czy chodziło o mieszankę wybuchowa siarkowodoru, metanu i tlenu, taki napęd odrzutowy z turbodopalaczem dający dodatkowy szwung przy puszczaniu baków pod wodą w trakcie pływaniaBzium pisze:Ja słyszałem ze za czasów NRD pływakom wtłaczano tlen w tyłek by byli bardziej nośni....olotraper pisze:Słyszałem, że efedryna albo leki przeciwastmatyczne daję dobre efekty . Redbull natomiast dodaje skrzydeł. Można też przed biegiem nawdychać się czystego tlenu. Bzium, co jeszcze można dordzić .Muszu pisze:Cześć Drodzy Trenerzy $ ,
chciałby poprawić swój dotychczasowy wynik w teście o jakieś 160m.
Co mogę zrobić by ten wynik osiągnąć w zaledwie kilka dni?
Czy taka odległość to kwestia lepszego rozgrzania się przed samym biegiem ??
Z góry dziękuje za wszelkie rady.
Jacek
Co do biegania to musisz sobie odpowiedzić na zasadnicze pytanie....czy podczas ostatniego testu wygrałeś walkę z własnym Ja i uzyskałeś taki wynik.... Bo jeśli nie przezwyciężyłeś samego siebie to jest jeszcze możliwe By się polepszyć i pobiec więcej...a czy aż 160m? hm sto 60 to dużo...ale niemożliwe nie istnieje jak to mawia Bzium
KATOWICE - Stadion AWF, ul. T. Kościuszki 84, Sobota 9:30!
- olotraper
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 01:01:45
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
-
- Zaprawiony W Bojach
No wlasnie Dobrze Nasz Treneiro mówi Psycha Muszu Psycha Jak masz mocną to nawet 161m zrobisz No chyba że w istocie ostatnio dałeś z siebie WSZYSTKO, bo jesli tak to musialbym dolaczyc ten obrazek z serii" zesrać sie a nie dać się"Bzium pisze:
Co do biegania to musisz sobie odpowiedzić na zasadnicze pytanie....czy podczas ostatniego testu wygrałeś walkę z własnym Ja i uzyskałeś taki wynik.... Bo jeśli nie przezwyciężyłeś samego siebie to jest jeszcze możliwe By się polepszyć i pobiec więcej...a czy aż 160m? hm sto 60 to dużo...ale niemożliwe nie istnieje jak to mawia Bzium
- Mendel
- Wyga
- Życiówka na 10k: 56:38
Na głównej stronie portalu Bieganie.pl fantastyczny artykuł o Bronisławie Malinowskim, polecam http://bieganie.pl/?show=1&cat=238&id=3307
- Bzium
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 51:08 bieżnia
ja bym to zrobił , ale moze sam się sprawdze? zobaczymy ile będzie chętnych z naszego BBLMendel pisze:Ktoś będzie w sobotę biegł Coopera ? Bo szukam "zająca", treneiro kazał poprawić trochę wynik
Bzium - Forever!!!
"BÓL PRZEMIJA - CHWAŁA POZOSTAJE"
http://www.youtube.com/watch?v=FCo7Wn7G ... re=related
-
- Zaprawiony W Bojach
Niema Mnie to się będzie sprawdzał eh a moze jednak zdąże przed wyjazdem na poznan ale to ewentualnie pokibicować tylko komu ?
- Bzium
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 51:08 bieżnia
Jak to komu...wszystkim z BBL...mi nie musisz bo bez tego sobie poradzexenon1981 pisze:Niema Mnie to się będzie sprawdzał eh a moze jednak zdąże przed wyjazdem na poznan ale to ewentualnie pokibicować tylko komu ?
Bzium - Forever!!!
- olotraper
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 01:01:45
- Kontakt:
- Mendel
- Wyga
oki, w sobotę ustalimy taktykęolotraper pisze:jak chcesz to Cie pociągnę na 2400.Mendel pisze:Ktoś będzie w sobotę biegł Coopera ? Bo szukam "zająca", treneiro kazał poprawić trochę wynik
-
- Zaprawiony W Bojach
Olo takie słownictwo Na Tym forum jest niedozwoloneolotraper pisze: jak chcesz to Cie pociągnę na 2400.
Wiesz jakie z Darkiem mamy zryte berety
na szczęście Darek powiedzial że sam sobie poci.... da sobie rade sam
- Mendel
- Wyga
Zaczynam się Was bać .... Już nigdy nie schylę się po mydło w Waszej obecnościxenon1981 pisze:Olo takie słownictwo Na Tym forum jest niedozwoloneolotraper pisze: jak chcesz to Cie pociągnę na 2400.
Wiesz jakie z Darkiem mamy zryte berety
na szczęście Darek powiedzial że sam sobie poci.... da sobie rade sam
-
- Zaprawiony W Bojach
hah no wlasnie ja jade w Niedziele do Poznania pozdrowic kolegów z słynnego Chóru Słowików
- wolfi
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
Ja Damianie nie pogardzę Twoim fanatycznym dopingiem
A w przyszłą sobotę są bardzo ciekawe zawody w Biatlonie w Siemianowicach.
I pamiętajcie zbieramy nakrętki
A w przyszłą sobotę są bardzo ciekawe zawody w Biatlonie w Siemianowicach.
I pamiętajcie zbieramy nakrętki