ]
Tak czy siak - ciesze sie za Was ogromnie! I - oczywiscie - dzieki "koffanym" Chinom widoku Twych zdjec nie uswiadcze Moze Woflik by mi cos na maila podeslal... ?
gratulacje taaaakie wielkie, ze az ach!
Super czas! Superowe doswiadczenie!
Teraz we dwoje bedziecie na mnie naciskac na ten szanghajski [chce wziac w nim udzial, ale logistycznie i finansowo to troche dla mnie problem ]
Tak czy siak - ciesze sie za Was ogromnie! I - oczywiscie - dzieki "koffanym" Chinom widoku Twych zdjec nie uswiadcze Moze Woflik by mi cos na maila podeslal... ?
-
- Zaprawiony W Bojach
Kanasku,
donosze - zdjecia doszly!!! Pieeekne widoki i - raz jeszcze - piekne wyniki!
I jak Ty ladnie potrafisz wykrzywic ust korale (wyobrazilam sobie, ze to wtedy jeczalas "kur.., gdzie ta meta?"
donosze - zdjecia doszly!!! Pieeekne widoki i - raz jeszcze - piekne wyniki!
I jak Ty ladnie potrafisz wykrzywic ust korale (wyobrazilam sobie, ze to wtedy jeczalas "kur.., gdzie ta meta?"
- robbur
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 44:44
Ale mnie zaskoczyłaś. Półmaraton znienacka. Tak dalej pójdzie, to jeszcze przed półmaratonem mikołajów (masz go ciągle zamiar przebiec?) potajemnie maraton zaliczysz.
Gratulacje. O co konkretnie chodzi z tą dyskwalifikacją i wynikami?
- wisnia
- Zaprawiony W Bojach
ja tu bym się rok do półmaratonu przygotowywała, a ty sobie stwierdziłaś w ostatniej chwili, że jednak go przebiegniesz... szacun
no i mam nadzieję, że pojawicie się niedlugo z Wolfem na liście (dyskwalifikacja? za co?)
no i mam nadzieję, że pojawicie się niedlugo z Wolfem na liście (dyskwalifikacja? za co?)
- wolf1971
- Zaprawiony W Bojach
Wydaje mi się, że zostałem zdyskawalifikowany za start z kobietami. Kobiety startowały 5 min. przed panami. Ponieważ byłem zającem, to nie było innej opcji jak wspólny start. Kanas miała na mnie czekać po starcie? Ślimaczyć się poniżej zakładanego tempa biegu? Miałem odrabiać 5 min straty i gnać tracąc siły? Trochę bez sensu taki oddzielny start, ponieważ i tak na początku było ok. 1800 m asfaltu, lekki podbieg i stawka rociągnęła się na tyle, że najlepsi wyrwali do przodu. Później i tak biegło się gęsiego i w miarę luźno. Fakt, że było miejscami wąsko, ale biegacze ustępowali sobie drogi i obyło się bez kolizji, rwania tempa itd. Mi tam na wyniku nie zależało i mogłem być nawet DNS. Jednak przebiec połówkę i nie być na liście biegaczy, którzy ukończyli bieg... Podobno z tą firmą od pomiaru czasu tak jest. Robią takie numery. Na szczęście błąd juz naprawiony. Jesteśmy sklasyfikowani
- kachita
- Zaprawiony W Bojach
Kanas, gratuluję Czas bardzo ładny
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
- strasb
- Zaprawiony W Bojach
A to nam wycięłaś numer! Gratulacje za bieg, tak zasuwałaś, że zdjęcia się czasem porozmazywały! A teren sobie niezły wybrałaś na debiut.
- Kanas78
- Zaprawiony W Bojach
Jasne, że mam zamiar go przebiec, jedziemy razem z Wolfemrobbur pisze: Ale mnie zaskoczyłaś. Półmaraton znienacka. Tak dalej pójdzie, to jeszcze przed półmaratonem mikołajów (masz go ciągle zamiar przebiec?) potajemnie maraton zaliczysz.
Strasznie spodobało mi się to crossowe wyzwanie, dziś już czuję się super, tylko prawa strona podeszwy nawala