Kachita - komentarze.

Komentarze do blogów treningowych, komentujcie w tym dziale w nie w blogach

Moderator: infernal

Awatar użytkownika
zoltar7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: żenująca
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Witamy tydzień biegowy w Tchibo.

Obrazek
Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

:hej: :hej:

A tymczasem nie udało się pobiegać wczoraj, organizm się zbuntował i zastrajkował. Ech, starość nie radość :echech:
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
Awatar użytkownika
zoltar7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Jeśli cię to pocieszy, to ja też nie biegałem wczoraj :hej:

Wczoraj był cross training, znaczy się mycie okien, podłóg itp. ćwiczenia ogólnorozwojowe :ojoj:
Awatar użytkownika
T.time
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Kachita, a mogę mnieć do Ciebie prośbę? Czy przy okazji delektowania się tymi ciuchami biegowymu w Tchibo mogłabyś obmacać te ocieplane leginsy? Wyglądają bardzo zachęcająco na stronce ale nie mam okazji zamówić inaczej niz przez net (w moim mieście tchibo występuje w jakiejś szczątkowej wersji), a jednak organoleptyczny test byłby wskazany :hej:
A jak jest u nich z rozmiarami? takie 36 to u nich nasze 36 czy amerykańskie?
Awatar użytkownika
Kanas78
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Proszę, link do rozmiarówki Tchibo:

http://www.tchibo.pl/Damskie-cieplochro ... 08427.html

po prawej stronie na niebiesko masz "ustalanie właściwego rozmiaru" tam kliknij :)

ja się wymierzyłam dokładnie i rozmiarowo przyszło bez pudła :taktak:
Obrazek Obrazek

Obrazek

"Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz". Mahatma Gandhi
Awatar użytkownika
T.time
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

i co, masz takie spodenki? Fajne są? Przydadzą się na jesienno-zimowe galopy. Tylko trochę połyskliwie wyglądają :ble:
Awatar użytkownika
Kanas78
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

no nie, nie mam takich portek
ale wszystkie rzeczy, które mam z Tchibo bardzo sobie chwalę
mam spódniczkę biegową, kurtkę przeciwdeszczową biegową i są super
mój chop ma też od nich spodnie dresowe i też są ok
dobra jakość za rozsądną cenę, tak mi się wydaje
i te fajne rzeczy naprawdę szybko znikają ze sklepów
Obrazek Obrazek

Obrazek

"Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz". Mahatma Gandhi
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

T.time pisze:Kachita, a mogę mnieć do Ciebie prośbę? Czy przy okazji delektowania się tymi ciuchami biegowymu w Tchibo mogłabyś obmacać te ocieplane leginsy? Wyglądają bardzo zachęcająco na stronce ale nie mam okazji zamówić inaczej niz przez net (w moim mieście tchibo występuje w jakiejś szczątkowej wersji), a jednak organoleptyczny test byłby wskazany :hej:
A jak jest u nich z rozmiarami? takie 36 to u nich nasze 36 czy amerykańskie?
No problemo, pomacam i zdam relację. Przy okazji też przymierzę i zobaczę, jak leżą - część ciuchów od nich leży na mnie OK (na przykład kurtka, bluza i getry 3/4), a część nie do końca (np. ta spódniczka biegowa, którą ma Kanas78 i jakieś tam spodnie do fitnessu). Ale cóż, natura obdarzyła mnie taką figurą i muszę z tym żyć ;)
zoltar7 pisze:Jeśli cię to pocieszy, to ja też nie biegałem wczoraj

Wczoraj był cross training, znaczy się mycie okien, podłóg itp. ćwiczenia ogólnorozwojowe
Zoltarku, lejesz miód na moje serce. :bum: Podejrzewam, że pakowanie kartonów do przeprowadzki można uznać za ćwiczenia siłowe ;) Gdyby tylko kręgosłup mnie tak nie napier*alał... :lalala:
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
Awatar użytkownika
zoltar7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

kachita pisze:Podejrzewam, że pakowanie kartonów do przeprowadzki można uznać za ćwiczenia siłowe ;) Gdyby tylko kręgosłup mnie tak nie napier*alał... :lalala:
Myśle, że dźwiganie kartonów (niezgodnie z przepisami BHP) to klasyczny martwy ciąg. Nic dziwnego, że cię tak kręgosłup napier*ala
LadyE
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

dziewczynki mam do Was prosbe. gdyby ktoras miala okazje przymierzac to: http://www.tchibo.pl/Cieplochronna-bluz ... 08690.html
to sprawdzcie prosze czy ... przeslania Wam pupe :hahaha: wzielam najmniejszy rozmiar (34) a mimo to wygladam troche w tym jak w sukience :hahaha: zastanawiam sie jednak czy nie zwrocic :ojoj:
ta czarna z ukosnym suwakiem w rzeczywistosci jest jeszcze ladniejsza jak na zdjeciu. spokojnie mozna zalozyc ja do zwyklych spodni :taktak: aaahhh :bum:
Awatar użytkownika
wisnia
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

kurczę, tak tu dyskutujecie tym Tchibo, że musiałabym kiedyś zajrzeć. a widziałam ostatnio gazetkę i rzeczywiście ciuchy wyglądały przednio, a i ceny przystępne. :)
pardita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 55:43.00
Życiówka w maratonie: półmaraton 01:58:41

Nieprzeczytany post

Dziewczyny,

ma ktoras z Was ta kurtke biegowa wiatroszczelna za 129 pln??? Bardzo mi sie podoba. http://www.tchibo.pl/Damska-wiatroszcze ... 08518.html
Jak sie ma sprawa z rekawami? Jak długie?
(Po mnie widac, żem od małpy - wzrost lichy 161cm, a jak łapy rozłoże, to od paluszka do paluszka 167cm, stąd pytanie o rękawy..)
Myślicie, że na zimę to taka wystarczy plus jakaś cieplejsza bluza, na przykład taka ładna ciepłochronna bluza do biegania http://www.tchibo.pl/Cieplochronna-bluz ... 08690.html :hej:

Tak, wiem, kto się pierwszy wypowie - Zoltar. :oczko:
Awatar użytkownika
zoltar7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

pardita pisze:Dziewczyny,

Kurtki nie widziałem, ale wypowiadam się jako pierwszy :bleble:
Zoltar czuwa :ojoj:

ps.
A tak swoją drogą, to wiem o różnych kompleksach kobiet, od klasycznych typu za małe/za duże piersi, za gruba pupa, za grube uda itp. ale za długie ręce ?! To dla mnie zupełna nowość :ech:
Luthien41
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: 51:00
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Cześć Kachita:) Czytam sobie Twojego bloga od jakiegoś czasu (jak i resztę kobiecych wątków) ale sama nie bloguję. Wydaje mi się że jakiś czas temu (raczej dawno) podawałaś link do strony w której można sobie było wyznaczyć zakresy treningowe biorąc pod uwagę też HR spoczynkowe, nie tylko HR max. Ale nie mogę znaleźć teraz... Mogłabyś przypomnieć? A jak to nie było u Ciebie może jakaś dobra dusza się ulituje i wrzuci :) Pozdrawiam! Kasia
pardita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 55:43.00
Życiówka w maratonie: półmaraton 01:58:41

Nieprzeczytany post

zoltar7 pisze:
pardita pisze:Dziewczyny,

Kurtki nie widziałem, ale wypowiadam się jako pierwszy :bleble:
Zoltar czuwa :ojoj:

ps.
A tak swoją drogą, to wiem o różnych kompleksach kobiet, od klasycznych typu za małe/za duże piersi, za gruba pupa, za grube uda itp. ale za długie ręce ?! To dla mnie zupełna nowość :ech:
Ach czy ja wiem, czy to kompleks... to FAKT ;) A swoja droga mialam kiedys takiego bardzo wysokiego kolege z bardzo dlugimi łapami i mógł mordę komuś obijać, a ten ktoś nie był w stanie go dosięgnąć :) Tyle, że ja jestem średnio wysoka, no ale komuś tak do 160cm też bym mogła w ten sposób mordę obić :)

Dziwczyny i Zoltar, podbijam moje pytanie o kurtałkę ;)
ODPOWIEDZ