Bzium pisze:A widział dzisiaj ktoś wyniki z zawodów w Żorach???
Nasza koleżanka NATKA.....3m w generalce kobiet a zgłoszona w końcu jako... :D
37:48... a Xenonik znów za nią:)
Zgloszona jako BiegamBoLubie Katowice
![hej :hej:](./images/smilies/icon_razz.gif)
Bzium pisze:A widział dzisiaj ktoś wyniki z zawodów w Żorach???
Nasza koleżanka NATKA.....3m w generalce kobiet a zgłoszona w końcu jako... :D
37:48... a Xenonik znów za nią:)
to co teraz bo wychodze?Fuerte25 pisze:Smacznexenon1981 pisze:Wytrzymalem tylko 5kmod 6 zaczela mi się systematycznie oddalać ale do samego końca widziałem ją przed sobą
Za szybko zaczeliśmy
Miałem zejść ponizej 38 ale w koncu moje 38:41 nie są takie złe jak na tydzien przed Maratonem
Tego się bede trzymal
Na wiosne nie dam Natce już szans. Muszę tylko skorzystać z Jej tajnej diety jakś zastosowała po zawodach ale nie będe tej tajemnicy zdradza
Smaczne bylo Natalio ?:)
ale nie jest to dieta zwyciescy
Nie moge sie doczekac na wiosne
a narazie pocwiczyles szybkosc przed maratonem
hehexenon1981 pisze:Pawle J. zobacz No jakie trzaskamy w Katowicach wyniki dla BiegamBoLubię KatowiceMyślę że zasłużyliśmy conajmniej na jeszcze jedną zgrzewkę Powerade'u
i jakiś otwarty rachunek w jednej z słynnych restauracji dla zwycięsców
Bo zajmę sie jej szkoleniem i będzie półmaraton biegała co najmniej 10 minut szybciej niż teraz..xenon1981 pisze:Dario nie odpowiedziales Mi
Jeszcze nie odkrylamBzium pisze:to co teraz bo wychodze?Fuerte25 pisze:Smacznexenon1981 pisze:Wytrzymalem tylko 5kmod 6 zaczela mi się systematycznie oddalać ale do samego końca widziałem ją przed sobą
Za szybko zaczeliśmy
Miałem zejść ponizej 38 ale w koncu moje 38:41 nie są takie złe jak na tydzien przed Maratonem
Tego się bede trzymal
Na wiosne nie dam Natce już szans. Muszę tylko skorzystać z Jej tajnej diety jakś zastosowała po zawodach ale nie będe tej tajemnicy zdradza
Smaczne bylo Natalio ?:)
ale nie jest to dieta zwyciescy
Nie moge sie doczekac na wiosne
a narazie pocwiczyles szybkosc przed maratonem
BiedactwoBzium pisze:Bo zajmę sie jej szkoleniem i będzie półmaraton biegała co najmniej 10 minut szybciej niż teraz..xenon1981 pisze:Dario nie odpowiedziales Mi
Satysfakcjonująca odpowiedź???
Oj nie wiem....nie znamy sie tyle.. co ja z NAtą..xenon1981 pisze:BiedactwoBzium pisze:Bo zajmę sie jej szkoleniem i będzie półmaraton biegała co najmniej 10 minut szybciej niż teraz..xenon1981 pisze:Dario nie odpowiedziales Mi
To może Mnie też weźmiesz pod swoje skrzydła?
Oj nie wiem....nie znamy sie tyle.. co ja z NAtą..xenon1981 pisze:BiedactwoBzium pisze:Bo zajmę sie jej szkoleniem i będzie półmaraton biegała co najmniej 10 minut szybciej niż teraz..xenon1981 pisze:Dario nie odpowiedziales Mi
To może Mnie też weźmiesz pod swoje skrzydła?
Fuerte25 pisze:
Tylko nie Nata!!oj chyba przez ostatni rok lepiej sie znacie niz my
poza tym z forum wynika, ze macie duzo roznych tejemnic
BRAWO...takie podejście mi się podoba.xenon1981 pisze:Nie wstydzę się swojej przeszlosci Bziumikuale nie zaglądam w Nią tak często Jak Ty
Liczy się Dziś i Jutro
a rysuje się w tęczowych barwach