Kachita - komentarze.
Moderator: infernal
- kachita
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Dzięki, Qba!
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
-
- Zaprawiony W Bojach
cała przyjemność po mojej :D
- robbur
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 44:44
Bo to prawdopodobnie jest taki nietypowy dzik. Jakby powiedział pewien bardzo znany pan - zakamuflowana opcja dzikowa. Świadczy o tym chociażby dzikość w jego oczach.zoltar7 pisze::
A poza tym ciekawa jest ta świnka w środku, bo ma zupełnie dziki kolor
-
- Zaprawiony W Bojach
hmm ja nic nie dostarczalam, natomiast na miejscu jest do wypelnienia taki swistek, no ale to juz sie chyba zalatwia za jednym razem odbierajac pakietkachita pisze:To ja może zejdę na tematy biegowe.
Zapisałam się na ten Bieg Niepodległości, ale nie mam pojęcia, o co im chodzi z tą papierową deklaracją uczestnictwa, którą trzeba dostarczyć do biura zawodów. O wysłaniu pocztą nic nie napisali. I co teraz? Mam jechać specjalnie do Wawy, żeby im to wręczyć?
-
- Zaprawiony W Bojach
hehe jakis tydzien temu pierwszy raz zabralam sie do robienia "interwalow". pozniej taka zadowolona wrocilam do domu ... a pozniej sie dowiedzialam o tych 50-90% i juz nie bylam z siebie taka dumna to zupelnie inna bajkaQba Krause pisze:przerwa - 50-90% czasu trwania szybszego odcinka. nie ma to być przerwa do pełnego wypoczynku ale z drugiej strony ma umożliwić wykonanie kolejnego szybkiego odcinka z równą mocą i zaangażowaniem.
ale ktoregos dnia zrobie je od poczatku do konca, w takiej ilosci jaka sobie zaplanowalam, kiedys ...
-
- Zaprawiony W Bojach
to sa tu wieksze grubaski ode mnie?zoltar7 pisze:Ja na ten przykład mam BMI ok. 29...
...obecnie z tendencją wzrostową... buuuuuu
spoko od tych ciasteczek moze Ci tak nie podskoczy a do Rzeznika jeszcze troche czasu, zdarzysz zrzucic
Kachita ale teraz u Ciebie watek szybko sie rozrasta, nie nadarzam z czytaniem
- zoltar7
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: żenująca
Jaki grubasek... toć to sama stal mięśni...LadyE pisze:to sa tu wieksze grubaski ode mnie?zoltar7 pisze:Ja na ten przykład mam BMI ok. 29...
spoko od tych ciasteczek moze Ci tak nie podskoczy a do Rzeznika jeszcze troche czasu, zdarzysz zrzucic
wisz ta klata gladiatora na której widok młode kobiety skromnie spuszczają wzrok
Na Rzeźnika 2014 to ja planuje mieć BMI 18,5
Do ciasteczek mam już wszystko kupione, tylko nie wiem który przepis wybrać (na początek będę piekł). Korcą mnie te z przepisu z BIEGANIA ale z drugiej strony ciasteczko bez cukru to raczej nie jest ciasteczko. A i teraz w sobotę i niedzielę mam spotkania z ciekawymi ludźmi... więc na pieczenie nie będę miał raczej czasu.
Bo ja jestem trol-moderator !LadyE pisze:Kachita ale teraz u Ciebie watek szybko sie rozrasta, nie nadarzam z czytaniem
Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 55:43.00
- Życiówka w maratonie: półmaraton 01:58:41
Ha! wiedziałam - randka z panem od kraula :Dzoltar7 pisze:Jaki grubasek... toć to sama stal mięśni...LadyE pisze:to sa tu wieksze grubaski ode mnie?zoltar7 pisze:Ja na ten przykład mam BMI ok. 29...
wisz ta klata gladiatora na której widok młode kobiety skromnie spuszczają wzrok
Na Rzeźnika 2014 to ja planuje mieć BMI 18,5
Do ciasteczek mam już wszystko kupione, tylko nie wiem który przepis wybrać (na początek będę piekł). Korcą mnie te z przepisu z BIEGANIA ale z drugiej strony ciasteczko bez cukru to raczej nie jest ciasteczko. A i teraz w sobotę i niedzielę mam spotkania z ciekawymi ludźmi... więc na pieczenie nie będę miał raczej czasu.
- zoltar7
- Zaprawiony W Bojach
Pardita zazdrosna?! Wiesz te nagie umięśnione męskie ciała
ps. a czy wiecie, że podobno pływanie jest najchętniej oglądaną dyscypliną sportu przez kobiety, ja to zawsze żartuję, że interesuje je tylko pierwsze 2-3 min. jak chłopcy stają na słupkach (a same wiecie że oni nie wyglądają jak etiopscy długodystansowcy)
Wracając do trolobloga... to dzisiaj przebiegłem 10km (w tym 8 w tempie 5,28 jak na bieg po pseudokrosowej pętli to nawet nie najgorzej, gorzej, że nie udało mi się utrzymać równego tempa. tj. tak aby przynajmniej sześć kilometrów jeden za drugim było w czasie 5,30; za to wczoraj zasnąłem... i nie poszedłem biegać
_ _ _ _ _ _ _
_ _ _ _ _ _ _
Kachita a co u ciebie, miałaś dzisiaj coś biegać, wczoraj klęłaś się na wszystkie świętości, z niewinną miną przysięgałaś, że dzisiaj bieganie?
ps. a czy wiecie, że podobno pływanie jest najchętniej oglądaną dyscypliną sportu przez kobiety, ja to zawsze żartuję, że interesuje je tylko pierwsze 2-3 min. jak chłopcy stają na słupkach (a same wiecie że oni nie wyglądają jak etiopscy długodystansowcy)
Wracając do trolobloga... to dzisiaj przebiegłem 10km (w tym 8 w tempie 5,28 jak na bieg po pseudokrosowej pętli to nawet nie najgorzej, gorzej, że nie udało mi się utrzymać równego tempa. tj. tak aby przynajmniej sześć kilometrów jeden za drugim było w czasie 5,30; za to wczoraj zasnąłem... i nie poszedłem biegać
_ _ _ _ _ _ _
...chyba dzikość jego sercarobbur pisze:Bo to prawdopodobnie jest taki nietypowy dzik.zoltar7 pisze::
A poza tym ciekawa jest ta świnka w środku, bo ma zupełnie dziki kolor
Świadczy o tym chociażby dzikość w jego oczach.
_ _ _ _ _ _ _
Kachita a co u ciebie, miałaś dzisiaj coś biegać, wczoraj klęłaś się na wszystkie świętości, z niewinną miną przysięgałaś, że dzisiaj bieganie?
-
- Zaprawiony W Bojach
spytalabym kto to jest Pan Kraul, ale nie wiem czy wypada
ja ostatnio studiuje ruchy Pana M.P.
http://www.youtube.com/watch?v=RA17go8yfz4
poki co cwicze na sucho
ja ostatnio studiuje ruchy Pana M.P.
http://www.youtube.com/watch?v=RA17go8yfz4
poki co cwicze na sucho
- kachita
- Zaprawiony W Bojach
Biegałam, biegałam, zaraz się wpiszę. Wcześniej nie było kiedy, bo zaraz po bieganiu trzeba było leciec obejrzec mieszkanie, czy aby dobrze wyremontowane i zamówic nowe zasłony do sypialni...zoltar7 pisze:Kachita a co u ciebie, miałaś dzisiaj coś biegać, wczoraj klęłaś się na wszystkie świętości, z niewinną miną przysięgałaś, że dzisiaj bieganie?
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
- zoltar7
- Zaprawiony W Bojach
Jak to MigrenęKachita pisze:A teraz kończę, bo mam migrenę i ekran mnie razi. Stay tuned!
Nie ma na to jakiegoś medykamentu ?
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 55:43.00
- Życiówka w maratonie: półmaraton 01:58:41
Migrena to globus. Kazdej delikatnej kobietce sie zdarza...zoltar7 pisze:Jak to MigrenęKachita pisze:A teraz kończę, bo mam migrenę i ekran mnie razi. Stay tuned!
Nie ma na to jakiegoś medykamentu ?
- strasb
- Zaprawiony W Bojach
No, Kachita, nieźle Ci wyszło to "troszkę szybciej niż w planowanym tempie startowym". Nie zapomnij na zawody krótkiej, mocnej smyczy na "białego Kenijczyka".
-
- Zaprawiony W Bojach
juzem sobie sama znalazla wzmianki o Panie KrauluLadyE pisze:spytalabym kto to jest Pan Kraul, ale nie wiem czy wypada
tez jestem dobrej myslikachita pisze: Zmachałam się na tym treningu, ale już niemal czuję tę superkompensację w czwartek