Komentarz do artykułu Dla takich chwil warto żyć…
- bieganie.pl
- Zaprawiony W Bojach
Skomentuj artykuł Dla takich chwil warto żyć…
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 58:30
Może to i sentymentalne ale dla takich chwil NAPRAWDĘ WARTO ŻYĆ !!:)
- lapka88
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 00:47:14
- Życiówka w maratonie: 04:10:12
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 47:57
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Bardzo fajnie i szczerze napisane... Niesamowite jest to, że w każdym z nas tkwi podobna historia, czasem mniej dramatyczna, czasem bardziej... Ja zacząłem biegać, żeby dodać sobie pewności siebie, której zawsze mi brakowało. Przy okazji okazało się, że schudłem kilka kg w kilka miesięcy i czuję się z tym dobrze.
Wierzę też, że dzięki bieganiu i pokonywaniu własnych słabości udało mi się znaleźć ciekawą pracę, którą zaczynam od poniedziałku...
Pozdrawiam!
Wierzę też, że dzięki bieganiu i pokonywaniu własnych słabości udało mi się znaleźć ciekawą pracę, którą zaczynam od poniedziałku...
Pozdrawiam!
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
Dlaczego ludzie biegają maratony? Nie mam pojęcia, wiem co spowodowało ze pobiegłem pierwszy raz i kolejne. I całkiem nieźle tłumaczy to wikipedia. Podejrzewam że jednak nie dlatego że w Hamburgu biega 20000 a w Paryżu więcej. Wikipedia to słabe źródło informacji, niepewne, ale tu się nie myli - maraton to dystans - legenda.
Szkoda Marcinie że nie napisałeś całego tekstu w pierwszej osobie, jest bardzo osobisty i przez to wartościowy.
Szkoda Marcinie że nie napisałeś całego tekstu w pierwszej osobie, jest bardzo osobisty i przez to wartościowy.
- WIELKI
- Rozgrzewający Się
- Kontakt:
hmm.. Nie napisałem tego w pierwszej osobie, bo chciałem żeby osobaWojtek W pisze:Dlaczego ludzie biegają maratony? Nie mam pojęcia, wiem co spowodowało ze pobiegłem pierwszy raz i kolejne. I całkiem nieźle tłumaczy to wikipedia. Podejrzewam że jednak nie dlatego że w Hamburgu biega 20000 a w Paryżu więcej. Wikipedia to słabe źródło informacji, niepewne, ale tu się nie myli - maraton to dystans - legenda.
która to przeczyta poczuła się tak jakby sama tam była i to przeżywała.
Sam nie wiem czy dobrze zrobiłem...
a Wy jak uważacie?
Czy udało mi się
choć w części sprawić że to emocje do
Ciebie dotarły?
- lary10031992
- Rozgrzewający Się
Jak mawiał Ghandi to nie ważne co robisz w życiu, ale ważne żebyś coś robił. Dla jednych może być to bieganie a dla innych coś innego. W końcu człowiek jest stworzony by dążyć do celu, by mieć jakiś punkt odniesienia... Pzdr