WARSZAWA - Stadion RKS SKRA, Wawelska 5, sobota 9:30
- kuxa
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Beatko jesteś jeszcze tutaj http://wasylfoto.pl/archiwum.php w pierwszej części pt.Prolog, zdjęcie nr 42 :D.... aaa na 43 i sam "ojciec dyrektor" Adam
Jeśli widzisz błędy lub literówki to znaczy że piszę z telefonu
Kuxa's road to running
Komentarze do bloga
My Endomondo
My SportsTracker
- beata
- Ekspert/Trener
A, tak, dzięki wielkie !kuxa pisze:Beatko jesteś jeszcze tutaj http://wasylfoto.pl/archiwum.php w pierwszej części pt.Prolog, zdjęcie nr 42 :D.... aaa na 43 i sam "ojciec dyrektor" Adam
Nie ma za bardzo czasu na przeszukiwanie tych wszystkich galerii ...
- bartorz
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: kiepska
UWAGA, UWAGA (ogłoszenie parafialne )
W najbliższą sobotę zajęcia BiegamBoLubię w stolicy odbędą się wyjątkowo o godz. 13:00 na terenie Akademii Wychowania Fizycznego (ul. Marymoncka 34).
W menu mnóstwo atrakcji, w tym dwie główne:
1. Testy Coopera (zgodnie z planem, tak jak w pozostałych 15 miastach Polski)
2. Wizyta i wspólny trening z czwartym zawodnikiem globu i pierwszym w Europie na 800 m - Marcinem Lewandowskim!
Więcej szczegółów nt. wydarzeń powiązanym z pojawieniem się Marcina na BBL jeszcze dziś w serwisie BiegamBoLubie.com.pl
Pozdr!
W najbliższą sobotę zajęcia BiegamBoLubię w stolicy odbędą się wyjątkowo o godz. 13:00 na terenie Akademii Wychowania Fizycznego (ul. Marymoncka 34).
W menu mnóstwo atrakcji, w tym dwie główne:
1. Testy Coopera (zgodnie z planem, tak jak w pozostałych 15 miastach Polski)
2. Wizyta i wspólny trening z czwartym zawodnikiem globu i pierwszym w Europie na 800 m - Marcinem Lewandowskim!
Więcej szczegółów nt. wydarzeń powiązanym z pojawieniem się Marcina na BBL jeszcze dziś w serwisie BiegamBoLubie.com.pl
Pozdr!
- kuxa
- Stary Wyga
bardzo chetnie bym sie sprawdzi
a tylko czy bedzie ktos z dziecmi? bo ja mam mojego 4letniego terroryste i chetnie bym go wziela ze soba jesli bedzie pogoda jakies towarzystwo do zabawy resorakami naprzyklad .
a tylko czy bedzie ktos z dziecmi? bo ja mam mojego 4letniego terroryste i chetnie bym go wziela ze soba jesli bedzie pogoda jakies towarzystwo do zabawy resorakami naprzyklad .
Jeśli widzisz błędy lub literówki to znaczy że piszę z telefonu
Kuxa's road to running
Komentarze do bloga
My Endomondo
My SportsTracker
- beata
- Ekspert/Trener
Uwaga, ogłoszenie nr 2 .
Dla tych z Was, którzy nie chcą, albo nie mogę być o 13. na AWF-ie i biegać testu Coopera, nasze zajęcia na Skrze odbędą się niezmiennie, jak w każdą sobotę .
Zatem zapraszam jutro o 9.30 na stadion Skry.
A późnej - można pojechać na test .
Dla tych z Was, którzy nie chcą, albo nie mogę być o 13. na AWF-ie i biegać testu Coopera, nasze zajęcia na Skrze odbędą się niezmiennie, jak w każdą sobotę .
- kri100f
- Wyga
- Życiówka na 10k: 00:48:20
- Życiówka w maratonie: 04:26:40
wiadomość dobra ale pomysł testu Coopera po treningu to raczej w kategoriach żartu bym traktował (na co wskazuje uśmiech na końcu postu ) - poprzedni czerwcowy tak pobiegłem i po 40 minutach treningu nie zostało już wystarczająco sił na zaliczenie testu na oczekiwanym poziomie.
Jednak nie do przecenienia jest poświęcenie i dobra wola naszej niezawodnej trenerki
A wiecie może jak ma wyglądać ta sztafeta z mistrzem Lewandowskim?
Jednak nie do przecenienia jest poświęcenie i dobra wola naszej niezawodnej trenerki
A wiecie może jak ma wyglądać ta sztafeta z mistrzem Lewandowskim?
Kto ma nogi do biegania... niechaj biega :)
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
W zależności od liczby chętnych - będą sztafety od 4x200 m do lub 8x100 m.
Ewentualnie mix - zależy od tego ile będzie osób.
Ewentualnie mix - zależy od tego ile będzie osób.
- bennykuleczka
- Wyga
- Życiówka na 10k: 00:56:46
Beato, super newsbeata pisze:Uwaga, ogłoszenie nr 2 .
mówiąc szczerze to nie chce mi się jechać na AWF - pewnie będzie bardzo duzo osób w związku z pojawieniem się takich biegowych sław. Test Coopera mozemy zrobic sobie sami na Skrze (albo bieg na 3000m, w zasadzie na to samo wychodzi )
Sztafecie życzę oczywiście zwycięstwa.
Pozdrawiam,
T
- beata
- Ekspert/Trener
Dzięki za dzisiejszy trening !
Było kameralnie, trochę zimno, ale miło: cały stadion dla nas . Było trochę ćwiczeń i trochę siły biegowej, a dla chętnych sprawdzian na 1km . Chętnych było troje, w tym - ja .
Było kameralnie, trochę zimno, ale miło: cały stadion dla nas . Było trochę ćwiczeń i trochę siły biegowej, a dla chętnych sprawdzian na 1km . Chętnych było troje, w tym - ja .
- bennykuleczka
- Wyga
- Życiówka na 10k: 00:56:46
Ja również dziękuję za sobotni trening.beata pisze:Dzięki za dzisiejszy trening !
Spóźniłem się niestety, ale w studenckim kwadransie się chyba wyrobiłem
Myślę że do 'kameralności' musimy się powoli przyzwyczajać...
a co do zimna - moim zdaniem było idealnie na bieganie. o zimnie porozmawiamy przy śniegu z deszczem, albo -15
cieszę się, że zdecydowałem się na ten 1km i bardzo dziękuję za 'poprowadzenie'. odpadłem na ostatnich 300 m ale pierwsze 500 m zrobiliśmy w tempie 3:30-3:35. jeszcze chyba nigdy nie zrobiłem tak szybko jednego kółka
Dzięki Beata!
coraz bardziej podobają mi się takie krótsze dystanse - przynajmniej raz na jakiś czas warto rozwinąć większą prędkość.
a jak poszła sztafeta i test Coopera?
Pozdrawiam,
TS
- piglet
- Wyga
- Życiówka na 10k: 39:43
- Życiówka w maratonie: 3:15:06
Marcin okazał się niezwykle miłym gościem. Rozdawał uśmiechy na prawo i lewo.
Fajnie jest kibicować potem w TV komuś takiemu.
Sztafetę potraktował - tak jak i całą akcję - nie sportowo tylko zabawowo.
Wygrani mieli ok. 1:50.
Co do Coopera to było ze sto osob. Najlepiej wypadł chyba Sebastian (Słonik) 3650 m.
Impreza super i warto namwóić innych naszych mistrzów na takie spotkania. Dla mnie to najlepsza promocja sportu.
Fajnie jest kibicować potem w TV komuś takiemu.
Sztafetę potraktował - tak jak i całą akcję - nie sportowo tylko zabawowo.
Wygrani mieli ok. 1:50.
Co do Coopera to było ze sto osob. Najlepiej wypadł chyba Sebastian (Słonik) 3650 m.
Impreza super i warto namwóić innych naszych mistrzów na takie spotkania. Dla mnie to najlepsza promocja sportu.
1000m - 2:56, 1500m - 5:18, 3000m - 11:09, 5km - 19:07, 10km - 39:38, 15km - 1:00:06, 21,1km - 1:28:28, 42,2km - 3:15:06
- beata
- Ekspert/Trener
No, to ciesze się, że pomogłam .bennykuleczka pisze:cieszę się, że zdecydowałem się na ten 1km i bardzo dziękuję za 'poprowadzenie'. odpadłem na ostatnich 300 m ale pierwsze 500 m zrobiliśmy w tempie 3:30-3:35. jeszcze chyba nigdy nie zrobiłem tak szybko jednego kółka
Dzięki Beata!
coraz bardziej podobają mi się takie krótsze dystanse - przynajmniej raz na jakiś czas warto rozwinąć większą prędkość.
Tak naprawdę, wszystko przez mojego kolegę Tomka, on tak mocno pociągnął . To chyba dobry pomysł, żeby czasem zrobić taki mocny, krótki sprawdzian. Ja mogę być zającem .
Krótsze dystanse są jak najbardziej ok, także w treningu maratońskim. Zapobiegają zaczłapaniu się, za to pozwalają nabrać mocy i dynamiki. Ja polecam. Z tego, co pamiętam Krzysiek - kri100f, po maratońskim debiucie, też planował w kolejnym roku skupić się na szybkości: to całkiem dobry pomysł !
- piglet
- Wyga
- Życiówka na 10k: 39:43
- Życiówka w maratonie: 3:15:06
Za cztery tygodnie bedzie czas na sprawdzian przed Biegiem Niepodległości.
Czy można zrobić podczas zajęć test na 5 km ?
Czy można zrobić podczas zajęć test na 5 km ?
1000m - 2:56, 1500m - 5:18, 3000m - 11:09, 5km - 19:07, 10km - 39:38, 15km - 1:00:06, 21,1km - 1:28:28, 42,2km - 3:15:06
- bartorz
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: kiepska