![uśmiech :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
![oczko ;-)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
A co do lekarstw to mówiłem Wolfiemu, że chyba przestał łykać Xanax
![uśmiech :-)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
A o "Ulicznicy' pierwszy pisałem
![uśmiech :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
ja o zapędach Ulicznych u Naty wiedziałem już w 2003 lub 4 dy ją poznałem. Widziałem to w jej....oczach:)xenon1981 pisze:Bziumik, Nie każdy jest tak twardy jak TyDo ciebie z wazelinką nigdy nie podejdę
A co do lekarstw to mówiłem Wolfiemu, że chyba przestał łykać Xanaxale może przestraszył się Challenge'ów
A o "Ulicznicy' pierwszy pisałemTo jest wazelina?
xenon1981 pisze:Co do tego zrzucania to mogę spróbowaćolotraper pisze:Ponieważ wszyscy się wyzywają od bieżników ulicznic i nie tylko, to ja chcę Was wyzwać w dwóch dyscyplinach.
Pierwsza dla przyjemności. Siłowanie na rękę, tzw. arm-restling
Druga, kto więcej zrzuci kg do wiosny.
Kto przyjmuje?bo chcę z 5 kilo zrzucić
Chwileczke! Prosze tutaj o moich pieknych lydkach na forum nie dyskutowac!Bzium pisze:ja o zapędach Ulicznych u Naty wiedziałem już w 2003 lub 4 dy ją poznałem. Widziałem to w jej....oczach:)xenon1981 pisze:Bziumik, Nie każdy jest tak twardy jak TyDo ciebie z wazelinką nigdy nie podejdę
A co do lekarstw to mówiłem Wolfiemu, że chyba przestał łykać Xanaxale może przestraszył się Challenge'ów
a zwróciłeś uwagę na jej łydy "grubaśne"??
xenon1981 pisze:Niedo tej pory Była "Bieżnią"
Fuerte25 pisze:Chwileczke! Prosze tutaj o moich pieknych lydkach na forum nie dyskutowac!Bzium pisze:ja o zapędach Ulicznych u Naty wiedziałem już w 2003 lub 4 dy ją poznałem. Widziałem to w jej....oczach:)xenon1981 pisze:Bziumik, Nie każdy jest tak twardy jak TyDo ciebie z wazelinką nigdy nie podejdę
a zwróciłeś uwagę na jej łydy "grubaśne"??to tylko pokazuje jaki duzy potencjal jest jeszcze we mnie
moze ulica juz za rok? Mysle nad tym intensywnie
Zawsze lubilam ulice...
zobaczymyFuerte25 pisze:
Teraz to juz napewno nie masz ze mna szans... Po nazwaniu mnie "ulicznica"nawet w maratonie sie nie dam!
"krolowa biezni" wystarczy...
oj oj..nie skomentuje ale nie dostaniesz powereda...za takie obraźliwe teksty. wstyd mi za CIebie.xenon1981 pisze:zobaczymyFuerte25 pisze:
Teraz to juz napewno nie masz ze mna szans... Po nazwaniu mnie "ulicznica"nawet w maratonie sie nie dam!
Tylko z takimi wyzwaniami jest jeden problem
Zawsze możesz powiedzieć Że mi Dałaś
..
no że mi dałaś... się przelecieć czy też innymi słowy wygrać
CO? jaki kosciol? jakie modlitwy? jeszcze moze, ze na PIS glosuje co? ja tylko z wygladu taka grzecznaBzium pisze:oj oj..nie skomentuje ale nie dostaniesz powereda...za takie obraźliwe teksty. wstyd mi za CIebie.xenon1981 pisze:zobaczymyFuerte25 pisze:
Tylko z takimi wyzwaniami jest jeden problem
Zawsze możesz powiedzieć Że mi Dałaś
..
no że mi dałaś... się przelecieć czy też innymi słowy wygrać
Nata chodzi do kościoł, modli się co wieczór..a TY...takie teksty do niej...ehhhh
No, a Ja już myślałem że jestem jedynym Satanistą na forum. Witamy w piekleFuerte25 pisze: CO? jaki kosciol? jakie modlitwy? jeszcze moze, ze na PIS glosuje co? ja tylko z wygladu taka grzeczna![]()
Jestem zbyt ambitna zeby komus cos dac za darmo, wiec nie musisz sie o zadne fory obawiacza darmo...w sensie bez walki...bo z wami to nigdy nie wiadomo co sobie pomyslicie
Ja juz dawno zostalam skazana na piekloxenon1981 pisze:No, a Ja już myślałem że jestem jedynym Satanistą na forum. Witamy w piekleFuerte25 pisze: CO? jaki kosciol? jakie modlitwy? jeszcze moze, ze na PIS glosuje co? ja tylko z wygladu taka grzeczna![]()
Jestem zbyt ambitna zeby komus cos dac za darmo, wiec nie musisz sie o zadne fory obawiacza darmo...w sensie bez walki...bo z wami to nigdy nie wiadomo co sobie pomyslicie
spoko, wiem, że bezbożnik z Ciebie.Fuerte25 pisze:
CO? jaki kosciol? jakie modlitwy? jeszcze moze, ze na PIS glosuje co? ja tylko z wygladu taka grzeczna![]()