Biegaj z "Saska Sport" w Gorzowie Wlkp.

Awatar użytkownika
początkujący
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Właśnie wróciłem z rowerku! :taktak: Z tym nie mam problemu. Jeżdzę praktycznie codziennie od niepamiętnych czasów. Choć w tym roku mocno przespałem jazdę po lasach. Ostatnie 3 dni po 42-46 km. Gorzej z bieganiem. Choć był czas, że człapałem już półmaratonik po manhatanie :taktak: Pozdrawiam gorąco! :hej:
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
Female Forrest Gump
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 0:51
Życiówka w maratonie: 4:44

Nieprzeczytany post

i ja wróciłam! noga cała ! :bum: supeeeeeeeeeeeeeeeeer :hej: :hej: :hej: wpadaj na akcję biegową w niedzielę (każdą!) na 9 30 na 1 piętrze w watralu. świetna ekipa, zróżnicowana pod względem zaawansowania biegowego.Na prawdę, uwierz, że warto :hej: :hej: :hej:
Awatar użytkownika
jasiozary
Stary Wyga
Stary Wyga
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Ja obecnie w okresie roztrenowania biegam wokół parku Kopernika... Masę ludzi można tam spotkać od 18... Czy w Gorzowie ktoś kiedyś pomyśli o biegających?
http://nastadiony.pl

info + galeria + stadiony
Awatar użytkownika
Female Forrest Gump
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

W Gorzowie już pomyślano o biegających. Są 2 sklepy biegowe i akcja biegowa od marca. Czego więcej chcieć?
Awatar użytkownika
początkujący
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Oczywiście, że dołączę, tylko muszę potrenować :hejhej: Rzeczywiście kontuzja potrafi wyssać z człowieka życie. Na marginesie na ulicy Bierzarina w okolicach wiaduktu kolejowego zagościł dzik. Przed pół godziny miałem niezwykłą przyjemność spotkania z nim (futrzak postury nie byle jakiej hihi) :hej: Pozdrawiam ślicznie! Female dwa sklepy i akcja są i owszem, ale mentalnie, jako społeczeństwo, jeżeli chodzi o aktywny tryb zycia jesteśmy trzecim, ba czwartym, a nawet piątym światem. Ze sportów wyczynowych najlepiej wychodzi nam uprawianie gapiostwa w tv i klikanie w gadu-gadu.
ps. a propos w 150 tys. Gorzowie jest podobno aż...11(!) km ścieżek rowerowych hihi. Smiać się, czy też płakać?
Awatar użytkownika
Female Forrest Gump
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Oj panowie, tak narzekacie na brak aktywności biegowej w naszym małym gorzowskim społeczeństwie, ale jakoś nie chcecie zagościć w niedzielę na bieganku (dla każdego). Jakoś nie apelujecie o towarzystwo do biegania. Jesteśmy takim społeczeństwem jakimi jesteśmy ludźmi. A od czegoś trzeba zacząć - 2 sklepy, biegacze, sezonowe zawody w Gorzowie, akcja biegowa .. jak dla mnie to dobry start. Nie marudzić, tylko biegać! i to za dwoje - bo ja nie mogę póki co :bum: :hej: :hej: :hej: Pozdrawiam! :bum:
Awatar użytkownika
początkujący
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Tak jest! Święta racja! Pędem lecę biegać :hej: Dziś 3x7'bieg/3 min. marsz i 30 km rowerkiem :hahaha: Ciekaw jestem w którym miejscu zostawię płuca? Pozdrawiam ślicznie!
Awatar użytkownika
początkujący
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Odstawiłem kawę. Odstawiłem papierosy. Zacząłem biegać. Nawet nieźle poszło jak na tak długą rozłąkę z bieganiem. Pojeździłem jak zwykle rowerkiem. Usnąłem, nim się spostrzegłem około 17. Obudziłem się dopiero teraz. Jak nigdy. Bez komentarza. :wrrwrr:
1. Stan fizyczny: bardzo dobry
2. stan psychiczny: mierny
Pozdrawiam ślicznie!
Awatar użytkownika
Female Forrest Gump
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Człowieku, ja 3 miechy się przygotowywałam do triathlonu poważnego, rower nowy kupiłam.. i skręciłam kostkę na tydzień przed. Mój stan psychiczny można było wtedy nazwać miernym. Ciesz się, że możesz biegać i jeździć rowerem :bum: :hej: i lepiej trenuj, bo jak wrócę do biegania to Cię tam przegonię :hej: a tak serio, to gratuluję każdego dnia bez wyżeczeń !
Awatar użytkownika
początkujący
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Famale, dziękuję tobie za wsparcie! Jesteś niezastąpiona! Ok. Aczkolwiek twój post ściął mi płyn w rdzeniu kręgowym. Nie zgadzam się z tym co mówisz! :taktak: Poślij gołębia z adresem na dzik75@tlen.pl. Wyjaśnię.
Awatar użytkownika
Female Forrest Gump
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

uuuuuuuuuuuuuuu podpadłam :hej:
Awatar użytkownika
początkujący
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Ola pełen szacunek dla tego co robisz! :taktak: Głupota ludzka (choć niezbadana) była by przeciwna temu, iż by cię nie naśladować! :taktak: Zaimponowałaś mi. Kropka! Pozdrawiam ślicznie.
Awatar użytkownika
jaro109
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Kontakt:

Nieprzeczytany post

hę.... że też się wtrącę tą burzliwą dyskusję. mała dygresja. 23.10 mam zamiar wystartować w http://samsunghalfmarathon.com/ (Szamotuły). w sobotę, w przeddzień zawodów na pewno będę w Gorzowie - może skusi się ktoś na lekki trucht. :hejhej:
www.zabiegani.czest.pl
Awatar użytkownika
Female Forrest Gump
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

JAAAAAAAAA! :hej: :hej: :hej: a i o połówce pomyślę, choć byłaby w żółwim tempie :ojoj: :hej:
Awatar użytkownika
jaro109
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Kontakt:

Nieprzeczytany post

to świetnie :usmiech: mam Twój nr tel. także w piątek wieczorem lub w sobotę rano skontaktuję się i dogadamy gdzie i o której ..... chyba, że masz już jakiś pomysł na trasę - to pisz :taktak:
www.zabiegani.czest.pl
ODPOWIEDZ