no to jestem
- Sophie
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Bartek kejt ogolnie rzecz biorac pochodzi od imienia Kasia, kolezanka tez ma tak na imie, mieszka w klatce obok i nawet jestesmy w tej samej sieci ) trudno mi teraz ustalic, ktora z nas pierwsza zaczela uzywac tego nicka, a nie chcialam sie tutaj wipsywac jako kejt2
"...w ich oczach byla bowiem absolutna niewiedza świata. Sto razy chcial wyjść zza pulpitu i udusic panienki..."
- Sophie
- Wyga
Irko S. - z pojeciem "rytmow" to i owszem sie spotkalam, ale "rytm techniczny"? najpierw mi powiedz czy jest roznica, a jesli tak to jaka, bo tego drugiego wyrazenia nie slyszalam
"...w ich oczach byla bowiem absolutna niewiedza świata. Sto razy chcial wyjść zza pulpitu i udusic panienki..."
-
- Zaprawiony W Bojach
rytm techniczny to może jakaś szkoła galicyjska, albo cos podobnego.
Swoją drogą to nigdy poza klubem i juniorami nie widziałem ludzi biegających rytmy. Jak już amatorzy biegacze mówili, że biegają "rytmy" to to raczej były sprinty na 100m niż rytmy.
Swoją drogą to nigdy poza klubem i juniorami nie widziałem ludzi biegających rytmy. Jak już amatorzy biegacze mówili, że biegają "rytmy" to to raczej były sprinty na 100m niż rytmy.
ENTRE.PL Team
- stachnie
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: 3:10:04
- Kontakt:
Hmmm... Sophie, biegasz w krakowskim AZS-ie? A na której uczelni? Bo może się znamy z widzenia, z zawodów międzyuczelnianych...
Pozdrawiam,
Sławomir Stachniewicz.
Pozdrawiam,
Sławomir Stachniewicz.
- Sophie
- Wyga
stachnie - przypuszczam, ze jeszcze sie nie widzielismy, ale pewnie sie zobaczymy bo w AZSie UJ biegam dopiero od lutego
no chyba, ze byles w tamtym roku na MP w biegach przelajowych w Warszawie na WAT?
no chyba, ze byles w tamtym roku na MP w biegach przelajowych w Warszawie na WAT?
- stachnie
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: 3:10:04
- Kontakt:
AZS UJ??? Przecież to moja uczelnia! Tyle, że studia skończyłem 9 lat temu, nie chodzę na treningi i tylko czasem biorę udział w zawodach (przełaje na Błoniach, Liga Międzyuczelniana, Bieg Kościuszkowski). Tylko nie pomyl mnie z Przemkiem Gedlem (jest o rok starszy ode mnie) ;)Quote: from Sophie on 9:52 am on April 25, 2003
stachnie - przypuszczam, ze jeszcze sie nie widzielismy, ale pewnie sie zobaczymy bo w AZSie UJ biegam dopiero od lutego
Aby brać udział w MP, musiałbym być studentem.no chyba, ze byles w tamtym roku na MP w biegach przelajowych w Warszawie na WAT?
Pozdrawiam,
Sławomir Stachniewicz.